Hamileler yardım lütfen

Takdir ettim sizi. Annelik budur.

İnanamıyorum verdiği zarara! Yazık ya madem bırakamıyor hamileliği düşünmesin. Gidip bi evlat edinsin bu nedir böyle. 9 ay resmen eziyet etmiş çocuğa!

İnanamıyorum verdiği zarara! Yazık ya madem bırakamıyor hamileliği düşünmesin. Gidip bi evlat edinsin bu nedir böyle. 9 ay resmen eziyet etmiş çocuğa!
Cok fazla stresi vardi.bunalima girdikce sigaraya kahveye sarildi.tabi ki bu bi bahane degil ama Allahtan cocuk cok akilli ve gelisimi iyi.Allah korudu desek daha dogru olur.
Ay benim de niyeyse hamileliklerim de canim asiri derecede kola cekiyo.onu bile icerken nasil vicdan azabi cekiyorum .kaldi ki ilac sigara kahve vs

Emin olun doğduktan sonra o yavrunuzun güzelliğini, masumlugunu gorunce asıl vicdan azabını yaşayacaksınız.Nasil içtim diye..

Azaltarak başlayın ben hiç kullanmadım ama artık her şey bir tedavisi var.ne bilim anne karnında bebek videoları izleyin beynimizde bitirin.aklima başka bir şey gelmiyor.saglikla kucaginiza almanız dileğiyle

Kola benim de çekiyor ama içmemeye özengösterdim. İçtiğimzamanda bekletiyorum asidi gitsin diye yada limon koyuyorum içine.

Kızlar 4 aylık hamileyim ve ne yapsam sigarayı bırakamadım ama bebehime bşy olcak diyr de ödüm kopuyo hamilelikte sigara içenler neler yaşadınız dogumdan sonra
birakmaya calis be kardesim minicik bi bebis var icinde ki koca koca insanlar bile dayanamiyoruz tikaniyoruz napiyodur o icerde hastalikli dogabilir ilerde sorun yasayabilirsiniz yillarca evlat hasretiyle yananlar var hersey yapiyorlar .Bebegin dogunca deselerki ya bebegini öldur ya sigarayi birak hangini tercih edersin ...

saka mı yapıyorsun
?
erken dogumu gec cocugunda turlu turlu hastalıklar olur hasta cocuk dogurmak mı ıstıyorsun sen ?

gercekden cocuk dogurmak ve en ıyı sekılde yetıstırmek ıcın maddı manevı hazır daha ozenlı kadınlar cocuk ıcın dua ederken... bencıllık etme. dogurduktan sonra ne ıcersen ıc (emzırmeyeceksen tabı) 5 ay sabret yahu ayıp !

boyle yazıyorum kı ozellıkle belkı bu senı sıgaradan uzaklastırır
her sıgaraya dokundugunda bu yazım aklına gelsın

lutfen

Günde 1 paketten 1 2 ye düsürdüm ama daha fazlasını yapamıyrm
Günde 1 paket yani çok fazla ya . Ne olur elinden geleni yap bırak bebeği düşün onu getir aklina hep bırakırsın inşallah . Bak gerçekten çok fazla cooook zararı var . Bırakmam için dua edicem bende . Yani 1 paket ne demek öyle günde 1 , 2 tane içmeye benzemez

12 yil bifiil ictim gunde 1 paket biraktim. 3 yil olacak sadece 1 tane 15 temmuz gecesi ictim o da sakinleseyim diye daha da carpinti yapti (mit e yakin oturuyorum cok fenaydi cok) yapamiyorum diyenleri anlayamiyorum

İçmeye devam edersen bebeğin büyük ihtimalle astım hastası olacak. Ve bu da onun hayatını ciddi anlamda kısıtlayabilir. Bir de böyle düşün. Sence ona bunu yapmaya hakkın var mı?

Sizi kinamak istemiyorum ama bencil bir insansiniz.. siz bile bile bebeginizin cigerine nikotin sokuyorsunuz... birakmak istiyorum desenize bir kere, sadece vicdaninizi rahatlamaya gelmissiniz buraya.. bir sey olmaz yorumlarini duyup rahatca devam degil mi sigaraya! Allah o sabiyi korusun insAllah...

Sirf onun icin konu acmis. Kendi vicdanini sogutmak icin.

Ayrıca yarım drgil 1 2 tane içiyorum içmeyenler boşuna burda konusuyo içipte yargılayanlarda demekki iradem o kadar güçlü degil ben istermiyim içmeyi ama içiyorum bırakamıyrm işte

Ayrıca yarım drgil 1 2 tane içiyorum içmeyenler boşuna burda konusuyo içipte yargılayanlarda demekki iradem o kadar güçlü degil ben istermiyim içmeyi ama içiyorum bırakamıyrm işte
Buraya böyle konu açtıysan her şeyi göze alacaksın arkadaşım. Aman kınamayın aman laf etmeyin istiyorsan insanlara anlatma boşuna. Bak hamilelikte sigara için birinin bebeği bronşitle boğuşuyormuş, bağışıklığı çok zayıfmış sürekli hasta oluyormuş. Bu yorumları görüp kaale almıyorsun da "bini yırgılımıyın" diye dolanıyorsun

Tm cnm by

Bebegine "seni herseyden cok seviyorum" diyebilecek misin ? Hayir diyemezsin cunku sigarayi daha cok seviyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…