- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Evet asil bekledigim uyku hali bas donmesi sürekli acikma bunlar o sekilde basladi 1.5 yil her adette su belirti kesin diye diye kendimi yedim ama bu ay gordumki hic belirti yok sadece gogus agrisi birazda bel agrisi vardi ama belim adet oncesi zaten agrirAdetten 14 gün sonra mı başladı belirtiler?
Peki ne zaman cıktı kanda ben yani idrar kan testi yapıyorum bişey cıkmadı ama sol kasık da ara ara ağrı göğüs sızlaması uçlarında hassasiyet de var halkalarında büyüme var sabahları uyanıyorum resmen acıktım diye ama niye kan da ve idrar da cıkan bişey yok hic anlamadım boyle şeyler hic yaşamadım zaten olursa ilk olacak bazı kişiler geç döllenme Vs de olabilr dedi herhangi bi sorunum yok adet düzensizliği hormon bozukluğu Vs en geç 31-32 günde olurdum bugün 43 oldu yani ultrason da cıkar belki varsa diye umut ediyorum bugün randevum var doktordaEvet asil bekledigim uyku hali bas donmesi sürekli acikma bunlar o sekilde basladi 1.5 yil her adette su belirti kesin diye diye kendimi yedim ama bu ay gordumki hic belirti yok sadece gogus agrisi birazda bel agrisi vardi ama belim adet oncesi zaten agrir
Ins guzel seyler duyarsin canim ama bu bahsettiklerin kanda idrarda cikmiyorsa adet belirtiside olabilir bak ben iki ay klomen kullandim hamilelikle ayni belirtileri yasadim cunku yumurta fazla buyudugu zaman adet belirtileri yogun olabiliyor ben testte o cift cizgiyi hic gormedim hepde bekledim ama silikde olsa çıkması lazim lutfen kendini sartlama ben bir yil bu ay olacak bu ay olmali diye diye cok uzuldum ama oluruna biraktim anca 5 ayda oldu birde tavsiyem bu belirtileri yasadiginda iliskiye devam et bu yumurtanin catladigini da gosterebilir özellikle akinti gogus hassasiyeti varsaPeki ne zaman cıktı kanda ben yani idrar kan testi yapıyorum bişey cıkmadı ama sol kasık da ara ara ağrı göğüs sızlaması uçlarında hassasiyet de var halkalarında büyüme var sabahları uyanıyorum resmen acıktım diye ama niye kan da ve idrar da cıkan bişey yok hic anlamadım boyle şeyler hic yaşamadım zaten olursa ilk olacak bazı kişiler geç döllenme Vs de olabilr dedi herhangi bi sorunum yok adet düzensizliği hormon bozukluğu Vs en geç 31-32 günde olurdum bugün 43 oldu yani ultrason da cıkar belki varsa diye umut ediyorum bugün randevum var doktorda
21 gün derken ? öyle bi kaide yok ki 21 gün zaten mantık olarak saçma yumurtlamadan sonra içilmez ki ben 10 gün adetren hemen sonra başladım sabah aksam içtim aç karnınaSoğan kürü 21 gün kullanılıyor diye biliyorum denediğin ay hamile kaldıysan yumurtlamadan sonra yani aslında hamileyken de mi içmiş olmuşsun ben hamile kalırsam bilmeden zarar verirsem diye endişeleniyorum o yüzden sordum
Sende pko fln mı vardı yoksa hiçbir sorun yokken yumurta kalitesi için mi içtin? 21 günü duyduğumda bende anlam verememiştim döllenmeden sonra tehlikeli olur yani21 gün derken ? öyle bi kaide yok ki 21 gün zaten mantık olarak saçma yumurtlamadan sonra içilmez ki ben 10 gün adetren hemen sonra başladım sabah aksam içtim aç karnına
Seninle belirtilerimiz aynı canım ovulasyon zamanı ilişkiden sonra göğüs ağrım oldu 2-3 gündür hiç ağrı kasık ağrısı kısa sürüp geçiyor bazen hiç olmuyor akıntı da aynı şekilde su gibi senin kaç gün kaldı bataBir de su gibi akinti var onu yazmayi unutmusum
9gun canimSeninle belirtilerimiz aynı canım ovulasyon zamanı ilişkiden sonra göğüs ağrım oldu 2-3 gündür hiç ağrı kasık ağrısı kısa sürüp geçiyor bazen hiç olmuyor akıntı da aynı şekilde su gibi senin kaç gün kaldı bata
Benim adetime 10 gun var dediginiz gibi su gibi renksiz kokusuz akintim geliyor sizde ne zaman gelmeye baslamistiBir de su gibi akinti var onu yazmayi unutmusum
Evet bendede kasik agriso var batma seklinde akintiniz sarimi kokulumuAkıntı ve kasık ağrısı ama ciddi bir ağrı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?