- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
Yok canım daha gitmedim sende durumlar nasıl?Canım sen doktora gittin mi
MaşAllah olsun keşke bende sizin gibi olsam)bende çok tedirginim aşırı dediklernizden ders çıkarmaya bakıcam artık başka çarem yokİnsan acayip tedirgin oluyor değil mi ilk olunca.. Ama şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla ne kadar endişe o kadar sorun.. Boşuna evham yapmaya hic gerek yok aslında eğilip kalkmayla hic bişi olmuyor ben markette çalışıyorum agirda kaldırdım eğilip rafta duzenledim uzandimda.. İlk 11 12 hafta riskli onu atlattinmi sıkıntı yok koyver gitsin...
MaşAllah olsun keşke bende sizin gibi olsam)bende çok tedirginim aşırı dediklernizden ders çıkarmaya bakıcam artık başka çarem yok
Bende ilk baslarda bazen unutup ziplama ani hareket falan yapiyodum esim kizinca hatirliyodum. Ama hic fazla üstüne düsmedim. Sadece yoruldugumu anladigim an dinlendim ve su icmeyi ihmal etmedim. Ne kadar üstüne düsersen o kadar riske atiyosun sanirim ☺ ay tek olmadigima sevindim... bu huyumdan sebep bana vurdum duymaz, ruhsuz falan diyolarValla canım hiç kendine stres yapma bunları olacağı varsa oluyo herşey sakınan göze çöp batar derler. Ben hareketlerime hiç dikkat etmedim desem yeridir hatta ilk aylar hamile olduğumu unutup merdivenden falan atlıyodum tabi bilerek değil bu hareketler ama çok şükür hiçbişey olmadı şimdiye kadar.
INŞallah canım sende durumlar nasıl?Ayyy sehnez geçmiş olsn hayatm bilmiyodm böyle vi sıkıntın olduğunu. İnşallah bişey yoktur balamm
Bak şimdi içimi rahatlatdın neler çekmişsin canım ya Allah korumuşİnan bende basta senin gibi evhamliydim başıma gelmeyen kalmamıştı en son baktım olmucak böle ben sakindikca batıyor çöpler öyle bıraktım.. Kaç sefer hastaneye bogurerek gittim biliyon mukarda kayıp düştüm 9 10 haftalıkken benim beynim sarsıldı çocuk sapasaglamdi.. Ameliyat oldum 15 16 haftalıkken apandisitten ben bıçak altına yattım ağrısını acisini çektim o maşallah ameliyatlı yerlerime vuruyordu sıpa kıpır kıpırdı.. Baktım ki ona hic bişi olmuyor evham yaptıkça olan bana oluyor bıraktım bnde kasmayi kendimi bebeğim en güvende olduğu yerde dedim baktim keyfime
Adet olmyı bklyrm cnmINŞallah canım sende durumlar nasıl?
Aynen canım bendr kan testi yaptırmadım keseyi görmeye gidcez İnşAllah hadi hayırlısıBen adtim gecince hic kan tahlili bile yaptirmadim yukselcekmi falan diye dusunmemek icin :) idrar testi yaptim pozitif cikti doktora 6+2 ken gittim keseyi gorduk :) simdi 8+4 üz cok sukur bebegimizide gorduk en guzeli biraz gec gitmek o stresi yasamak yipratiyor cunku
Bat ne zaman canım?Adet olmyı bklyrm cnm
Allah bilir canısıBat ne zaman canım?
InşAllah tez zamanda hamiş olursun canımAllah bilir canısıdurum vahim yani. Adet olmadm. Söktürücü içtim. Cuma günğ bitti. Olmadım hala
Allah bilir canısıdurum vahim yani. Adet olmadm. Söktürücü içtim. Cuma günğ bitti. Olmadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?