- Konu Sahibi kardelenseval
-
kızlar iyi hoş da ben bu aşıya güvenemiyorum
daha yeni bulunmuş bir aşı,
yan etkisi olacak mı belki beş yıl sonra Allah korusun ama bebeklerimizde sorunlar çıkacak bunu düşünmeden edemiyorum!
yeterince denetlendiğinden şüpheliyim açıkçası. bazı şeyler yıllar sonra ortaya çıkıyor habire aşı vurunuyoruz ve ben çoğuna güvenemiyorum maalesef.
vurdurmam ben heralde
zaten hemen hiç çıkmıyorum dışarı ve küçük bi yerde yaşıyorum
kasımda doğacak bebeğim
ben bu gribin bizde fazla abartıldığını düşünüyorum
diğer ülkeler bizim kadar takmıyor bile
yaygaraya gerek yok bence
bu dönemde hiçbirimiz strese girmemeliyiz
yine de Allah bize de bebelerimize sağlık versin
ilk hamişlere dendiğine göre ona göre bir formül kullanılmıştır sanırım benim korkum bu aşıdada torpil olacağı herkes yakınlarına vurdurup bizlere yetmediği söylenebilir.burası canım türkiye turkbayragibende maske kullanmayı düşünüyorum artık malum metropolde yaşıyoruz.....
Merhabalar. Ayrıca bu aşıyı Çinliler üretiyor, ben onların yaptığı hiçbişeye güvenmem. Bence herkes doktoruna sorsun ve de çalışmıyorsanız, küçük yerdeyseniz hijyen önlemleri alsanız yeter mi diye sorun. :çok üzgünüm:
merhaba canım peki ya ankaradaysan üstelik birde eğitimciiysen hergün onlarca kişiyle muhatap oluyorsan derslerede maskeyle giremeyeceksen ne yapacağız :sm_confused::bbo:bir çaresi olamalı dimi abarttıklarını düşünmüyorum çünkü şimdiden başladı grip salgını en yakınım bile olsa benden uzak dur diyorum Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
arkadaşlar ben grip aşısı olduktan sora beynimle ilgili sorun yaşadım.cok şükür geçti. ama bana grip aşıları yasakk. ve bu aşıların benim yaşadığıma benzer riskleri var ne yazıkki. solunum kaslarını da tutabilen geçici felç yapabiliyor(gullien barre sendromu vb.) ve bu felç tamamen iyileşemeyebiliyor. dr.a sormadan yaptırmayın bence.
kızlar iyi hoş da ben bu aşıya güvenemiyorum
daha yeni bulunmuş bir aşı,
yan etkisi olacak mı belki beş yıl sonra Allah korusun ama bebeklerimizde sorunlar çıkacak bunu düşünmeden edemiyorum!
yeterince denetlendiğinden şüpheliyim açıkçası. bazı şeyler yıllar sonra ortaya çıkıyor habire aşı vurunuyoruz ve ben çoğuna güvenemiyorum maalesef.
vurdurmam ben heralde
zaten hemen hiç çıkmıyorum dışarı ve küçük bi yerde yaşıyorum
kasımda doğacak bebeğim
ben bu gribin bizde fazla abartıldığını düşünüyorum
diğer ülkeler bizim kadar takmıyor bile
yaygaraya gerek yok bence
bu dönemde hiçbirimiz strese girmemeliyiz
yine de Allah bize de bebelerimize sağlık versin
kesinlikle katılıyorum, ben de 32. haftaya girdim ve aşıya güvenemiyorum... bu ülke radyasyonlu çaylar ziyan olmasın diye halka dağıtılmış, ya bu aşıda da bişiler varsa.. ya bana bişi olması derdim değil de bebişime bişi olmasın... aslında 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama öğretmenim ve hergün bir dolu insanla muhatap oluyorum.eşim de bu yüzden bir an önce izne ayrılmamı istiyor.. ne dersiniz sizce de erkenden ayrılmalı mıyım izne?
evet yaaa haklısınız bence...Merhabalar. Ayrıca bu aşıyı Çinliler üretiyor, ben onların yaptığı hiçbişeye güvenmem. Bence herkes doktoruna sorsun ve de çalışmıyorsanız, küçük yerdeyseniz hijyen önlemleri alsanız yeter mi diye sorun. :çok üzgünüm:
haklısın yaa ben güvenemediğimi söylemek istemiştim sadece, amacım asla sizleri tereddüte sokmak değildi.kesinlikle katılıyorum, ben de 32. haftaya girdim ve aşıya güvenemiyorum... bu ülke radyasyonlu çaylar ziyan olmasın diye halka dağıtılmış, ya bu aşıda da bişiler varsa.. ya bana bişi olması derdim değil de bebişime bişi olmasın... aslında 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama öğretmenim ve hergün bir dolu insanla muhatap oluyorum.eşim de bu yüzden bir an önce izne ayrılmamı istiyor.. ne dersiniz sizce de erkenden ayrılmalı mıyım izne?
cnm ben de branş öğretmeniyim sınıflar dediğin gibi...küçük bir yer değil maalesef , bir de branş öğretmeni olduğum için 12 ayrı sınıfa giriyorum bu da 12x35 öğrenci + veli + okul dışındaki insanlar... of of haftaya doktora gidicem ve sanırım izne ayrılacağım. gerekirse doğum sonrası ücretsiz izin almaya calısırım... inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Kızlar moral bozmak istemiyorum ama şu haberi görünce bu forum ve eğitimci arkadaşlar geldi aklıma. Bi internet sitesinde gördüm inşallah yalan haberdir. Allah'a emanet olun. :çok üzgünüm:
FLAŞ! Domuz Gribi Ankara'da! Hangi okul tatil edildi?
Korkulan oldu. Domuz Gribi virüsü Türkiye'de ilk kez bir ilköğretim okuluna sıçradı. Okul hemen tatil edildi.
Ankara'da Bilkent İlköğretim Okulunda, bir öğrencinin domuz gribine yakalandığı ortaya çıktı.
İlköğretim okulu bir günlüğüne tatil edildi.
Kızlar moral bozmak istemiyorum ama şu haberi görünce bu forum ve eğitimci arkadaşlar geldi aklıma. Bi internet sitesinde gördüm inşallah yalan haberdir. Allah'a emanet olun. :çok üzgünüm:
FLAŞ! Domuz Gribi Ankara'da! Hangi okul tatil edildi?
Korkulan oldu. Domuz Gribi virüsü Türkiye'de ilk kez bir ilköğretim okuluna sıçradı. Okul hemen tatil edildi.
Ankara'da Bilkent İlköğretim Okulunda, bir öğrencinin domuz gribine yakalandığı ortaya çıktı.
İlköğretim okulu bir günlüğüne tatil edildi.
:sinifsinif:
hemen bu hafta gidip iznimi alacağım... hiç tehlikeye atmamak lazım... ama okullara da öğretmenlere de acilen bir çözüm bulunması şart :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?