- Konu Sahibi kardelenseval
-
Canım ben 15.haftadayken oldum aşı.Doktorum 3.ay dolduktan sonra bir sorun olmaz dedi ben de ona güvendim açıkcası bir yan etkisi de olmadı çok şükür.Şu an herşey yolunda görünüyor.Ben de olmayı hiç düşünmüyordum fakat kuzenim domuz gribinden vefat etti 1 hafta içinde yenik düştü bu illet hastalığa.Allah hiç kimseye yaşatmasın daha 29 yaşında sağlıklı bir anneydi kuzenim 2,5yaşında oğlu annesiz kaldıhiç bir hastalığı da yoktu.Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve eli ayağı düzgün ,sağlıklı evlatlar doğurmayı nasip etsin:Saruboceq:
canım öncelikle başın sağolsun Allah kimsenin başına genç ölümü vermesin.cevabın içinde çok teşekkür ederim . cuma günü dr.gideceğim büyük ihtimalle aşı olacağım.fakat şimdide 2 haftadır geçmeyen geceleri daha fazla olan öksürük var ne olacak bilmiyorum. şimdilik ıhlamur ve sıcak çaylar içerek hafifletmeye çalışıyorum.bebişinle sağlıklı günler.
kızlar ben yaklaşık yarım saat önce aşı oldum..sadece kolumda hafif sancı oldu cunki zaten cok hassas tenim.Tetanoz aşısı bile daha çok yaktı ve ağrıttı ama mesela.Şimdilik başka etki yok,eğer olursa sizlerle paylaşırım buradan.Hayırlısı olsun,Allah bebişlerimizi ve bizi korusun:))
arkadaşlar acilen ankarada adjuvansız aşı nerelerde oluyor :uhm:bileniniz varsa bilgilendirebilir mi????
kardelenseval merhaba,
Zekai tahir kadın doğum hastanesi (büyük doğum) ve her semtte bulunan ana ve çocuk sağlığı merkezlerinde bulunuyor. normal sağlık ocakları hamileler için olan aşıyı vurmuyorlar. kaç haftalık hamilesin, dr.un kaç haftalıkken önerdi bende vurulmak için beklemedeyim onun için soruyorum.
sağlıklı günler canım.
kızlar günaydın,bende 1 saat önce aşı oldum.doktorum direkt ol dedi hiç sorgulamadım.13 haftalık hamileyim ama bana kağıt filanda imzalatmadılar.bende kafam bulanmasın diye araştırmadan gitmiştim.umarım kötü bişey olmaz.içime kurt düştü şimdi.
benim bir arkadasim 9 haftalik hamileyeken domuz gribi oldu ve sorunsuz bir sekilde atlatti.doktoru evde dinlen gecicek dedi ve evdeki hic kimseyde bulasmadi.niyeyse burda(isvicre) o konuda hic panik yapilmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?