hamileler ve bu yolu kecmişler bakın lütfen)

Ben konuda açtım tatlım bakalım yarın tekrar kan verecem doktor az yükslemiş dedi en iyisini yapıyorsun biraz bekle hatta iki ay olana kadar gitme ben yarın verecem sonrası İnan Allah izin verirse bi sıkıntı olmazsa ta ki bi ay kadar gitmeyecem 1332 olmuş yarın 2600 falan olması gerekiyor hakkımızda hayırlsı duanda eksik etme

Ben de test yaptıktan sonra iki kere kan testi yaptırdım artışı güzeldi ama geçen haftadan beri yaptırmadım,salı gününü bekliyorum doktora görünmek için..

Yani aklımda olan şey sağlık ocağı biri de özel hastane farklı olmultur diyorum dış gebelik rabbim korusun o da olması için kanama sancı oluyor şükürler olsun öyle ağrım da Yok şimdilik adetim geçeli yarın on gün eğer ki bu değer de olursa kese de görünür belki tek ümidim o yşne de hayırlısını diliyorum rabbimden o nasıl istiyorsa öyle olacak kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Ya canım kafana takma artış olmuş çok şükr iyi olacak yemeyine fln dikkat et beni dinle sen normalsense her defa gitip kan verme yazık sana ya stresse düşüyorsun bekle ultrasonda gör aklına sakın takma iyi oıacak İnşAllah tatlım

İnsan acayip tedirgin oluyor değil mi ilk olunca.. Ama şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla ne kadar endişe o kadar sorun.. Boşuna evham yapmaya hic gerek yok aslında eğilip kalkmayla hic bişi olmuyor ben markette çalışıyorum agirda kaldırdım eğilip rafta duzenledim uzandimda.. İlk 11 12 hafta riskli onu atlattinmi sıkıntı yok koyver gitsin...

MaşAllah olsun keşke bende sizin gibi olsam)bende çok tedirginim aşırı dediklernizden ders çıkarmaya bakıcam artık başka çarem yok

MaşAllah olsun keşke bende sizin gibi olsam)bende çok tedirginim aşırı dediklernizden ders çıkarmaya bakıcam artık başka çarem yok

İnan bende basta senin gibi evhamliydim başıma gelmeyen kalmamıştı en son baktım olmucak böle ben sakindikca batıyor çöpler öyle bıraktım.. Kaç sefer hastaneye bogurerek gittim biliyon mu karda kayıp düştüm 9 10 haftalıkken benim beynim sarsıldı çocuk sapasaglamdi.. Ameliyat oldum 15 16 haftalıkken apandisitten ben bıçak altına yattım ağrısını acisini çektim o maşallah ameliyatlı yerlerime vuruyordu sıpa kıpır kıpırdı.. Baktım ki ona hic bişi olmuyor evham yaptıkça olan bana oluyor bıraktım bnde kasmayi kendimi bebeğim en güvende olduğu yerde dedim baktim keyfime

Ayyy sehnez geçmiş olsn hayatm bilmiyodm böyle vi sıkıntın olduğunu. İnşallah bişey yoktur balamm

Bende ilk baslarda bazen unutup ziplama ani hareket falan yapiyodum esim kizinca hatirliyodum. Ama hic fazla üstüne düsmedim. Sadece yoruldugumu anladigim an dinlendim ve su icmeyi ihmal etmedim. Ne kadar üstüne düsersen o kadar riske atiyosun sanirim ☺ ay tek olmadigima sevindim... bu huyumdan sebep bana vurdum duymaz, ruhsuz falan diyolar

Bak şimdi içimi rahatlatdın neler çekmişsin canım ya Allah korumuş

Ben adtim gecince hic kan tahlili bile yaptirmadim yukselcekmi falan diye dusunmemek icin :) idrar testi yaptim pozitif cikti doktora 6+2 ken gittim keseyi gorduk :) simdi 8+4 üz cok sukur bebegimizide gorduk en guzeli biraz gec gitmek o stresi yasamak yipratiyor cunku

Aynen canım bendr kan testi yaptırmadım keseyi görmeye gidcez İnşAllah hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…