hamilelerden yardımmmm

bende 2 aylik hamileyim canim okudum allah yardimcin olsun insallah seninde olur bebegin. dualarin insallah kabul olur

okuyanlara çok teşekkür ederim sizde bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inş

bende okudum 36 haftalik hamileyim,Allah gonlunuzce versin.

Sbry arkadaşım bende inşallah 2 aylık hamileyim şuan işteyim akşam eve gidince birtanede ben okurum sana

kızlar daha sayımın yarısından biraz fazlasını tamamlayabildim yok mu başka yardım edebilicek 2dk almaz

bende okudum cnm 1 tane rabbim sana da nasip etsin inşallah.

teşekkür ederim kızlar inş sizlerde sağ salim alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza inş en yakın sürede bende tabi

Kızlar birşey sorabilir miym adet günümden 4 gün önce Hcg değerim 127.3 çıktı 2 gün sonra yani bugün baktık sadece 163.9 çıktı doktorum bebeğin gelişimi güzel değil dedi 2 gün sonra tekrar gidecem yükselmesi gerekiyor muş bana dua edin lütfen kızlar Doktor dış gebelikten felan şüphelendi ilk düşüğümde dış gebelikti bu ikinci aradan 1 yıl geçti tam yine Rabbim verdi ama kalbim buruk çok üzgünüm Allah sizlerden uzak etsin ömür boyu ...
Lütfen dua edin . Bu durumu yaşayanlar var mı . Ultrasonda ne zman görülür yarın sat günüm bebeğim 3-4 haftalık deniyor yani altta yazan tahmini . Lütfen dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…