hamileler acill yardım edin lütfen

yas-bil1

evli, mutlu , yakında çocuklu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.203
705
168
35
kızlar 28 haftalık hamileyim. şuana kadar hiçbir şikayetim olmadı. ilk aylarda tek bir bulantı , kusma ve kanama yaşamadım taaki düne kadar. .. dün tuvalete gittiğimde 3,4 damla kadar kan gördüm. muayeneme 2 hafta var sizce hastaneye gitmelimiyim. ? sizdede oldumu olduysa bu normal mi ?

Bence burada zaman kaybetme ve hemen doktora git kanama bazen normalken bazen başka birşeylerin habercisi olabilir

hemen doktorunu ara ve doktoruna git. doktoruna gidemezsen bile mutlaka başka bir doktora git

bebek karnımda çook oynuyo hiç durmuyo. internetten biraz baktım . ilk aylarda düşük nedeniymiş kanama olması. fakat ben son trimstre girdim..kanamam çok az geldi dahada hiç gelmedi. bunu yaşayan varmı? olmadı giderim birazdan hastaneye

Ne bekliyorsun arkadaşım kanaman normal gitmene gerek yok dememizimi karnında bir can taşıyorsun kan gelmiş oturmuş kendini avutacak şeyler okuyorsun internetten...ultrasonla bakılmadan ne anlaşılabilir ki

ilk çocuğum tecrübesiz olduğum için böyle bişey yaşayan varmı diye soruyorum . hastaneye gitmeyi bende biliyorum .

Doktorlar en azindan benim doktorum , en ufak kanamada hemen gel diyo...

eşimi bekliyorum , işten izin almış geliyor. birlikte gidicez . doktorumla konuştum telefonda sakin ol . hastaneye gel dedi. yarım saate gidicem. off sinirlerim bozuldu.

Son düzenleme:
Moralini bozma lütfen inşaalllah bir aksilik yoktur son zamanlarda kendini yorduysan falan belki ondanda olmuş olabilir güzel düşün ve dua et...

Moralini bozma lütfen inşaalllah bir aksilik yoktur son zamanlarda kendini yorduysan falan belki ondanda olmuş olabilir güzel düşün ve dua et...
güzel düşünmeye çalıştım şuana kadar. bakalım inş. bişeysi yooktur.

kanamadan önceki gün eşimle tartıştık bende sinirimi evden çıkardım çamaşır suyuyla bütün evi temizledim. . o gün çok yorulmuştum . böyle bişeyle karşılaşacağımı hiç düşünemedim .

kanamadan önceki gün eşimle tartıştık bende sinirimi evden çıkardım çamaşır suyuyla bütün evi temizledim. . o gün çok yorulmuştum . böyle bişeyle karşılaşacağımı hiç düşünemedim .
Canim ne yaptin doktora gittin mii.. canim camasir suyu kullanmaa iyi degill

Doktor ne dedi canım sorun yok demi

gittim sorun yokmuş gayet iyi dedi. ohh rahatladım ..

Arkadaslar Allah rizasi icin jiseyler soyleyin hamileyim ama daha cok ufak beta 572 cikti fakat sol kasigim agriyo ustune bile yatamiyorum tedaviyle hamile kaldim ama suan cok korkuyorum dis gebeik fln degilddir demi boyle olmasi normal mi yalvaririm yardim edin sol tarafdaki yumurta gelismisti ordan hamile kaldim nokur bise deyin cok korkuyorummmm

Arkadaslar Allah rizasi icin jiseyler soyleyin hamileyim ama daha cok ufak beta 572 cikti fakat sol kasigim agriyo ustune bile yatamiyorum tedaviyle hamile kaldim ama suan cok korkuyorum dis gebeik fln degilddir demi boyle olmasi normal mi yalvaririm yardim edin sol tarafdaki yumurta gelismisti ordan hamile kaldim nokur bise deyin cok korkuyorummmm
Öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Gebelikte kasık ağrısı nnormaldir. Bende de ara ara oluyor ama hemen geçiyor. Dış gebeliği erken dönemde anlamanın yolu 2 günde bir kanda beta hcg ye baktırmak, şu an ultrasonda görünemeyecek kadar küçük olduğu için başka yolu yok. Yaklaşık olarak 2 katına çıkarsa normal, sağlıklı gebelik denebilir. Daha az artıyorsa ya sağlıksız bir bebekten ya da dış gebelikten şüphe edilir.

İçini ferah tut, İnşallah bir sorun yoktur.

Back
X