- 25 Nisan 2009
- 34.366
- 39.845
- 1.123
- Konu Sahibi kardelenseval
-
mrb kızlar aralıkda aşının hamilelere özel olanının geleceği söylenmişdi doktorum hemen yaptırmam gerektigini hamileler için özelinin gelmeyecegini sadece söylenti oldugunu söyledi.açıkcası bende çok kararsızım bizim burda iki bayan ölmüş sadece duydum tanık olmadım ikiside hamileymiş düşük yapmışlar çok erken dönemiymiş hamileliklerinin doktorum birebir gördüğünü hemen yaptırmam gerektigini söyledi çok kararsızım karşı komşumda hamile oda omuz gribi geçirdi ama kendine çok iyi bakdı bol bol c vitamini tüketti 40 derece ateşle yattı çok iyi dinlendi ve atlattı çevremde bu şekilde grip olup ölene tanık olmadım allah göstermesin ama çok kararsızım vurmakda istemiyorum...sadece gripden iki kişinin öldüğünü duydum çok abartılıyomuş gibime geliyor sanki eceliyle başka yollardan ölen insanlarada gripden öldüler deniliyomuş gibi geliyor.
geçen yıl kene vardı nasıl kurudu birden bire bu kene kuş gribi vardı o kadar tavukları helak ettiler diri diri yakdılar gömdüler uzun süre tavuk yiyemedik 3 yıl önce falanda deli dana vardı insanlar et yiyemedi sanırım seneyede balıklarda siyanür bulucaklar sonumuz hayrolsun.
bu akşamda televiyozda virüsün mutasyona ugradıgı aşınında bi faydası olmayacagını söylediler dalgamı geçiyorlar anlamadım..
cnm gecen yıl kene vardı kurudu demıssınde keske dedıgın gıbı olsa son 3-4 yıldır her yaz donemınde her sene dahada artarak goruluyor suan yok cunku havalar sogudu keneden ınsana bulastıgı ıcın cokda yaygın degıl ama her yaz hala var yanımrb kızlar aralıkda aşının hamilelere özel olanının geleceği söylenmişdi doktorum hemen yaptırmam gerektigini hamileler için özelinin gelmeyecegini sadece söylenti oldugunu söyledi.açıkcası bende çok kararsızım bizim burda iki bayan ölmüş sadece duydum tanık olmadım ikiside hamileymiş düşük yapmışlar çok erken dönemiymiş hamileliklerinin doktorum birebir gördüğünü hemen yaptırmam gerektigini söyledi çok kararsızım karşı komşumda hamile oda omuz gribi geçirdi ama kendine çok iyi bakdı bol bol c vitamini tüketti 40 derece ateşle yattı çok iyi dinlendi ve atlattı çevremde bu şekilde grip olup ölene tanık olmadım allah göstermesin ama çok kararsızım vurmakda istemiyorum...sadece gripden iki kişinin öldüğünü duydum çok abartılıyomuş gibime geliyor sanki eceliyle başka yollardan ölen insanlarada gripden öldüler deniliyomuş gibi geliyor.
geçen yıl kene vardı nasıl kurudu birden bire bu kene kuş gribi vardı o kadar tavukları helak ettiler diri diri yakdılar gömdüler uzun süre tavuk yiyemedik 3 yıl önce falanda deli dana vardı insanlar et yiyemedi sanırım seneyede balıklarda siyanür bulucaklar sonumuz hayrolsun.
bu akşamda televiyozda virüsün mutasyona ugradıgı aşınında bi faydası olmayacagını söylediler dalgamı geçiyorlar anlamadım..
kızlar merhaba,
20 haftalıktan önce aşı olan varmı yada doktorunuz 20 haftalıktan önce aşılanmayı öneriyor mu
Herkese bol sağlıklı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?