- 15 Kasım 2016
- 46
- 37
- 3
- 30
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Mrb kızlar benim adetten önce göğüslerin şişerdi sert olurdu şimdi reglime 3 gün var yine 1 hafta önceden sertleşti sarı akıntım geliyo bide sol kasığımda batmalar oldu yine reglimi oluyrm acaba️
canim ben oncelikle hamileligini 3.haftada nasil ogrendin onu merak ettim yaaaEvet hanimlaar ayni basliktaki gibi, ilk gebelik belirtileriniz nelerdi ve adetten ne kadar zaman once basladi?
canim ben oncelikle hamileligini 3.haftada nasil ogrendin onu merak ettim yaaatebrik ederim ama aydinlatirmisin beni
Belirtilere gelince, bende sadece ovulasyon donemi gelen bi akinti vardir islatir camasnirimi, diger zamanlardakinden farkli, onu adetten 4-5 gun oncede yasadim, sicak basmalar ve minik batmalar kasiklarda, bide ciddi gaz :)))
Soğan kürü 21 gün kullanılıyor diye biliyorum denediğin ay hamile kaldıysan yumurtlamadan sonra yani aslında hamileyken de mi içmiş olmuşsun ben hamile kalırsam bilmeden zarar verirsem diye endişeleniyorum o yüzden sordumRabbim nasip etsin en kısa sürede ama sogan kürüne ben çok inanıyorum canım denediğim ay Rabbimin izniyle hamile kaldım :)
Benim de dokununca agriyo tek sıkıntı yapma:)Suan gogus ve kasik agrisi bende de mevcut ama birseyler sorabilir miyim size?
Kasik agrim surekli degil, egilince ve ara ara ama rahatsiz etmeyen turden sizde de oylemiydi, daha bata 11 gun var.
Gogus agrisi ise, normalde adetten bir iki gun once siserdi agrirdi ama simdiden agrimaya basladi ve ilkkez uclari aciyor ama bunlar sadece dokununca, dokunmadan belli olmuyo yani, sizde nasildi?
hadi totemin tutar umarimCanim onceki yorumlarda belirttim daha hamile miyim bilmiyorum bile sadece totem yapmak amaciyla ekledim takvimi, daha bu ay ilkkez deniyoruz bakalim.
Ya su gaz 3-4 gundur vardi bende felaket hemde ama bugun hic yokk
hadi totemin tutar umarim
Canim walla bende absurt derecede vardi utaniodum biyerde rezil olacam die
Ama tabi herkeste ayni olmuyo, kac gun var batina
5 aylık evliyim korunmuyoruz eşimle bebek istiyoruz.Normalde 29-30 günde bir regl görüyorum hic bi şekilde ne bi gecikme oldu ne de farklı bi hormon sorunum var ne de kist Vs hic bileyim yok yani allahım şükür.Hatta doktor cocuk istesen olur cok sağlıklısn demişti her neyse işte en son adet tarihim 16 Ekim henüz daha olmadım 43. Gün bugün ama kan veriyorum cıkmıyor idrar testi yapıyorum cıkmıyor onun dışında bat den 3 gün sonra hafif boyle pembemsi leke geldi bende regl mi olacam acaba dedim bekledim ne devamı geldi ne de regl oldum.3 gündür göğüs ucunda ağrım var ve halkalarda büyüme var ama cıkan bişey olmayınca artık bu neyin nesi diyorum acaba geç döllenme felan olabilr mi biz eşimle kasımın 12-13-17 sinde birlikte olduk acaba o ara olduysa geç döllenme olma ihtimali olur mu varsa ultrason da cıkma ihtimali olabilir mi??
Adetten 14 gün sonra mı başladı belirtiler?Asiri gogus agrisi vardi hani adet olacak gibi degil uykumdan uyandiriyordu bunun disinda belirtim olmadi hersey adetin 14 gun geçtikten sonra basladi uyku halsizlik gece wc ye çıkma tabi herkese gore degisiyormus bunu anladim belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?