Korkma ama ben 16. Ay hamile kaldım ama bi hotmonum yükseköiş 9. Ayda falan öğrendk olmaynca bir ay ilaç kullandım normale döndü 4. Ay da hamile kaldım bi sorun cıkmadıysa sabret her ay hamile kalabilme şansın sadce yüzde 25 zaten ve yumurtlama günlerini takip et en önmlisi o be hiç stres yapıp düşünme çok etkiliyo
valla kısmet ne zamanaysa o zaman oluyo biz 3 yıl ugrastık doktorlar hastaneler pkoluyum ben ozur dileyerek soyluyorum iliskiden sonra belimin altına bisi koyup yatmalar neler denedim . yeter artık ugrasmıycam demekki rabbim vermiycek bi kızım var cok sukur dedim ugrasmayı bıraktım dusunmedim. bu kararı verdigim ay hamile kaldım. aman ne zaman olacak diye ne kadar kafaya takarsan o kadar olmuyo rahat bırakıp kasmıycaksın kendini :)
Merhaba anne adaylarıııı :) size aslında buradaki çoğu kişinin merak ettiği bir soru sormak istiyorum :) Ben 3 aydır korunmuyorum Allah şükür sağlığımda bir problem çıkmadı ama tabi meraklardayım ne zaman gelecek tatlı bebişimiz diye..o yüzden hamileler acaba buraya kaçıncı ayda hamile kaldıklarını ve eğer bi yöntem denedilerse onları da yazabilirse eminim buradaki benim gibi hamile kalmak isteyen herkesi çok mutlu eder
ben evlendım 9 ay sonra hamıle kaldım o bebegım dustu ondan tam 1 sene sonra buyuk ogluma kaldım buyuk oglum 11 aylıkken ıkıncı ogluma kaldım 8 sene sonra bı daha kaldım o bebegımıde kaybettım suan besıncı gebelıgım en son kaybettıgımden 1,5 sene sonra kaldım viksle hamıle kalanlar dıye bısey okudum bunda onu denedım denedıgım ay oldu ıns bebegın bıan once gelır sanaMerhaba anne adaylarıııı :) size aslında buradaki çoğu kişinin merak ettiği bir soru sormak istiyorum :) Ben 3 aydır korunmuyorum Allah şükür sağlığımda bir problem çıkmadı ama tabi meraklardayım ne zaman gelecek tatlı bebişimiz diye..o yüzden hamileler acaba buraya kaçıncı ayda hamile kaldıklarını ve eğer bi yöntem denedilerse onları da yazabilirse eminim buradaki benim gibi hamile kalmak isteyen herkesi çok mutlu eder
ben sekiz aylık evliyim hangı akla hızmetse ılk uc ay korunduk sonra bıraktık 5.ayda hamile kaldım daha yenı galıba ıkı uc haftalık bnde bılmıyorum ne kadarlık oldugunu ozel bı yontem denemedık olmayınca acaba olmayacakmı psıkolojısıne burunduk takmayla olmuyormus Rabbim isteyen herkese nasip etsin:)Merhaba anne adaylarıııı :) size aslında buradaki çoğu kişinin merak ettiği bir soru sormak istiyorum :) Ben 3 aydır korunmuyorum Allah şükür sağlığımda bir problem çıkmadı ama tabi meraklardayım ne zaman gelecek tatlı bebişimiz diye..o yüzden hamileler acaba buraya kaçıncı ayda hamile kaldıklarını ve eğer bi yöntem denedilerse onları da yazabilirse eminim buradaki benim gibi hamile kalmak isteyen herkesi çok mutlu eder
ben evlendim ilk ay olmadı ikinci ay oldu hemen aferdersiniz ama bu söylicem ilişkiden sonra hemen kalkıyodum ilk ay sonra arkadaşımın tavsiyesiyle hiç kalkmadım bide biz hiç çips falan yemiyoruz onun yerine her zaman üzüm kaysı incir fındık falan yiyoz belki yararı olmuştur. allahım ne zaman isterse o zaman veriyor benim rahatsızlığım var olmasa benim çocuğum olmazdı
ben evlendım 9 ay sonra hamıle kaldım o bebegım dustu ondan tam 1 sene sonra buyuk ogluma kaldım buyuk oglum 11 aylıkken ıkıncı ogluma kaldım 8 sene sonra bı daha kaldım o bebegımıde kaybettım suan besıncı gebelıgım en son kaybettıgımden 1,5 sene sonra kaldım viksle hamıle kalanlar dıye bısey okudum bunda onu denedım denedıgım ay oldu ıns bebegın bıan once gelır sana
ben sekiz aylık evliyim hangı akla hızmetse ılk uc ay korunduk sonra bıraktık 5.ayda hamile kaldım daha yenı galıba ıkı uc haftalık bnde bılmıyorum ne kadarlık oldugunu ozel bı yontem denemedık olmayınca acaba olmayacakmı psıkolojısıne burunduk takmayla olmuyormus Rabbim isteyen herkese nasip etsin:)
