- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Günde ne kadar içtiniz peki şansınız varmış gerçektenBen içtim MAALESEFLanet olsun bana, bırakamadım. Kendime çok kızıyorum. Çocuğum sağlıklı çok şükür.
gunde 2 sigara icin mi bu stres?Günde 1 paketten 1 2 ye düsürdüm ama daha fazlasını yapamıyrm
Doktora dürüstçe sordum. Bunun doğru bir tarafı yok ama oluru nedir diye. Bana günde 5 taneyi geçme dedi. Ben de geçmedim.Günde ne kadar içtiniz peki şansınız varmış gerçekten
Ben doktoruma soramadım çok ilgili çünkü soramadım acıkcası eşimden gizli içiyorum arada bi şeylere sinirlendikce izin veriyo ama genel olarak gizli içiyorumDoktora dürüstçe sordum. Bunun doğru bir tarafı yok ama oluru nedir diye. Bana günde 5 taneyi geçme dedi. Ben de geçmedim.
Ani 2 taneden bşy olmz mı diyosnz anlamdmgunde 2 sigara icin mi bu stres?
yapmayin allah askina bebege daha cok zarar veeiyorsunuz
B
Ben doktoruma soramadım çok ilgili çünkü soramadım acıkcası eşimden gizli içiyorum arada bi şeylere sinirlendikce izin veriyo ama genel olarak gizli içiyorum
Kızlar 4 aylık hamileyim ve ne yapsam sigarayı bırakamadım ama bebehime bşy olcak diyr de ödüm kopuyo hamilelikte sigara içenler neler yaşadınız dogumdan sonra
Sanki birileri ''iç ben içtim bişey olmadı'' dese içmeye devam edeceksin. O kadar iradesiz misin gerçekten ? Küçücük bir şey seninle birlikte can bulmaya çalışıyor. Onu zehirleme. Ben hiç sigara icmedim. Nasıl bi bagimliliktir bilmiyorum. Ama yıllardır içen bir sürü tanıdığım hasta olduğunu duyunca aniden bıraktı. Demekki olabiliyormus degil mi ?
Evet bırakılıyor. Eşimden biliyorum. Bi kaç kez söylememle oda bıraktı çünkü. Anne olacak bir kadın hayli hayli bırakmalı. Ne aliskanliklardan vazgeciyoruz veya ne alışkanlıklar ediniyoruz şu dönemde. Yazık gerçekten...Ben içen biri olarak söylüyorum, bıraktım. Gayet de oluyor yani sadece vicdan muhasebesi yapsalar yetecek.
Bu yazin ikna eder umarim.. ben sigara kullanmiyorum eminim birakmasi zordur ama..bilerek hamile kalindiysa ne yapilmasi gerektigini biliyosunuz.. ee o zmn litfen sigara icmeyinBebegini bir kutuya kapattiklarini
Ve o kutuya actiklari tek delikten de iceriye oluk oluk duman uflediklerini hayal et..
Onun caresizce hicbirsey yapamadigini..
Cikmak, o dumandan kurtulmak icin elinden geleni yaptigini ama minicik bedeninin gucununun yetmedigini...
Bu sana aci verir miydi?
Onu o halde gormek?
Veriyor olmasi lazim.
O zaman IÇME.
ben de sigara kullaniyorum. Lakin iki hamileligimde de ogrendigim andan emzirme donemim bitene dek agzima sigara surmeyi birak, sigara icilen ortama dahil olmadim bile.
Allah korusun yavrucagi insallah.
Bazi hamileler hamilelikte sigaradan tiksinir icmez. Bende hic tiksinmemistim. Ama bebegime bir sey olacak korkusuyla doktoruma sormustum. Aynen soyle dedi. Eline koluna bir sey olmaz ama universite okuyacakken lise okur kapasitesi o kadar olur demisti. Keyif sigarasi gibi gunde 3 tane icebilirsin demisti. Bende oyle yaptim.Kızlar 4 aylık hamileyim ve ne yapsam sigarayı bırakamadım ama bebehime bşy olcak diyr de ödüm kopuyo hamilelikte sigara içenler neler yaşadınız dogumdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?