Evet bırakılıyor. Eşimden biliyorum. Bi kaç kez söylememle oda bıraktı çünkü. Anne olacak bir kadın hayli hayli bırakmalı. Ne aliskanliklardan vazgeciyoruz veya ne alışkanlıklar ediniyoruz şu dönemde. Yazık gerçekten...
Bırakamayan bir arkadaşım vardı. Hamilelik boyunca azalttı içmeye devam etti. Bir sorun çıkmadı normal doğumla bebeğini kucagına aldı. Tabi ki sıkıntı da yaratabilir bırakabilseydiniz keşke.Erken dogum yaptınız mı nolur yardım kınamayın rica ediyorum
Bende dogru bsy yapmafıgımın farkındayım ama yapamıyrm
Arkadasinizda bı garipmis sanki çocuğa garezi varmış gibi hic icmeyip hamilelikte içmek çok ilginç yaa yazık cocugaArkadaşım var benim normalde sigara içmezken hamile kaldıktan sonra günde iki paket içiyordu! Ve bununla kalmayıp 2 lt kola içiyordu! Çocuğun kalbinde delik var hala da düzelmedi doktorlar düzelmezse ameliyat olucak dedi.
Alakası yok demeyin bal gibi de alakası var internette bunları kullanmak kalp rahatsızlıklarına yol açıyor yazıyor ve söylemenme rağmen napim bırakamıyorum diyordu.
Ayrıca kınamayın diyorsun kınanacak bir durum yok bebeğinin sağlığını düşünmelisin. Şuan kendinden önce onu düşünmelisin!
Şu hayatinda sigara içmemis insanların icen veya birakamayan kisileri anlamayıp çaresizliklerini dalga konusu yapanlar beni acaip irite ediyor..!Nasıl bir cevap umduğunuzu anlayamadım. Birinin çıkıp “ iç canım, iç. Ben de içtim maşallah hiç sıkıntı olmadı, bebeğim de sağlıklı, iyi ki içmişim “ demesini mi bekliyorsunuz?
Zararlarını biliyorsunuzdur herhalde.
Arkadasinizda bı garipmis sanki çocuğa garezi varmış gibi hic icmeyip hamilelikte içmek çok ilginç yaa yazık cocuga
Beni de bebeklerini bile isteye riske atan insanlar acayip irrite ediyor. Siz de mi içiyorsunuz da bu kadar rahatsız oldunuz?Şu hayatinda sigara içmemis insanların icen veya birakamayan kisileri anlamayıp çaresizliklerini dalga konusu yapanlar beni acaip irite ediyor..!
Inanin canimi yakan kisilere bile boyle dileklerde bulunmamisken inşallah sizde başlarsınız da icenin halinden anlarsiniz diyesim geliyor neden ?
Ben kullanmiyorum fakat o durum sizin söylediğiniz gibi iradesizlik değil çaresizlik denenmiş başarılı olunamamis çareler aranirken siz ordan empati yapmak yerine yalnizca ön yargıda bulunuyorsunuz ..Beni de bebeklerini bile isteye riske atan insanlar acayip irrite ediyor. Siz de mi içiyorsunuz da bu kadar rahatsız oldunuz?
Bana beddua edince içiniz rahatlayacaksa buyrun.
Bir kadın hamile kaldığında tek düşündüğü bebeği olmalı. Hiç kimse kusura bakmasın, o bebeği annesi düşünmüyorsa kimse düşünmez.
Ayrıca çaresizlik değil iradesizlik.
Cok haklisin.birebir tanik oldugum biri var.9 ay boyunca gunde nerdeyse 2 paket sigara ve aksama kadar surekli zift gibi kahve icti.cocuk nikotin bagimlisi kolik bi bebek olarak dogdu.hemsireler sirf cocuk nikotinden oyle oldugunu bildikleri icin bikac gun anneye emzirmeden sigara icmesini tavsiye ediyolardi dis dunyaya uyum saglayabilsin diye.cocuk suan 3 yasinda saglikli ama o kadar nikotini de aldi sonuctaSiz ne yiyip içerseniz bebeğinizde onunla besleniyor bebeğinizin 9 ay sigara içtigini düşünelim bağımlı olmuyor mu bu bebekdoğdugunda ne olacak ağlayıp duracak yoksunluk çektiğinden insan bebeğini daha anne karninda koruyamıyor zevkleri uğruna
Yazık ya kıyamamCok haklisin.birebir tanik oldugum biri var.9 ay boyunca gunde nerdeyse 2 paket sigara ve aksama kadar surekli zift gibi kahve icti.cocuk nikotin bagimlisi kolik bi bebek olarak dogdu.hemsireler sirf cocuk nikotinden oyle oldugunu bildikleri icin bikac gun anneye emzirmeden sigara icmesini tavsiye ediyolardi dis dunyaya uyum saglayabilsin diye.cocuk suan 3 yasinda saglikli ama o kadar nikotini de aldi sonucta
Hakaret ediyorsunuz, biraz sakin olun isterseniz.Ben kullanmiyorum fakat o durum sizin söylediğiniz gibi iradesizlik değil çaresizlik denenmiş başarılı olunamamis çareler aranirken siz ordan empati yapmak yerine yalnizca ön yargıda bulunuyorsunuz ..
Bence sizin yaptiginiz da hadsizlik..
Yardim edebiliyorsaniz edin edemiyorsanjz cekilin. .
Nasrettin hocanın da dediği gibi bana ağaçtan düşeni getirin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?