hamileler kontrollerde doktorunuza neler soruyorsunuz?

daha 11 haftalık olmama rağmen 3 doktor değiştirdim.. sonunda benim birşey sormama gerek kalmadan herşeyi anlatan bir doktor buldum.. randevumuz 1 saatten fazla sürdü.. Nasıl beslenmem gerektiğinden, duygusal olabilecek değişikliklerden, nasıl oturup kalkmam gerektiğine kadar herşeyi anlattı.. Ve bende doktorun ne kadar önemli oldugunu birkez daha anlamış oldum...

Doktorumdan çok memnunum çok şükürr
Boyunu kilosunu ultrasonda gördüğümüz nedir ne değildir neleri hangi hafta öğrenicem testler bilmem ne hepsini söylüyor ayrıca benim yemem içmem hakkında da bilgi veriyor yarım saat sürüyor randevum

kızzlsr bende özel bir hastaneye gidiyorum doktorumdan ilk aylarda çok memnundum ama 24. haftamdayım son gittiğim tam bir fiyaskoydu benim araştırıp doktora sormam sonucundan cvp alabiliyorum ama ben araştırmassam o beni bilgilendirse daha iyi değilmi benim 24. haftada şeker yüklemem yapılacakmı elim ayağım uyusuyo kalsiyum almalımıyım pelvis kemiğim ağrıyo acaba magnezyum eksikliğimmi var kan değerim düşüktü acaba kan testimi yapsak gibi sürekli uyarıyorum oda tahlil yazıyo okadar kalitesizki cihazı bebeğimin resmini 2 hatta 3 parça veriyo bu kafası bu gövdesi bu ayakları şeklinde benim ilk gebeliğim ve biraz bilgim var tıp konusunda sürekli okuıyup araştırıyorum seminer ve konferansları takip ediyorum ya öyle olmasaydı körükörüne mi doğuracaktım anlamıyorum doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğimi bilemiyorum hem bu saatten sonra dahamı kötü olur endişeleniyorum inanın sağlık ocağı daha çok ilgileniyo yardım edin lütfen

Canım resimleri parça parça vermesinin sebebi bebek büyüdüğü için artık ultrasona tam sığmıyo görüntüsü.Yani sadece seninki parça parça resim vermiyo.Herkesinki öyle. :)) Doktorum kendi söylemişti bunu bana. opuyorumnanaktan

Benimkide parça parça güzelim..
Bende sorular soruyorum,ama o kadarda abartmıyo benim doktorum,tahlilleri falan ben sölemeden o yazıyo :) ben şikayetlerimi sölüyorum,o da yapılması gerekenleri sölüyo..

canım Kahraman Kolday'ı buldum iyikide bulmuşum:))) cok araştırdım hem netten hem tanıdıklardan. Alsancakta özel muayenehanesi var..

zaten ancak özel muayenehanelerde bu kadar uzun ilgi olabiliyor. özel hastanede uzun süre ilgilenecek, herşeyi ben sormadan anlatabilecek bir doktor araştırdım bulamadım. süreklide doktor değiştirmek istemediğim için birinde karar kıldım ona devam ediyorum. hemen hemen hepsi aynı çünkü..

çok endişeleniyorum bebeğim sağlıklı olsun mutlu olsun istiyorum hiçbişiyi atlamadan geçsin istiyorum bu dönem ama doktorum biraz ilgisiz gibi geliyo açıkcası çünkü kan düşüklüğü ve intihaplanmam var ikiside erken doğuma neden oluyo buna rağmen ben hatırlatmadan doktorum bi önlem almıyo bu durumlar için

canım ya bundan önce gittiğim iki doktorda özeldi ama bunun çeyreği kadar ilgilenmediler
aslında bende hep özel hastanede bi doktor olsun istiyordum ama bulamadım içime sinen birini biraz pimpirikliyim galiba.. Asıl önemli olan senin içine sinmesi.. Bir yandan bakıldığında doğum doğal bir olay.. hamileliklerin yüzde sekseni sorunsuz tamamlanıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…