cnm benim doktor da aynı şeyleri söylüyor, ben doktora gitmeden önce kafamda soruları biriktiriyorum ama ne hikmetse odaya girer girmez hepsi aklımdan gidiyor, sanırım bebeği görünce aklım başımdan gitmiş oluyor :)
yaa benim doktorum hiç bişi sölemiyor sadece boyunu söylüyor son gittiğimde kilosunu söyledi ilk defa ama başka bişey söylemiyor sadece herşey yolunda diyor ^o) kötü bir doktora mı gidiyorum acaba ^o) onun dışında şikayetlerimi merak ettiklerimi felan soruyorum onlara cevap verip postalıyor beni
bende dr.a girdiğimde 5 dakika en fazla kalıyorum.zaten çok yoğun olduğu için gittiğimde hep uzun süre bekliyorum.genel olarak bebeğin durumunu,kilosunu,suyunu söylüyor. hareketlerini, şikayetlerimi soruyor. bir iki cümleylede tavsiyede bulunuyor.okadar.bende özel hastaneye gidiyorum ama artık özellerde iyi ün yapmış dr.lar çokkalabalık sanırım yeterli zaman ayıramıyorlar. ben kağıda yazıp öyle soruyorum yoksa unutuyorum.şikayetlerim neyse onları soruyorum.birçok şeyi int.ten araştırıp öğreniyorum dr.umdan değil.
arkadaşım zaten ilk haftalarda bişey göremezsin.sabırlı ol.biraz büyüyünce sormadan bile bilebileceksin sağdamı soldamı.Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.Benim doktorum o kadar kalabalık ki başı bi hemşire gibi bişey var ona söylüyo şu şu santim bilmem ne.
Ben hiç birşey anlamıyorum bile .5+ 4 günlük deki falan iyi iyi bebek diyip durdu.Bende ilk muayne olduğu için heyecandan ölüyorum.Zaten ultrason için başka bir yerde ayrı sıra muayne için başka sıra.
Oradan oraya gönderip duruyorlar.Çok canım sıkıldı.Özel hastaneyede gidemiyoruz.Bi tek bebek ikiz mi diye sordum ultrasonda yok tek bebek dedi o kadar. Sağda mı solda mı bebek onu bile soramadım.Zaten devamlı başkalarıyla konuşup bişeyler söyleyip benim bilgilerimi doldurtturup durdu.ılk hafta olduğu içindir belkide.Alttan muayne etti bi de. Ne için yaptı bilmiyorum iyi güzel herşey dedi o kadar.Ultrason 3 4 dk anca sürmüştür.Ekrandan bebeğimi göremedim bile.Kalbi atıyor dedi okadar.Çok canım sıkılıyor kızlar ya
ayy hayırlısı canım.bana da haber ver sonucu.merak ederim ben.kız mı erkek mi senin bebişin.?Amin..
Arkadaşım bende özel bir hastaneye gidiyorum benimde muayenelerim kısacık sürüyor,sorum yoksa ultrasonla bakılıyo kilosu söleniyo falan filan,ama her seferinde tansiyon ve kilo ölçümü yapılıyor,Bu biraz doktorun sorumsuzluğu diyelim,çünkü fazla kilo alımı da ii değil ki..
Bende 28+1 deyim haftaya bende çektireceğim 4 boyutlu bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum..
Benim doktorum çok iyi, ben sormadan herşeyi söylüyo.Sonra öğrenmek istediğiniz bişey var mı diye soruyo .Tansiyon ve kiloyu her gittiğimde ölçüyo. Yaklaşık yarım saat ultrasonda kızımızı izliyoruz. Kızımızın çişi varsa, aa bak mesanesi dolmuş, çişi gelmiş diyo. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Doktorum genç olduğu için arkadaş gibiyiz neredeyse.En son gittiğimde kaç haftalık oldu sen biliyosundur iyi takip ediyosun dedi. kaydirigubbakcemile3
Hangi hastaneye gidiyorsun, doktorun kim canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?