HAMİLELER SİZE HAMİLE KALMAK İSTEYEN BİRİ OLARAK SORUM VAR???

Aa bu çok ilginçmiş peki onu sürünce ilişki esnasında yanma olmuyormu?

Ayy valla böyle okuyunca hafiften panikliorm ama iste en hayirli zamanda en dogru zaman rabbim bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin :)

Evet canim beni cok ii anlamissin ama cok sansliymissin cok kisa surede gelmis guzel yavrun insallah bende cok beklememe gerek kalmadan kavusurum :)

Merhabalar :) evet stres cok kotu bir etken rabbimden suan en cok istedigim sabir onu basarabilirsem guzel haberi alicakmisim gibi geliyor.,keci boynuzunuda cok duydum ben icerim ama esimi ikna edebilirmiym onu bilmiyorum..rabbim yavrunu sana bagislasin tesekkur ederim guzel dilegin icin :)

Reactions: mbz
Ayy ben bunu diğer ay deneyim regl bitince hemen ertesi sabah bir kere sürücem sonra bi daha sürmeyecem dimi?
reglı bıtınnce ertesı gun basla 6 gun boyunca devam ettır akıntın fazlalascak 6 gunden sonra yapmana gerek yok sımdı hatırlıyorumda ben bu yontemı bılmeden once bı bucuk sene once bel agrısı cekıyodum sureklı belımle kasıgıma vıks suruyodum o zamanda hamıle kalmıstım

Merhaba canıım :) rabbim bı duyguyu bana yaşattı inşallah sana ve tüm isteyenlere yaşatır :) ben evlendim 3 ay ilişkiye giremedim vajinismustan dolayı. Asla benim çocuğum olmaz diyodum çünkü ilişkiye giremiodum..çocuk hayaldi benim için, 3.ayımda yumurtlama günlerimdeydi sanırım ilişkiye girebildik ama o ay hastalandım. Hastalık bitince çalışmalara başladık ilişkiden sonra hiç ayağa kalkmıyodum bacaklarımı duvara kaldırıyodum. En önemlisi bol dua ve sıfır stres. Hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşatsın bize rabbim çünkü herşeyin bir zamanı var :)

Oo baya etkili biseymis cidden :) tamam canim cok saol tavsiyen icin kesin deneyecem bunu :;

Aynen canim herseyin bi zamani var ve imkansiz diye bisey yok bende iliskiden sonra uzun bir sure kalkmiorm ama insan sıkılıo bi süre sonra..zaten dualarimda hic eksik olmaz cok az bi stres oluorm arada bir, rahat kafaya da ulasirsam olacak gibi gelio

bı arkadasımda denedı bu ay gunu 1 gun gectı ıns bebek vardır beklıcekmıs bı kac gun daha ıns adet olmaz

Canim arkadasin hamile kalmissa buradan haber versene super olur valla :)

Canım Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin ben hiç bir sorun olmamasına rağmen 6. Ayımda hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…