Salam arkadaslar. Ben yeni uye oldum sizin sitenize. Ve unutmadan azeriyim. Turkce yaziyorumki anlayasaniz. Ben basima gelen olayi size danismaq istedim. Kimin basina ne turlu boyle seyler geldiyse cok rica ediyorum yazsin. Olay su ben 6ay once sezayenle anne . Bu gune kadar adetim de iyi olurdu fakat son olarak ocak 14de adetim oldu ve sonra cok qarib subat 1de yine oldum cok sasirdim onceden hic boyle olmamisti. Hormanaldir falan diyib kecdim,ama bildiyiniz adet oldum yani az cok fazla ayni olduqum gibi. Ama 12sinde yine leekelenme afoldu bende farz etdim yine adet olucam ama olmadim doktorumu aradim oluyo oyle seyler ama sen bir test et diye soyledi. Test etdim hic kimse olamaz diyo ama hamile cikti. Inanmadim cunki adet olarak duymustum hamileliyi fakat bende mumkunsuz olmaliydi. En son olarak 22-24 ocak olmusduk esimle o da yumurtlama gunum bile diyildi.yani eger olduysa da ben 4-5gunlik hamileyken bildiyniz adet oldum cok qarib. Ama yine inanmadim her kes inanma test yalan cikti dediler 2hafta boyle test etdim hepsi pozitiv cikti. Sonunda test etdim hamile yine cikti. Bu uzun uzadi olayi ondan yazdimki hamile olamayan arkadaslarima hitaben Tamamen Allahin isi. Allah verende oluyo ne turlu ne zorluklu olursa olsun... sonuc olarak hamileyim. Aldirmak istemedim henuz 21yasindayim simdiden kurtaj olub da masum cana kiymak istemedim fakar sezaryan olduqum icin korkuyorum. 7ayda cirilma ola bilir diyolar. Basiniza gelen oldumu 5ay sonra sezaryan olub Yeniden hamile olarak basarili olan??