- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Gögsüm şişti ve hassaslaştı ağrıyordu. Adet önceside olurdu ama bu kadar değil. Test yaptım vere
Ben yumurtlamadan on iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim ama kasık ağrım ve göğüs ağrım vardı. Normalde günde bir iki idrara çıkan ben yarım saatte bir lavaboya gitmeye başladım test yaptım pozitif çıktı
Idrarimin kokusundan anlamıştım .antibiyotik icmis.gibi kokuyordu
Adetime 2 gün vardı ,alaturka tuvalet kullaniyordum,idrarimi yaparken cok farkli bi koku geldi.genelde antibiyotik kullandığım zaman da idrarimda ilac kokusi oluyo .aynı oyle ilac gibi kokuyodu idrarim.tek belirtim buydu.hemen gidip test aldım ve ikinci.silik.cizgiyi gordum.O nasil bir kokuuu :)
Ve adetten kac gun once farketmistiniz bunu
Yumurtlama günüm den bikaç gün sonra kasık gögüs agrım basladı adete 12 gün kalası kahve leke geldi aslında o zman anlamıştım :) midem kalkıyordu ve kokulara asırı hassastım adete 1 hafta kalası da ögrendim şükür :) ama denediğim son ay dikkat ettim agır kaldırmadım basından beri uzanmadım bi yere canımEvet hanimlaar ayni basliktaki gibi, ilk gebelik belirtileriniz nelerdi ve adetten ne kadar zaman once basladi?
Yumurtlama günüm den bikaç gün sonra kasık gögüs agrım basladı adete 12 gün kalası kahve leke geldi aslında o zman anlamıştım :) midem kalkıyordu ve kokulara asırı hassastım adete 1 hafta kalası da ögrendim şükür :) ama denediğim son ay dikkat ettim agır kaldırmadım basından beri uzanmadım bi yere canım
Rabbim nasip etsin en kısa sürede ama sogan kürüne ben çok inanıyorum canım denediğim ay Rabbimin izniyle hamile kaldım :)Tesekkur ederiim, boyle herkesten farkli belirtiler dinlemek cok iyi oluyor fikir iste :)
Rabbim nasip etsin en kısa sürede ama sogan kürüne ben çok inanıyorum canım denediğim ay Rabbimin izniyle hamile kaldım :)
Anlıyorsun zaten hayatim,hamile olunca bi değişiklik hissediyosun..her adet dongunden farklı bisey oluyo vücudundaTesekkur ederiim, boyle herkesten farkli belirtiler dinlemek cok iyi oluyor fikir iste :)
Anlıyorsun zaten hayatim,hamile olunca bi değişiklik hissediyosun..her adet dongunden farklı bisey oluyo vücudunda
Sen ne kadarlık evlisin,esinde sende bütün tahlillerinizi yaptırdınız miHayirlisi ya vallaa
Sen ne kadarlık evlisin,esinde sende bütün tahlillerinizi yaptırdınız mi
Kasık ağrım sağlı sollu devamlı vardı hala da var göğsüm önce şişti hassaslaştı şimdi el değmiyor zaten çok feci ağrıyor bide hava iyiydi ama ben çok üşüdüm ayaklarım buz kesti. Her kadında hatta her gebelikte değişken olabiliyor belirtilerSuan gogus ve kasik agrisi bende de mevcut ama birseyler sorabilir miyim size?
Kasik agrim surekli degil, egilince ve ara ara ama rahatsiz etmeyen turden sizde de oylemiydi, daha bata 11 gun var.
Gogus agrisi ise, normalde adetten bir iki gun once siserdi agrirdi ama simdiden agrimaya basladi ve ilkkez uclari aciyor ama bunlar sadece dokununca, dokunmadan belli olmuyo yani, sizde nasildi?
Ka
Kasık ağrım sağlı sollu devamlı vardı hala da var göğsüm önce şişti hassaslaştı şimdi el değmiyor zaten çok feci ağrıyor bide hava iyiydi ama ben çok üşüdüm ayaklarım buz kesti. Her kadında hatta her gebelikte değişken olabiliyor belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?