hamileler ve nişan yaşayan hanımlar lütfen bakarmısınız..

karacabandirma

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
434
311
323
27
merhaba hanımlar ben 4.5 aylık hamileyim ve aşılama yolu ile hmile kaldım.. şimdiye kadar herşey yolnda çok şükür..

hamileliğimin başından beri sürekli akıntım olur benim..fakat dün şimdiye kadar hiçolmayan bir akıntım oldu.. yeşilimsi ve çok yogun

yani nasıl anlatayım bilemiyorum ama sanki jöle gibi düşünün çok esnek ama kesinlikle sulu değil.. ilk ke bu kadar koyu bir akıntım oldu.

ister istemez acaba bu nişanmıdır diye dehşete düştüm çünkü bebeğim henüz çok minik.. paniklemeden önce sizlere danışmaya karar verdim.. aranızda böyle bir akıntı yaşayan oldumu

teşekkürler..

Öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun
Rabbim sağsalim sağlıkla kucağına aldırsın inşAllah :nazar::nazar:
Bana kalırsa anlattığın tarife göre yoğun bir efeksiyon varr
Bian önce doktorunla görüş ilaç tedavisine başlasınn
Nişan hafif kanlı ve pembe bir renk oluyor canımm o değildir
Çok geçmiş olsun...
Buarada sende mayıs annesin bekleriz mayıs anneleri topikine :16::17:

teşekkürederim canım ya valla çok rahatladım.. başkalarının sorunlarındada okudum ama birinin söylemesi lazımdı:)

genede akşama doktormdan randevu aldım bir sorun çıkmaz inşallah.. mayıs ayı hamişleri topiğini görmemiştim .. bende geleceğim :)

Merhaba,
Benimde birkaç gün önce başıma geldi benzer birşey .Kahverengimsi bir akıntı üstüne açık pembe bir sıvı geldi.Çok korktum devlet hastanesine gittim,muayeneler yapıldı ve bebekte bende sağlıklı çıktık hastaneden.Kendi doktorumda normal olduğunu söyledi ama ,mutlakaki uzmana görünün sizde .Belki başka bir sorunun habercisi olabilir bizim hafife aldığımız şeyler.Geçmiş olsun

Back
X