- Konu Sahibi kardelenseval
-
kızlar iyi hoş da ben bu aşıya güvenemiyorum
daha yeni bulunmuş bir aşı,
yan etkisi olacak mı belki beş yıl sonra Allah korusun ama bebeklerimizde sorunlar çıkacak bunu düşünmeden edemiyorum!
yeterince denetlendiğinden şüpheliyim açıkçası. bazı şeyler yıllar sonra ortaya çıkıyor habire aşı vurunuyoruz ve ben çoğuna güvenemiyorum maalesef.
vurdurmam ben heralde
zaten hemen hiç çıkmıyorum dışarı ve küçük bi yerde yaşıyorum
kasımda doğacak bebeğim
ben bu gribin bizde fazla abartıldığını düşünüyorum
diğer ülkeler bizim kadar takmıyor bile
yaygaraya gerek yok bence
bu dönemde hiçbirimiz strese girmemeliyiz
yine de Allah bize de bebelerimize sağlık versin
Aynen bende senin gbii düşünüyorum canım
Hatta öyle görüyorumki bu hastalıkları bazıülkeler üretip yayıyorlar
Sonrada aşısını üretip
satıyorlar ,para kazanıyorlar
Daha yeni ürtilmiş bir aşı ,yan etkisi varmı yok mu bilmiyoruz.Belkide bizim üzerimizde deniycekler bilmiyoruz kii
Aslında çok merak ettiğim bir konu ,
Yabancı ülkelerde yaşayan arkadaşlar var
onların ülkesindede böyle aşı kampanyası falan varmı bilgi verselerde bilgilensek
Çok haklısın,katılıyorum sana canım.sana katılmamak elde değil gökceb arkadaşım ben artık bunu bilir bunu söylerim özellikle hamişlere ve çocuklara yapılması istenen bu aşının bizim soyumuzu kökünden kazımak isteyenlerin işi olmadığı ne malum bir türk dünyaya bedel sözü tarih olsun isteyenlerin bir oyunu olamaz mı??biyolojik silahla elde edilmeye çalışılan bir dünyadayız kobay olmak biz türklerin işi olmamalı canım da ona sıkılıyor ya daha dünyada bile vurulmaya başlanmayan bir aşı ilk önce bizlere vurulmaya çalışılacak!!!bugün ülkemize gelmiş yazık yavrularımıza vurulmaya başlanacak belki hemen yan etkilerini göstermeye başlamaz ama sağlıksız bir toplum olmaya aday gibi görünüyoruz Allah bizleri yavrularımızı şeytanlaşmış insanların şerrinden korusun amin...
arkadaşlar bende kesinlikle aşılanmamaya kararlıyım. eşim doktor çok araştırdı. konunun uzmanları da tavsiye etmedikleri gibi yan etkileri ve henüz sadece hayvan deneylerinin yapılmış olması insanlar arasında uzun vadede ne gibi sorunlara yol açtığı hakkında yeterli araştırma olmaması nedeniyle kendileri yaptırmıyor ve yapılmasınıda tavsiye etmiyorlar.
araştırırsanız yurt dışındada yaygın bi kullanımı olmadığını göreceksiniz. sağlık bakanlığımız bi nedenle ithal etmiş artık,elde kalmasın yaptırın diyo...
hamile olmam bi yana aynı zamanda sağlık personeliyim.yani ''zorunlu ve ücretsiz aşılanacaklar'' grubuna giriyorum.ama bebeğimi riske atamam.yani ben bebeğimi ve kendimi bu illetten medeni ülkelerin diğer vatandaşları gibi hijyene dikkat ederek ve bol vitamin alarak korumaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?