- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 30
Allah'ım sana insllah en kısa zamanda evlat nasip etsinUmarım ben de bir gün hamile olur ve buraya ultarason fotoğrafı ekleyip sizlere sorarım bunu ne kadar çok istediğimi bilemezsiniz
Allahım inşallah gönlünüze göre hayırlı sağlıklı evlatlar verir ikiz ikiz olsun inşallahUmarım ben de bir gün hamile olur ve buraya ultarason fotoğrafı ekleyip sizlere sorarım bunu ne kadar çok istediğimi bilemezsiniz
Cani benim yazini okudum cok etkilendim incir ye bol bol hem yumurtaliklari güclendirirmis hemde ikiz gebelik saglarmis belki faydasi olur canim öyle duymustumUmarım ben de bir gün hamile olur ve buraya ultarason fotoğrafı ekleyip sizlere sorarım bunu ne kadar çok istediğimi bilemezsiniz
Bende istiyorumKızlar cinsiyet tahmini yapıyorum genellikle %99 doğru çıkıyor ama linç edecekler allah aşkına yazmasın sayfama zaten 3gündür sayfam kapalıydı linçler yüzünden baktırmak isteyen varsa buyurun gelin :)
KızBende istiyorum
KızBana da bakar misiniz kiz diceksiniz kese sekline göre amakeske demeseniz
İnşallah
Hadi hayırlısı :)İnşallahben erkek hissediyorum ama inşallah kızdır. Belli olunca yazarım sanaa
KızBi üstte ki attigim ve bu attigim içinde bakar mısınız rica etsem
Ikisi de mi kız dediniz
Topik ne demek ?Bizim topik hep burada
KızRica etsem tahmin yapar mısınız
Tuttumu.cnm tahmini bnde merak edyrm acaba tutyrmu gercekten diyeCinsiyeti biliyorum detaylıda da kesinleşti ama çok merak ettim cidden tahminleriniz tutuyor mu diyeBurada 12 haftalıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?