okudum canım rabbim tez zamanda nasip etsin inş.
canım bende okudum inşallah rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip eder
mrb kızlar
hamile olan herkesin Allah sağ salim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin benim sizden ricam hamile olanlar benim için bi tane ayetel kürsi okuyabilir mi 41hamilenin okuması lazımmış bi kişi bidefa okuyabiliyo
bende bebek istiyorum ama şuanlık yok malesef 2düşüğüm var benim içinde dua ederseniz sevinirim eğer okuyabilen olursa burdan ya da özelden bana yazabilir mi
şimdiden teşekkürler...
bende okudum36 haftalik hamileyim,Allah gonlunuzce versin.
Sbry arkadaşım bende inşallah 2 aylık hamileyim şuan işteyim akşam eve gidince birtanede ben okurum sana
bende okudum canım allah tez zamanda sanada nasip eder inşallah
mrb kızlar
hamile olan herkesin Allah sağ salim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin benim sizden ricam hamile olanlar benim için bi tane ayetel kürsi okuyabilir mi 41hamilenin okuması lazımmış bi kişi bidefa okuyabiliyo
bende bebek istiyorum ama şuanlık yok malesef 2düşüğüm var benim içinde dua ederseniz sevinirim eğer okuyabilen olursa burdan ya da özelden bana yazabilir mi
şimdiden teşekkürler...
bende okudum cnm 1 tane rabbim sana da nasip etsin inşallah.
kızlar daha sayımın yarısından biraz fazlasını tamamlayabildim yok mu başka yardım edebilicek 2dk almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?