hamilee olanlar acil bakarmısınız

BBBeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
514
205
53
Hamileliğimi öğrendim ama aklımda soru işareti şuan 9 haftalık hamileymişim pkolu biriyim yanısıra 11 veya 7 temmuz adet son tarihim ama düzensiz oluyorum normalde e şimdide bu haftaya göre hamileliğim adet tarihimden sonraki haftaya denk geliyo
Fakat bu 9 haftanın ilk 2 haftası bebek oluşumuna denk ggeliyor dimi yoksa bundan önceki haftalarmı bebek oluşuyoda gelişiyo anlamadım delircem öyle olsa diyorum 13 haftalık gibi falan çıkıyo ultrasonda ise 9 üstelik 20 temmuzda hsg çekinmiştim.lütfen yardımlarını bekliyorum tşkler

Hamilelik ilk adet tarihinden itibaren hesaplanıyor ama ilk iki haftası yumurta oluşumu ile geçiyor ve 12-16 günler arasında çatlayıp ve sonrasında dölleniyor. Sanırım bunu sordunuz.

Hamilelik ilk adet tarihinden itibaren hesaplanıyor ama ilk iki haftası yumurta oluşumu ile geçiyor ve 12-16 günler arasında çatlayıp ve sonrasında dölleniyor. Sanırım bunu sordunuz.
Ama adetlerim hep düzensizdi40 50 60 günde olurdum 11 temmz son adetim 9 hafta gebeym garip yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…