HAmileler uğrarmısnız

Bide bana baksan bakalim ne cikacak bidaki hafta normalde cinsiyet icin gitcem ama bide sen bak bakalim onceden

Anladım canım cinsiyet ogrenicez diyince daha ileri sandım sağlıkla gelsin inşallah
Bende heycanla bekliyorum doktorum randevu verdiginde cinsiyetinide soleriz ozamn dedi ama beni hayal kirikligina uratmaz insallah

Bende heycanla bekliyorum doktorum randevu verdiginde cinsiyetinide soleriz ozamn dedi ama beni hayal kirikligina uratmaz insallah
Inşallah görür bende 9+1 istediğin zaman gel dedi bakalım ne zaman olursa

Inşallah görür bende 9+1 istediğin zaman gel dedi bakalım ne zaman olursa
Aramizda gunler var ozamn ben haftaya gitcem insallah persembe gunu bakalim ne dicekler en son gitmemde 8ile 9haftalik arasindasin bidaki randevunda soleriz dedi tabi kendiyi gosterirse ve erken olmazsa siz ne zaman gitceksiniz

Aramizda gunler var ozamn ben haftaya gitcem insallah persembe gunu bakalim ne dicekler en son gitmemde 8ile 9haftalik arasindasin bidaki randevunda soleriz dedi tabi kendiyi gosterirse ve erken olmazsa siz ne zaman gitceksiniz
Bayramdan önce giderim büyük ihtimalle inşallah nasip olursa bir sorun olmazsa

Bayramdan önce giderim büyük ihtimalle inşallah nasip olursa bir sorun olmazsa
Ozapn bn size solerim bana solerseler eyer insiyetini solemezseler zaten anneme gitcem bide ordayken giderim diyom merakdan olurum yoksa ben

Mumkunse bana da yorum yapar misiniz bekliyorum bakalim

Eklentiler

• 20200710_133352.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…