ben 3.ayımda hamile kaldım düştü 5. ayımda hamile kaldım düştü 7.ayımda hamile kaldım düştü 4 ay sonra yine hamileyim ama doktorumun tavsiyesi iki günde bir ilişkiydi sakın uzatma ve kısaltma dedi.adetin bitiminden bi kaç gün sonra başlayıp adet olucagın tarihten dört gün önce bırak iki günde bir ilişkiye girmeye çalış dedi.erkekte uzun süre bekleyen spermler ölüyor yada tam olgunlaşamayan spermlerde kaliteli olmuyor dolayısıyla ya kimyasal vb hamilelik oluyor yada hiç olmuyor dedi.daha seninki çok yeni endişelenme gelecektir mucizen :) beyin gücüde çok önemli tam düşünmediğin anda oluverirDemekki zamanı şimdiymiş sizin için..aslında hep zamanı var sabret diyorum kendime 3 gün dert etmiosam 4.gün bi anda ne zaman olacak kaygısı yaşıyorum..bi de böyle bi kaç ay olmayınca daha çok istediğimi farkettim inşallah sizler gibi bende yaşarım mucizemi :)
ben 3.ayımda hamile kaldım düştü 5. ayımda hamile kaldım düştü 7.ayımda hamile kaldım düştü 4 ay sonra yine hamileyim ama doktorumun tavsiyesi iki günde bir ilişkiydi sakın uzatma ve kısaltma dedi.adetin bitiminden bi kaç gün sonra başlayıp adet olucagın tarihten dört gün önce bırak iki günde bir ilişkiye girmeye çalış dedi.erkekte uzun süre bekleyen spermler ölüyor yada tam olgunlaşamayan spermlerde kaliteli olmuyor dolayısıyla ya kimyasal vb hamilelik oluyor yada hiç olmuyor dedi.daha seninki çok yeni endişelenme gelecektir mucizen :) beyin gücüde çok önemli tam düşünmediğin anda oluverir
ben evlendım 9 ay sonra hamıle kaldım o bebegım dustu ondan tam 1 sene sonra buyuk ogluma kaldım buyuk oglum 11 aylıkken ıkıncı ogluma kaldım 8 sene sonra bı daha kaldım o bebegımıde kaybettım suan besıncı gebelıgım en son kaybettıgımden 1,5 sene sonra kaldım viksle hamıle kalanlar dıye bısey okudum bunda onu denedım denedıgım ay oldu ıns bebegın bıan once gelır sana
vıksı adetın bıttıkten sonra kasıgına belıne ayak topuguna ve vajen ıcıne suruyosun adetten sonra 6 gun boyunca ıcerdekı kanalları acıyo akıntı başlıyo ben onu nette okudum vıksle hamıle kalanlar dıye denedım olduViks lemi? O nedir?
canım yaaa.... şu anda 7 yaşında bir kızım var... bu soruyu görünce yazmadan edemedim... beni 7 sene öncesine götürdün... 2 sene hapla korunduktan sonra 3.ayımda hamile kaldım... benimde hiçbir sorunum yoktu, doktorum en az 1 sene bekliycez diyordu... şu anda senin duygularını çok iyi anlıyorum muhtemelen regl dönemin yaklaştığında inşallah olmam diye dua ediyorsundur... ve o ilk regl belirtilerini görüncede büyük bir hayal kırıklığı ve acaba hamile kalamayacak mıyım bir sorun mu var diye kendi kendini yiyorsundur... valla ben 3 ay o stresi yaşamıştım.... regl olmama rağmen hamilelik testleri bile yapıyordum acaba hamile kaldımda üstünemi görüyorum diye... psikolojisi zor günlerdi... ama Allaha şükür 3 ay çektim bu sıkıntıyı sonrasında mutlu son :) Allah vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla sağlıklı ve maşşallahlı bir bebek nasip etsin inşallah... eğer gerçekten sende ve eşinde herhangi bir sorun yoksa... umuyorumki en kısa zamanda olacaktır.... :)Merhaba anne adaylarıııı :) size aslında buradaki çoğu kişinin merak ettiği bir soru sormak istiyorum :) Ben 3 aydır korunmuyorum Allah şükür sağlığımda bir problem çıkmadı ama tabi meraklardayım ne zaman gelecek tatlı bebişimiz diye..o yüzden hamileler acaba buraya kaçıncı ayda hamile kaldıklarını ve eğer bi yöntem denedilerse onları da yazabilirse eminim buradaki benim gibi hamile kalmak isteyen herkesi çok mutlu eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?