İnşallah canım yaa ister istemez korkuyorum ilk bebeğimHamilelikte oluyor boyle seyler. korkulacak birsey oldugunu sanmiyorum
Allah razı olsun içime su serptin valla inşallah öyledir :)Rahim buyudukce mesaneye baski yapiyor o da bu sekilde hissetmene sebep oluyor.
Kanama asiri agri olmadikca korkmana gerek yok.
Zaten bebegin kalbi dursa falan belirtisi bile olmuyor.
Butun bu belirtiler hamileligin yan etkisi, bebek orda rahat rahat takiliyor, sen merak etme.
İnşallah canım çok sağol :)Bebişi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Ben de rahim büyümesinden olduğunu düşünüyorum. :)
Bende tam anlatamadım doktora aynen :) çok rahatladım çok çok teşekkür ederimBende de oldu bahsettiğin basınç.Doktora tam anlatamamıştım bile.Ama endişelenecek bir şey yok normal rahmin büyüyor ve baskısıını hissediyorsun dedi 10 falan sürdü ve geçti.
İçini ferah tut .
Tamam dediğinizi yapıcam umarım geçer benimkide 1-2 haftaya çok sağolunBenimde oluyordu baskıdan dolayı bence normal 1-2haftaya kdar düzelir genişlemedndir .ayağını dik uzan yorma kendini geçmiş olsun .yinede doktora görün
Evet ağrıdan acıdan çok stres mahvediyor insanı.Amin çok sağolun.İçin rahat olsun,çok fazla evham yapma.Bende senin gibiyim riskli gebelik grubundaydım.stres öldürüyor insanı ya .İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
3.5 aylık hamileyim daha bende tam öyleyim işteKaç aylık hamılesınız?Ben son aylarda aynısını yasadım hatta sancılarla cocuk sankı kalksam asagı dusecek gıbı hıssedıyordum ve hareket edemıyordum ..
Oyy 7 ay devam ettimiTam 7 ay çektim ben bu durumu doktorumada tam olarak anlatabildm derdimi erkek olmasına rağmendoktorumda normal olduğunu söyledi . Yatarken bacak arama yastık alıyordum az bi rahatlatıyordu ama sağa sola dönerken sanki vajen üstü kırılıp dökülecek gibi basınç ve ağrı oluyordu bana doktorm bebeğin gelişmiş olduğundan ve haftasına göre ilerde gittiğimden bu ağrılar oluyo demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?