Hamileler, ilk belirtiniz nelerdi ve adetten ne kadar once basladi?

Mrb kızlar benim adetten önce göğüslerin şişerdi sert olurdu şimdi reglime 3 gün var yine 1 hafta önceden sertleşti sarı akıntım geliyo bide sol kasığımda batmalar oldu yine reglimi oluyrm acaba

Evet hanimlaar ayni basliktaki gibi, ilk gebelik belirtileriniz nelerdi ve adetten ne kadar zaman once basladi?
canim ben oncelikle hamileligini 3.haftada nasil ogrendin onu merak ettim yaaa tebrik ederim ama aydinlatirmisin beni
Belirtilere gelince, bende sadece ovulasyon donemi gelen bi akinti vardir islatir camasnirimi, diger zamanlardakinden farkli, onu adetten 4-5 gun oncede yasadim, sicak basmalar ve minik batmalar kasiklarda, bide ciddi gaz :)))

Canim onceki yorumlarda belirttim daha hamile miyim bilmiyorum bile sadece totem yapmak amaciyla ekledim takvimi, daha bu ay ilkkez deniyoruz bakalim.
Ya su gaz 3-4 gundur vardi bende felaket hemde ama bugun hic yokk

Evet adet gününü beklicem ama göğüslerim şişip taş gibi olduysa hep regli oluyorm hamilelik belirtisinde bu oluyormu acaba

Bilirkisiler bi cevaplayiverin benim yumurtlamadan 4 gun sonra sol kasikta agri basladi hareketlerimi kisitliyor iki gundur fenayim.genel agrisa yumurtlamam sasti dicem ama tek tarafli ve test de yapmistim gecti yani yumurtlama.baya seffaf akinti geliyor.adetime daha 9 gun var.bu kadar erken olur mu ki belirti

her ay acaba hamilemiyim diye dusunduren belirtiler var acaba ne zaman dogru cikicak:) bugun her zamankinden farkli sol tarafima resmen igne batmis gibi bir aci hissettim birde son zamanlarda aksam yattigimda bir kac defa ani mide bulantilari yasadim bakicam artik tutturmusmuyuz bu ay

Rabbim nasip etsin en kısa sürede ama sogan kürüne ben çok inanıyorum canım denediğim ay Rabbimin izniyle hamile kaldım :)
Soğan kürü 21 gün kullanılıyor diye biliyorum denediğin ay hamile kaldıysan yumurtlamadan sonra yani aslında hamileyken de mi içmiş olmuşsun ben hamile kalırsam bilmeden zarar verirsem diye endişeleniyorum o yüzden sordum

Evettt hanımlar bende söyleyeyim tek tek;
1_ idrarımın kokusundan çok ağır kokuyodu çürümüş et gibi
2 _alt karnim şişti sanki gaz vardı sancı yapıyodu
3 _acıkınca midem bulanıyodu
4_göğüs ucum dokununca ağrıyodu
5_ göğüsümün tamamina dokunamiyodum tabi surekli degildi bir gun olup uc gun olmayabiliyodu
6_ adet olacakmisim gibi karnim agriyodu aslinda karinda degil vajinamin ici agriyodu resmen
7_ belim çok kotu agriyodu kopacak gibi ayaklarima dizlerime vuruyodu yani bi an bel fıtığı bile oldum sandım oda ayaklara vuruyo ya
Aklima gelen bunlar tabi en buyuk belirtim kesinlikle 1 ve 2 onlari hissetiğimde Tamam ben hamileyim dedim 10 15 gun once hissettim

Benim de dokununca agriyo tek sıkıntı yapma:)

Canim onceki yorumlarda belirttim daha hamile miyim bilmiyorum bile sadece totem yapmak amaciyla ekledim takvimi, daha bu ay ilkkez deniyoruz bakalim.
Ya su gaz 3-4 gundur vardi bende felaket hemde ama bugun hic yokk
hadi totemin tutar umarim
Canim walla bende absurt derecede vardi utaniodum biyerde rezil olacam die
Ama tabi herkeste ayni olmuyo, kac gun var batina

Yaa kizlar kasiklarim ve goguslerim davul gibi sisti ustelik her ikiside cok agriyor simdilik yasadigim belirti bunlar ama zaten ilk belirtilerde bunlar olurmus digerleri sonra gelirmis bilmiyorum ki umutlandirmiyim ben kendimi :) bata 10 gun var her tuvalete gittigimde peceteye bakiyorum bi yerlesme kanamasi var mi yok mu diye ama buda kisiden kisiye degisirmis tabi, kimisinde olurmus kimiside olmazmis

5 aylık evliyim korunmuyoruz eşimle bebek istiyoruz.Normalde 29-30 günde bir regl görüyorum hic bi şekilde ne bi gecikme oldu ne de farklı bi hormon sorunum var ne de kist Vs hic bileyim yok yani allahım şükür.Hatta doktor cocuk istesen olur cok sağlıklısn demişti her neyse işte en son adet tarihim 16 Ekim henüz daha olmadım 43. Gün bugün ama kan veriyorum cıkmıyor idrar testi yapıyorum cıkmıyor onun dışında bat den 3 gün sonra hafif boyle pembemsi leke geldi bende regl mi olacam acaba dedim bekledim ne devamı geldi ne de regl oldum.3 gündür göğüs ucunda ağrım var ve halkalarda büyüme var ama cıkan bişey olmayınca artık bu neyin nesi diyorum acaba geç döllenme felan olabilr mi biz eşimle kasımın 12-13-17 sinde birlikte olduk acaba o ara olduysa geç döllenme olma ihtimali olur mu varsa ultrason da cıkma ihtimali olabilir mi??

En iyi doktor anlar canim

Asiri gogus agrisi vardi hani adet olacak gibi degil uykumdan uyandiriyordu bunun disinda belirtim olmadi hersey adetin 14 gun geçtikten sonra basladi uyku halsizlik gece wc ye çıkma tabi herkese gore degisiyormus bunu anladim belirtiler

Evet canım gidcm bugün 4 de randevum var dua edin bana lütfen cunku ben boyle şeyler hic yaşamadım 13 gün geçti göğüs sızlaması uçlarında ağrı var ara ara bulantı var ben var gibi hissediyorum geç döllenme de bazen geç belli olabiliyorms o yüzden umudum var dua edin bende size edcm inşallah vardır hepimize anne olmak nasip olsun

Asiri gogus agrisi vardi hani adet olacak gibi degil uykumdan uyandiriyordu bunun disinda belirtim olmadi hersey adetin 14 gun geçtikten sonra basladi uyku halsizlik gece wc ye çıkma tabi herkese gore degisiyormus bunu anladim belirtiler
Adetten 14 gün sonra mı başladı belirtiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…