hamilelerden yardımmmm

sbry

Defnem 💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
4.213
4.389
448
mrb kızlar

hamile olan herkesin Allah sağ salim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin benim sizden ricam hamile olanlar benim için bi tane ayetel kürsi okuyabilir mi 41hamilenin okuması lazımmış bi kişi bidefa okuyabiliyo
bende bebek istiyorum ama şuanlık yok malesef 2düşüğüm var benim içinde dua ederseniz sevinirim eğer okuyabilen olursa burdan ya da özelden bana yazabilir mi
şimdiden teşekkürler...

Okudum. Umarım tez zamanda bebek haberi verirsiniz.

okuyan herkese çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık sizlerde bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inş.

Okudum.. Allah'ım inşallah en kısa zaman da sana ve isteyen herkese nasip eder
İnşallah tez zamanda güzel haberini alırız..

çok teşekkür ederim hepinize Allah isteyen herkese içinde de bana hayırlısıyla hakkımızda nasip etsin sizleride bi avazda kurtarsın yarabbim

bende okudum inşllh en kısa sürede hamile kalırsın bende çok bekledim ama değidi inşllh sağ salim doğururum sende doğurusun allah yardım etsin cnm

bende okudum inşllh en kısa sürede hamile kalırsın bende çok bekledim ama değidi inşllh sağ salim doğururum sende doğurusun allah yardım etsin cnm

inş canım Allah daha fazla aratmadan verir senide sağ salim yavruna kavuşturur ağzına sağlık canım çok sağol

yok mu arttıran kızlarrrr :)))

ben de okudum. inşallah Allah sağlıklı, eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda.

Allah razı olsun kızlar ağzınıza sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…