güzel düşünmeye çalıştım şuana kadar. bakalım inş. bişeysi yooktur.Moralini bozma lütfen inşaalllah bir aksilik yoktur son zamanlarda kendini yorduysan falan belki ondanda olmuş olabilir güzel düşün ve dua et...
Canim ne yaptin doktora gittin mii.. canim camasir suyu kullanmaa iyi degillkanamadan önceki gün eşimle tartıştık bende sinirimi evden çıkardım çamaşır suyuyla bütün evi temizledim. . o gün çok yorulmuştum . böyle bişeyle karşılaşacağımı hiç düşünemedim .
Doktor ne dedi canım sorun yok demikanamadan önceki gün eşimle tartıştık bende sinirimi evden çıkardım çamaşır suyuyla bütün evi temizledim. . o gün çok yorulmuştum . böyle bişeyle karşılaşacağımı hiç düşünemedim .
Öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Gebelikte kasık ağrısı nnormaldir. Bende de ara ara oluyor ama hemen geçiyor. Dış gebeliği erken dönemde anlamanın yolu 2 günde bir kanda beta hcg ye baktırmak, şu an ultrasonda görünemeyecek kadar küçük olduğu için başka yolu yok. Yaklaşık olarak 2 katına çıkarsa normal, sağlıklı gebelik denebilir. Daha az artıyorsa ya sağlıksız bir bebekten ya da dış gebelikten şüphe edilir.Arkadaslar Allah rizasi icin jiseyler soyleyin hamileyim ama daha cok ufak beta 572 cikti fakat sol kasigim agriyo ustune bile yatamiyorum tedaviyle hamile kaldim ama suan cok korkuyorum dis gebeik fln degilddir demi boyle olmasi normal mi yalvaririm yardim edin sol tarafdaki yumurta gelismisti ordan hamile kaldim nokur bise deyin cok korkuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?