- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
Canım ben korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım bebek 9 haftalıktı 7 de kalmış gelişmediği için kürtaj Yaptılar sonra 6 ay korunma verdi doktor ardından bu sure bitince 1 sene hamile kalamadım bütün testler yapıldı bana da esime de bir sorun çıkmadı ama ben cok üzülüyodum acaba kürtajdan sonra mi bisey oldu diyr son olarak rahim filmi çekilecekti hep erteledim korkumdan dedim olmuyo artık dusunmucem dedim ve. Hamile kalmışım inanamadım onceleri neler denedim saatlerce yattım ilişkiden sonra belimin Altına yastıklar koydum iste ovulasyon testleri yaptım yok kabus gibiydi herseyi bıraktım oldu :)Bende o tavsiyeye uyuyorum..bence siz çok sağlıklı besleniosunuz elbet onunda etkisi olmuştur..rabbim mucizesini sizede yaşatmış ne güzel..sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi :)
Cnm bende 3.5 yildan sonra hamile kaldim dogal yolla rahim filmi 6 defa klomen kullandim ki bayagi buyuk rahim agzi yarasi wardi enfeksiyonlu iliskiler asiri kanamali geciyo du yarayi yaktirip tup bebek yaptiracaktik dr artik ilacla tedawi olmaz dedi sorunumuzda yoktu cunku hamile kaldigim ay iki kere iliskiye girdik tabi yine kanamam oldu sanciyla hemen kalktim kanama olunca dogal olarak adetlerim cok duzenlidir bi baktim bir hafta gecikmisim halen adet olmayi bekliyorum oylesine yaptigim idrar testinde ne goreyim kopkoyu kirmizi daha neler bi daha yaptim yine imkansizdi benim icin su an 17 haftalik ogluma hamileyim diyecegim su ki allah isterse hersekil olur onu yapmisin bunu yapmisin bahane sadece aklindan cikarmaya calis iliskilerde bebek icin degilde istedigin icin iliskiye girmeye calis buyuk etkisi war bi de bol bol dua et iliskiye girmeden once insallah isteyen herkese nasip etsin allah
Canım ben korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım bebek 9 haftalıktı 7 de kalmış gelişmediği için kürtaj Yaptılar sonra 6 ay korunma verdi doktor ardından bu sure bitince 1 sene hamile kalamadım bütün testler yapıldı bana da esime de bir sorun çıkmadı ama ben cok üzülüyodum acaba kürtajdan sonra mi bisey oldu diyr son olarak rahim filmi çekilecekti hep erteledim korkumdan dedim olmuyo artık dusunmucem dedim ve. Hamile kalmışım inanamadım onceleri neler denedim saatlerce yattım ilişkiden sonra belimin Altına yastıklar koydum iste ovulasyon testleri yaptım yok kabus gibiydi herseyi bıraktım oldu :)
Âmin canım ınsallah senide dha bekletmesin ınsallah bidik :)Evet yaa dusunmemek nasil da bu kadar etkili oluyor hayret ediyorum cidden..umarim bende hic dusunmemeyi birakabilirim daha cok yeni oldugu icin genelde aklimda malesefRabbim melegini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim :)
Âmin canım ınsallah senide dha bekletmesin ınsallah bidik :)
Merhaba,
Ben ilk ayımda hamile kaldım. Nasıl ve nelerineetken olduğunu yazdım foruma. Ordan okuyabilirsiniz.
merhebalar bende iki düşük yaptım ara verdik şimdilik çok stres yapıyorum malesef.allahım hayırlısını versin hepimize
Selam kızlar. Ben de yaklaşık 3 sene sonra hamile kalmış biri olarak sadece şunu söyleyebilirim. Herhangi bir sağlık probleminiz yoksa, akışına bırakın. Allah'a inancınız tam olsun. Herşey O'nun ol demesine bağlı. Kısmet değilse de olmasın. Çocuk dünyanın sonu değil. Eğer bu kafada olursanız emin olun hamile kalmanız kolaylaşacak. Biz hamile kaldığım ay yumurtlama olması muhtemel 1 haftayı baya yoğun çalışarak geçirdik. Tam yumurtlama tarihini tutturmanız zor o yüzden tek bir gün belirleyip ona odaklanmayın. Yumurtlama olacağı haftayı değerlendirin. İsteyen herkesin hayırlısıyla çocuğu olur inşallah :)
Selamlar... 3 ay boyunca yumurtlama gunumu hesaplayarak denedim. Yaptiktan sonra ayagimi duvara dayamalar, karnimi sicak tutmalar... her seyi yaptim. Sonra bir yakinimi kaybettim ve bunun uzuntusuyle 3 aylik bir yas donemim oldu. Esim de sabirla bekledi benim kendimi hazir hissetmemi. 3 ay hic yapmadik. Sonra bir gun tek 1 gun yaptik ve yaptiktan sonra ben telefonumdaki yumurtlama takvimi programima baktim.yumurtlama haftam gecmisti. Bu hafta olmaz gecmis artik diye dusunup dus aldim. Ve o gun hamile kaldim. Benim formulum su:
Gec yumurtlama diye bir sey var. Doktor da ultrasonda gorunce gec yumurtlama olmus dedi. Yani o takvime de takili kalmayin. Hatta ovulasyon testleri var eczanede satiliyor ve idrarla yapiliyor.onlardan alabilirsiniz.
ikinci formulum de yaparken ve sonrasinda cocuk odakli olmayin. Haz odakli yaklasin. Siz haz alirsaniz ve afedersiniz ama bosalirsaniz tutma olasiligi yukseliyor.
Allah kimseye aratmasin kimsenin kucagi bos kalmasin...
TESEKKÜR EDERİM insallah hepimiz için güzel sonuçlar alırız.Aman stres baş düşmanımız bende mümkün olduğunca sakin kalmaya çalışıorm..hem bak hamile kalabilmen bile çok güzel bir şey umarım bi daha ki hamileliğinde sağlıkla kucağına alırsın bebişinipozitif düşün hep..
TESEKKÜR EDERİM insallah hepimiz için güzel sonuçlar alırız.
Selam kızlar :) bende 11. Ayımda hamile kalabildim. Kafama takmadığım tek ayda :) adetim bittikten yumurtlama günüme kadar her gün adaçayı içtim ve kuru incir yedim. yumurtlama olduktan sonra adacayı içmeyi kestim düşüğe karşı. Aynı zamanda kk da gördüğüm bir topikteki karışımı denedim bitkisel bir karısım. Bunları Yaptım ama okadar yoğun çalıştım ki geçtiğimiz ay inan hiç aklıma gelmedi regl günümü hesaplamamıstım bile. Sadece alışkanlıktan ve kendimi rahatlatmak için yaptım bu saydıklarımı. Bunlar bir vesile sadece tabiki. Allah'ım ol dedi ve oldu. En kısa zamanda bebek haberi almanız dileği ile . Sevgiler , :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?