Hamileler, ilk belirtiniz nelerdi ve adetten ne kadar once basladi?

Regl gibiydi aynı. Bir kaç gün önce yüzerken sağ kasığıma bi ağrı girdi. Bıçak gibiydi. Anne hamileyim galba demiştim anneme ahahahha. Sağ yumurtalığımda büyüme vardı bebek ordan geldi diyorlar :) böyle tek belirtiyle hamile olduğum şüphesine vardım ve o gün test yaptım sonuç pozitif

Adetten 14 gün sonra mı başladı belirtiler?
Evet asil bekledigim uyku hali bas donmesi sürekli acikma bunlar o sekilde basladi 1.5 yil her adette su belirti kesin diye diye kendimi yedim ama bu ay gordumki hic belirti yok sadece gogus agrisi birazda bel agrisi vardi ama belim adet oncesi zaten agrir

Ben zaten adetim duzensiz sandim 13 gun gecikti doktora muayeneye gittim kese gordu hamilesin dedi ve inan hamilelik ogrendikten sonra basliyormus yuruyusum bile degisti ogrenince

Peki ne zaman cıktı kanda ben yani idrar kan testi yapıyorum bişey cıkmadı ama sol kasık da ara ara ağrı göğüs sızlaması uçlarında hassasiyet de var halkalarında büyüme var sabahları uyanıyorum resmen acıktım diye ama niye kan da ve idrar da cıkan bişey yok hic anlamadım boyle şeyler hic yaşamadım zaten olursa ilk olacak bazı kişiler geç döllenme Vs de olabilr dedi herhangi bi sorunum yok adet düzensizliği hormon bozukluğu Vs en geç 31-32 günde olurdum bugün 43 oldu yani ultrason da cıkar belki varsa diye umut ediyorum bugün randevum var doktorda

Ins guzel seyler duyarsin canim ama bu bahsettiklerin kanda idrarda cikmiyorsa adet belirtiside olabilir bak ben iki ay klomen kullandim hamilelikle ayni belirtileri yasadim cunku yumurta fazla buyudugu zaman adet belirtileri yogun olabiliyor ben testte o cift cizgiyi hic gormedim hepde bekledim ama silikde olsa çıkması lazim lutfen kendini sartlama ben bir yil bu ay olacak bu ay olmali diye diye cok uzuldum ama oluruna biraktim anca 5 ayda oldu birde tavsiyem bu belirtileri yasadiginda iliskiye devam et bu yumurtanin catladigini da gosterebilir özellikle akinti gogus hassasiyeti varsa

Var cok afedersin hergün iç çamaşırı sırılsıklam olmaya başladı bende ped takıyorum artık ama ben herhangi bi ilaç kullanmadım normalde regl olacagım zaman sadece belim ağrır ama dedign gibi inş umduğum şeyler duyarım takıntı yaptıgım bişey değildi aklımda yoktu bile diyebilrm

21 gün derken ? öyle bi kaide yok ki 21 gün zaten mantık olarak saçma yumurtlamadan sonra içilmez ki ben 10 gün adetren hemen sonra başladım sabah aksam içtim aç karnına

21 gün derken ? öyle bi kaide yok ki 21 gün zaten mantık olarak saçma yumurtlamadan sonra içilmez ki ben 10 gün adetren hemen sonra başladım sabah aksam içtim aç karnına
Sende pko fln mı vardı yoksa hiçbir sorun yokken yumurta kalitesi için mi içtin? 21 günü duyduğumda bende anlam verememiştim döllenmeden sonra tehlikeli olur yani

Merhaba hayirli aksamlar ben bugün adetime 8 gün varken kan ve idrar tahlili yaptirdim kanda 0.8 cikti yanliz idrarda keton idrar pozitif cikti birde bende kasik agrisi ve bulanti var sebebi ne olabilir birde çok mu erken yaptirmisim bilmiyorum simdiden tesekkurler

Kizlar enteresandirki kasiklarimdaki agri ara ara devam ederken birkac saattir araliksiz devam ediyor. Goguslerimde sismis ve agriyordu, agri artti, uclarindaki agrida artti ve uclari koyulasmaya basladi. Bide ustune bacak agrim eklendi. Hayirlisi umutlanmiyorum adet olcakmis gibi dusunmeye calisiyorum umutlanmiyim diye. Zaten daha ilk kez bu ay deniyoruz hayirlisi, gonlumden gecene rabbimde onay verir insallah

Bir de su gibi akinti var onu yazmayi unutmusum
Seninle belirtilerimiz aynı canım ovulasyon zamanı ilişkiden sonra göğüs ağrım oldu 2-3 gündür hiç ağrı kasık ağrısı kısa sürüp geçiyor bazen hiç olmuyor akıntı da aynı şekilde su gibi senin kaç gün kaldı bata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…