- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Takdir ettim sizi. Annelik budur.Yazik o yavruya ya. Sadece zehir soludugu icin degil iradesiz ve yavrusu icin herseyi yapabilecek bir annesi olmadigi icin. Analik bu degil soyluyeyim
10 yil sigara ictim gunde 1 paket, esim ise 15 yil kadar ayni sekilde 1 paket. Sigarayi degil icmek yiyesim gelirdi. Fakat evlat sahibi olma dusuncesi aklimiza yerlesince bastan vucudumuz temizlensin dedik sigarayi biraktik ve tam 3 sene sonra cocuk yaptik
Kimse bana yapamiyorum birakamiyorum demesin
Cok haklisin.birebir tanik oldugum biri var.9 ay boyunca gunde nerdeyse 2 paket sigara ve aksama kadar surekli zift gibi kahve icti.cocuk nikotin bagimlisi kolik bi bebek olarak dogdu.hemsireler sirf cocuk nikotinden oyle oldugunu bildikleri icin bikac gun anneye emzirmeden sigara icmesini tavsiye ediyolardi dis dunyaya uyum saglayabilsin diye.cocuk suan 3 yasinda saglikli ama o kadar nikotini de aldi sonucta
Cok fazla stresi vardi.bunalima girdikce sigaraya kahveye sarildi.tabi ki bu bi bahane degil ama Allahtan cocuk cok akilli ve gelisimi iyi.Allah korudu desek daha dogru olur.İnanamıyorum verdiği zarara! Yazık ya madem bırakamıyor hamileliği düşünmesin. Gidip bi evlat edinsin bu nedir böyle. 9 ay resmen eziyet etmiş çocuğa!
Cok fazla stresi vardi.bunalima girdikce sigaraya kahveye sarildi.tabi ki bu bi bahane degil ama Allahtan cocuk cok akilli ve gelisimi iyi.Allah korudu desek daha dogru olur.
Ay benim de niyeyse hamileliklerim de canim asiri derecede kola cekiyo.onu bile icerken nasil vicdan azabi cekiyorum .kaldi ki ilac sigara kahve vs
birakmaya calis be kardesim minicik bi bebis var icinde ki koca koca insanlar bile dayanamiyoruz tikaniyoruz napiyodur o icerde hastalikli dogabilir ilerde sorun yasayabilirsiniz yillarca evlat hasretiyle yananlar var hersey yapiyorlar .Bebegin dogunca deselerki ya bebegini öldur ya sigarayi birak hangini tercih edersin ...Kızlar 4 aylık hamileyim ve ne yapsam sigarayı bırakamadım ama bebehime bşy olcak diyr de ödüm kopuyo hamilelikte sigara içenler neler yaşadınız dogumdan sonra
Ben de asidini kaciriyorumKola benim de çekiyor ama içmemeye özengösterdim. İçtiğimzamanda bekletiyorum asidi gitsin diye yada limon koyuyorum içine.
Günde 1 paket yani çok fazla ya . Ne olur elinden geleni yap bırak bebeği düşün onu getir aklina hep bırakırsın inşallah . Bak gerçekten çok fazla cooook zararı var . Bırakmam için dua edicem bende . Yani 1 paket ne demek öyle günde 1 , 2 tane içmeye benzemezGünde 1 paketten 1 2 ye düsürdüm ama daha fazlasını yapamıyrm
2 tane değil 1 paketten yarim pakete düşürmüş heralde.gunde 2 sigara icin mi bu stres?
yapmayin allah askina bebege daha cok zarar veeiyorsunuz
Sirf onun icin konu acmis. Kendi vicdanini sogutmak icin.Nasıl bir cevap umduğunuzu anlayamadım. Birinin çıkıp “ iç canım, iç. Ben de içtim maşallah hiç sıkıntı olmadı, bebeğim de sağlıklı, iyi ki içmişim “ demesini mi bekliyorsunuz?
Zararlarını biliyorsunuzdur herhalde.
Buraya böyle konu açtıysan her şeyi göze alacaksın arkadaşım. Aman kınamayın aman laf etmeyin istiyorsan insanlara anlatma boşuna. Bak hamilelikte sigara için birinin bebeği bronşitle boğuşuyormuş, bağışıklığı çok zayıfmış sürekli hasta oluyormuş. Bu yorumları görüp kaale almıyorsun da "bini yırgılımıyın" diye dolanıyorsunAyrıca yarım drgil 1 2 tane içiyorum içmeyenler boşuna burda konusuyo içipte yargılayanlarda demekki iradem o kadar güçlü degil ben istermiyim içmeyi ama içiyorum bırakamıyrm işte
Tm cnm byBuraya böyle konu açtıysan her şeyi göze alacaksın arkadaşım. Aman kınamayın aman laf etmeyin istiyorsan insanlara anlatma boşuna. Bak hamilelikte sigara için birinin bebeği bronşitle boğuşuyormuş, bağışıklığı çok zayıfmış sürekli hasta oluyormuş. Bu yorumları görüp kaale almıyorsun da "bini yırgılımıyın" diye dolanıyorsun
Bebegine "seni herseyden cok seviyorum" diyebilecek misin ? Hayir diyemezsin cunku sigarayi daha cok seviyorsunAyrıca yarım drgil 1 2 tane içiyorum içmeyenler boşuna burda konusuyo içipte yargılayanlarda demekki iradem o kadar güçlü degil ben istermiyim içmeyi ama içiyorum bırakamıyrm işte
:) Vallahi çok enteresan insanlar varBana da garip geldi ama canı çekiyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?