- 9 Eylül 2014
- 110
- 54
- 28
- 34
Evet zormuş valla teşekkür ederim :)Bunlar normal insAllah ama kanaman olursa tekrar doktora git acil gecmis olsun bebek tasimak kolay degil :)
Neyse o zaman minnak rahat etsinde önemli değil ağrı çekicez artıkbenimde oyle agrilarim olmustu.bebeginiz kendine yer yapiyor,hatta is makinesi gibi calisirmis yerini genisletmek icin,agrilariniz ondandir korkcak bisey yoktur rahat olun.
İnşallah canım.Benim 1 kere bile midem bulanmadı ama gece lavabo olayı bendede var en az 3 defa kalkıyorumhamilelikde surekli boyle seyler yasniyor benm mide bulntm vardi o bitti kasik agrisi tam o bitti derken bas agrisi cektim sonra gece surkli lavoba ihtiyaci anca dogmdan sonr rahtladm gecer inslh telas etme sıkinti sitres yapmabebis icin rahat ol annesi
Doğrudur ben bu ara yoruldum biraz ondan oldu sanırım artık daha dikkat edicem çok sağolunanlattığınız durumu ben aylarca yaşadım,dr bebeğin yerleşimi aşağı kısımda olmuş dedi, dikkat etmek gerek
fazla ayakta durmamak
yorulmamak
asla ağır kaldırmamak lazım
canım taş bazen sancı yapmayabiliyor ben dün akşam düşürdüm sancısı hiç olmadı ama dediğin gibi çok büyük bi baskı vardı eğer taş kanalda yada böbrekte değilse sancı yapmaz baskı yapar.Kızlar merhaba.Hamileyim ve 3 gündür vajina üstünde kasıkmı mesanemi tam anlayamıyorum inanılmaz basınç ve ağrı hissediyorum.Özellikle oturup kalkarken ve idrar yaparken.Yürürkende sanki bebek vajinamda gibi bir ağırlık hissediyorum zorlanıyorum yürümekte.bugün acil dr. gittim idrar tahlili yapıldı enfeksiyon yok tertemiz sadece 1 tane kan hücresi var daha önce taş kum düşürdünmü dedi evet dedim.2 sene önce falan düşürmüştüm.Ama pek taş sancısı gibi gelmedi banaAynı durumu yaşayan varmı?Zaten düşük tehlikem vardı kanamam olduğu için ve iğne kullandım ama şükür 1 aydır yok kanama falan.Pazartesi kendi dr. gidebilirim ancak ne olur bilen bişey söylesin çok korkuyorum bebeğe bişey olacak diye
Amin canım sağolasın :)doktorunu ara sor canım aklında kalmasın ... ama benim hala o bahsettiğin basınçlardan oluyor :) allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Anladım dr soruyum bende Allah bağışlasın bebeğinizi darısı başıma :)ben de 26. haftada fln oyleydim. dr bebegi asagida tasiyosun dedi ve benimki erken ters donmustu ondandir demisti. 39. haftada da dogum yaptim
Hadi yaa.Ben 2 gün morfin yedim hastanede yattım düşürürken onun için hiç taş sancısı gelmedi ama demekki sizin dediğiniz gibide olabiliyorcanım taş bazen sancı yapmayabiliyor ben dün akşam düşürdüm sancısı hiç olmadı ama dediğin gibi çok büyük bi baskı vardı eğer taş kanalda yada böbrekte değilse sancı yapmaz baskı yapar.
Sağolasın canım inşallah tekrar olmaz seninde :) İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızCanim bendede var , inanilmaz bir basinc idrara cikinca ayni senin anlatiklarin gibi , bir sure sonra gecti ve gecenlerde yine basladi .
Suan yine bisey yok ..
Olur boyle seyler korkma ..
hiç canını sıkma bol bol dinlen benimde 8.haftada düşük tehlikem başladı 14.haftada tekrarladı bebek büyüdükçe bir çok arkadaşta söylemiş meshaneye baskı yapıyor bende hamileliğim boyunca kum döktüm oda sancı yapıyordu ayrı gaz sıkışmasıda arada yapabiliyor.ben 26.haftada trafik kazası geçirdim iğnelerle bebğim tutundu şimdi yaşına girecek neredeyse hiç canını sıkma böyle ağrı kasılma gibi şeyler ara ara oluyor ilerleyen haftqalarda daha sık hissedeceksin hele büyüsün 30. haftadan sonra bir hareket ediyor karnın dışardan yamulup sivriliyor sanki doğacak sanıyorsun.allah sağlıkla kucağına almayı naspi etsin düşük tehlikesi geçirdiysen bol bol dinlenemeni tavsiye ederim ben neredeyse sürekli yatarak geçirmiştim hamileliğimi.Kızlar merhaba.Hamileyim ve 3 gündür vajina üstünde kasıkmı mesanemi tam anlayamıyorum inanılmaz basınç ve ağrı hissediyorum.Özellikle oturup kalkarken ve idrar yaparken.Yürürkende sanki bebek vajinamda gibi bir ağırlık hissediyorum zorlanıyorum yürümekte.bugün acil dr. gittim idrar tahlili yapıldı enfeksiyon yok tertemiz sadece 1 tane kan hücresi var daha önce taş kum düşürdünmü dedi evet dedim.2 sene önce falan düşürmüştüm.Ama pek taş sancısı gibi gelmedi banaAynı durumu yaşayan varmı?Zaten düşük tehlikem vardı kanamam olduğu için ve iğne kullandım ama şükür 1 aydır yok kanama falan.Pazartesi kendi dr. gidebilirim ancak ne olur bilen bişey söylesin çok korkuyorum bebeğe bişey olacak diye
canım korkma ilk gebeliğin oluştuğu haftalarda kasık ağrısı oluyor ben kendimi üşüttüm sanmışitım öyle bir ağrım olmuştu için ferah tut kayırlısıyla allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin stresten uzak dur eğer imkanın varsa doktoruna git yada arayıp sor için rahatlasın ben hep doktorumu aradım gece gündüz kafama takılan bir şey olunca.Arkadaslar yalvaririm banada biseler soyleyin beta 572 cikti tedaviyle hamile kaldim ama sol kasigim agriyo ve ustune yatmak istemiyorum aciyo sanki normal mi bu nolur bisey deyin dis gebelik fln degildir demi bebegimi kaybetmek istemiyorum yardim edin lutfennn
Arkadaslar yalvaririm banada biseler soyleyin beta 572 cikti tedaviyle hamile kaldim ama sol kasigim agriyo ve ustune yatmak istemiyorum aciyo sanki normal mi bu nolur bisey deyin dis gebelik fln degildir demi bebegimi kaybetmek istemiyorum yardim edin lutfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?