Hamileler hangi EGZERSİZLERİ yapıyorsunuz?

dilaradg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
578
0
96
Adana
11+5 günlük hamileyim. yoğun bulantılar yüzünden şimdiye kadar oturduğum yerden banyoya gitmek dışında hiiiiç hareket etmedim. ya şişip kalıcam ya da kaskatı kesilicem hareketsizlikten
sizde durumlar nasıl? :18:

bende aynı durumdayım
bulantılar gecmeden hiç bişey yapabilcegımı sanmıyorum
cok hareketsizim ama hiç keyfim yok napabilirim

hamilelik bir hastalık değil çok güzel birşey ama ben hasta gibi geçiriyorum şimdilik malesef doktor günde 15 dk bile olsa yürüyüşe çıkmamı söyledi

Ben günde 2 saate yakın yürüyorum.Evde oturdugum yerden bile pelvis kaslarını güçlendirmek için hareketler yapıyorum.Merdiven çıkarken bazı yerlerinde oturup yine pelvis kasları için iyi olan oturuş pozisyonunda düzenli soluk alıp veriyorum.Yatakta bile yapılabilenler var kızlar onları denesenize.Hem bu hareketler sayesinde dogumunuzda kolaylaşır yani.

Son düzenleme:
miss_katliam doğumun yakın o zaman senin.. yoksa erken dönemden mi başladın egzersizlere? pelvis için dizleri büküp havada oturur pozisyonda durmayı mı kastediyorsun?

Kızlar bulantılarınz varsa gecene kadr spor yapmayı unutun:))) bu durumda en ıyı edebılcegınz spor kusmadıgnz zaman dısında yuruyus yapmak olacktır.. ben hamıle kaldıgmı ogrendıgm gun pılates setımı aldım hersey cok guzl ooooo ne bulntı ne bısey derkennnnn bı basladııı kafamı yerınden oynatamdm ama cok sukr gectı dun yıne basladım pılatese ama doktrlar en ıyısının hergn olsa daha ıyı en az 4 5 gn tempolu duzenlı yuruyus olrk onerıo ama ben tek basıma yurumeyı hıc sevmedıgm ıcın evde pılates yapmayı kendımce daha uygn buluyorum:)) herkese hayırlı gebelıkler hayırlı dogumlar dılıorum

bulantı kusma perişan ediyor insanı kaçıncı haftada bitti bulantıların. gerçi her bünyeye göre değişiyor biliyorum ama merak işte..
tempolu yürüyünce birşey olacakmış gibi hissediyorum ben dün akşam yürüdüm ilk defa belki de çok hareketsiz kaldığım için dağları aşıyorum sandım :)

aynenn butun planlar yalan oldu :))
degıl spor yapmak degıl yerınden kalkamıyorki ınsn
bı duzelsın bende yurumek ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…