Tek tavsiyrm kafana takma relax ol.adetin yaklasinca acaba var mi falan diyip vucudunu dinleme akisina birak.
başarıcaksın :)
vıksı adetın bıttıkten sonra kasıgına belıne ayak topuguna ve vajen ıcıne suruyosun adetten sonra 6 gun boyunca ıcerdekı kanalları acıyo akıntı başlıyo ben onu nette okudum vıksle hamıle kalanlar dıye denedım oldu
Merhaba korkutmak istemem ama bende tam 39.ayimizda hamile kalabildim.Rabbim e emanet insallah herkes saglicakla kucaklar bebeklerini.Allah olmayan herkese en kisa zamanda tattirsin insallah.Bu arada asilamaya gidecegimiz ay adetimi beklerken hamile kaldim.ozel bisey yapmadim yani.hatta asilamayi yaptirmadan onun stresi sarmisti sonucunu dusunuyoduk ama Rabbim o kadar buyuk ki o zamanlara birakmadi bizi sükürler olsun ☺
canım yaaa.... şu anda 7 yaşında bir kızım var... bu soruyu görünce yazmadan edemedim... beni 7 sene öncesine götürdün... 2 sene hapla korunduktan sonra 3.ayımda hamile kaldım... benimde hiçbir sorunum yoktu, doktorum en az 1 sene bekliycez diyordu... şu anda senin duygularını çok iyi anlıyorum muhtemelen regl dönemin yaklaştığında inşallah olmam diye dua ediyorsundur... ve o ilk regl belirtilerini görüncede büyük bir hayal kırıklığı ve acaba hamile kalamayacak mıyım bir sorun mu var diye kendi kendini yiyorsundur... valla ben 3 ay o stresi yaşamıştım.... regl olmama rağmen hamilelik testleri bile yapıyordum acaba hamile kaldımda üstünemi görüyorum diye... psikolojisi zor günlerdi... ama Allaha şükür 3 ay çektim bu sıkıntıyı sonrasında mutlu son :) Allah vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla sağlıklı ve maşşallahlı bir bebek nasip etsin inşallah... eğer gerçekten sende ve eşinde herhangi bir sorun yoksa... umuyorumki en kısa zamanda olacaktır.... :)
onu gunduz surcen geceye kadar yok oluyo zaten ilişkiden sonra surmucenAa bu çok ilginçmiş peki onu sürünce ilişki esnasında yanma olmuyormu?
Öncelikle selamlar ve bende diger arkadaşlar gşbi diyorumki stres yapma benim üç senem bitti evliliğimde ve geçen seneydi sanırım bi düşük yaşadım dört ay sonra bütün tedavileri kestim artık istemiyorum çıcuk dedim rahim filimleri aşılamalar ilaçlar ilaçlar gına gelmişti artık bütün tedaviyi kestim ama eşimede kendimde keçi boynuzu pekmezi içtik hem kan yapıyo hemde erkektede kadındada üremeyi kolaylaştırıyo açıkça söyleyemiyom araştır nette görürsün cınım her sabah bü çorba k içtik allahıma şükür kuzum kucamda dört bıçık aylık sıpam rabbim sanada istyen herkesede sağlıklı bi bebiş nasip edr inş :)
onu gunduz surcen geceye kadar yok oluyo zaten ilişkiden sonra surmucen
reglı bıtınnce ertesı gun basla 6 gun boyunca devam ettır akıntın fazlalascak 6 gunden sonra yapmana gerek yok sımdı hatırlıyorumda ben bu yontemı bılmeden once bı bucuk sene once bel agrısı cekıyodum sureklı belımle kasıgıma vıks suruyodum o zamanda hamıle kalmıstımAyy ben bunu diğer ay deneyim regl bitince hemen ertesi sabah bir kere sürücem sonra bi daha sürmeyecem dimi?
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-256716.htmlreglı bıtınnce ertesı gun basla 6 gun boyunca devam ettır akıntın fazlalascak 6 gunden sonra yapmana gerek yok sımdı hatırlıyorumda ben bu yontemı bılmeden once bı bucuk sene once bel agrısı cekıyodum sureklı belımle kasıgıma vıks suruyodum o zamanda hamıle kalmıstım
reglı bıtınnce ertesı gun basla 6 gun boyunca devam ettır akıntın fazlalascak 6 gunden sonra yapmana gerek yok sımdı hatırlıyorumda ben bu yontemı bılmeden once bı bucuk sene once bel agrısı cekıyodum sureklı belımle kasıgıma vıks suruyodum o zamanda hamıle kalmıstım
Merhaba canıım :) rabbim bı duyguyu bana yaşattı inşallah sana ve tüm isteyenlere yaşatır :) ben evlendim 3 ay ilişkiye giremedim vajinismustan dolayı. Asla benim çocuğum olmaz diyodum çünkü ilişkiye giremiodum..çocuk hayaldi benim için, 3.ayımda yumurtlama günlerimdeydi sanırım ilişkiye girebildik ama o ay hastalandım. Hastalık bitince çalışmalara başladık ilişkiden sonra hiç ayağa kalkmıyodum bacaklarımı duvara kaldırıyodum. En önemlisi bol dua ve sıfır stres. Hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşatsın bize rabbim çünkü herşeyin bir zamanı var :)
bı arkadasımda denedı bu ay gunu 1 gun gectı ıns bebek vardır beklıcekmıs bı kac gun daha ıns adet olmazOo baya etkili biseymis cidden :) tamam canim cok saol tavsiyen icin kesin deneyecem bunu :;
bı arkadasımda denedı bu ay gunu 1 gun gectı ıns bebek vardır beklıcekmıs bı kac gun daha ıns adet olmaz
verırım canım ıns regl olmaz o yıllardır ugrasıyo tedavıler gordu olmadıCanim arkadasin hamile kalmissa buradan haber versene super olur valla :)
verırım canım ıns regl olmaz o yıllardır ugrasıyo tedavıler gordu olmadı
amin inş butun ısteyenlereİnsallah olmaz canim rabbim en kisa zamanda onada yasatir insallah mucizesini
Canım Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin ben hiç bir sorun olmamasına rağmen 6. Ayımda hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?