- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.117
- 83
- 32
Benimdi canim3 cicek annesi cnm yanildiniz yazmışsın ya senin değildi dimi o
Canim kaç haftalik oldu senin Şubat annesinin demiBide bana baksan bakalim ne cikacak bidaki hafta normalde cinsiyet icin gitcem ama bide sen bak bakalim onceden Eki Görüntüle 2659797
Evet subat annesiyim bende normalde 10 haftaya gircez bi kac gunumuz varCanim kaç haftalik oldu senin Şubat annesinin demi
Anladım canım cinsiyet ogrenicez diyince daha ileri sandım sağlıkla gelsin inşallahEvet subat annesiyim bende normalde 10 haftaya gircez bi kac gunumuz var
Bende heycanla bekliyorum doktorum randevu verdiginde cinsiyetinide soleriz ozamn dedi ama beni hayal kirikligina uratmaz insallahAnladım canım cinsiyet ogrenicez diyince daha ileri sandım sağlıkla gelsin inşallah
Inşallah görür bende 9+1 istediğin zaman gel dedi bakalım ne zaman olursaBende heycanla bekliyorum doktorum randevu verdiginde cinsiyetinide soleriz ozamn dedi ama beni hayal kirikligina uratmaz insallah
Aramizda gunler var ozamn ben haftaya gitcem insallah persembe gunu bakalim ne dicekler en son gitmemde 8ile 9haftalik arasindasin bidaki randevunda soleriz dedi tabi kendiyi gosterirse ve erken olmazsa siz ne zaman gitceksinizInşallah görür bende 9+1 istediğin zaman gel dedi bakalım ne zaman olursa
Bayramdan önce giderim büyük ihtimalle inşallah nasip olursa bir sorun olmazsaAramizda gunler var ozamn ben haftaya gitcem insallah persembe gunu bakalim ne dicekler en son gitmemde 8ile 9haftalik arasindasin bidaki randevunda soleriz dedi tabi kendiyi gosterirse ve erken olmazsa siz ne zaman gitceksiniz
Ozapn bn size solerim bana solerseler eyer insiyetini solemezseler zaten anneme gitcem bide ordayken giderim diyom merakdan olurum yoksa benBayramdan önce giderim büyük ihtimalle inşallah nasip olursa bir sorun olmazsa
Tahmininiz doğru çıktı arkadaşımın cinsiyet belli oldu kızmış umarım benimkide doğru çıkar.Tmm tşk ederim:)
:)Tahmininiz doğru çıktı arkadaşımın cinsiyet belli oldu kızmış umarım benimkide doğru çıkar.
Erkek
Size baska bir sayfada erkek mi denmisti ben mi yanlis hatirladimTahmininiz doğru çıktı arkadaşımın cinsiyet belli oldu kızmış umarım benimkide doğru çıkar.
Bana zeliha da ikrameyra da erkek dedi daha cinsiyetimiz belli değil bizim, bu doğru dediğim tahmin arkadaşımın ki.Size baska bir sayfada erkek mi denmisti ben mi yanlis hatirladim
İnşallah#zelihamm süpersinileride 2.çocuğuma hamile olduğumda ilk usg fotomu sana gönderecem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?