Merhaba canım hamileymiş misin peki benim de adete 10gün ve dört beş gündür müthiş bir gaz sancısı ve kasık ağrısı var adet olacak mışıl gibi ama sadece günde bir kere falan akıntı oldu.Merhaba herkese,1 senelik evliyim ve 3 aydir korunmuyoruz,bu sefer yumurtlama gunumu tam zamaninda degerlendirdik diye dusunuyorum:) ve yumurtlama gunumden sonraki 3. Gunden itibaren goguslerimde agri ve buyume basladi,daha once adetten 2-3 gun once baslar adet gunumde biterdi,bunun yaninda zaman zaman adet olacakmisim gibi karin ve bel agrim oluyor,adetime su an 10 gun var..acaba boyle bir belirti yasayan var mi? İsteyen herkese en kisa zamanda Allah bebis nasip etsin insallah
Evet canim hamileymisim:)suphelerimde yanilmadim..kendimide cok kaptirmadim uzulmeyeyim diye en kesin yaniti kan testi veriyor ,idrar testlerim pozitif cikmasina ragmen kan testi olmadan inanamamistimMerhaba canım hamileymiş misin peki benim de adete 10gün ve dört beş gündür müthiş bir gaz sancısı ve kasık ağrısı var adet olacak mışıl gibi ama sadece günde bir kere falan akıntı oldu.
Peki kan testini ne zaman yaptırdın yani benim daha 9gün var kan testi için erken miEvet canim hamileymisim:)suphelerimde yanilmadim..kendimide cok kaptirmadim uzulmeyeyim diye en kesin yaniti kan testi veriyor ,idrar testlerim pozitif cikmasina ragmen kan testi olmadan inanamamistim
Bu arada tebrik ederim:)Evet canim hamileymisim:)suphelerimde yanilmadim..kendimide cok kaptirmadim uzulmeyeyim diye en kesin yaniti kan testi veriyor ,idrar testlerim pozitif cikmasina ragmen kan testi olmadan inanamamistim
Canim ben adetime 4 gun kala yaptirdim 27.9 cikmisti yani baya dusuk aslinda senin icin cok erken sanirimPeki kan testini ne zaman yaptırdın yani benim daha 9gün var kan testi için erken mi
biraz daha sabredeyimCanim ben adetime 4 gun kala yaptirdim 27.9 cikmisti yani baya dusuk aslinda senin icin cok erken sanirim
Merhabalar. Lütfen biri benimle tecrübelerini paylaşabilir mi? Yumurtlamadan 2 3 gün sonra sümüksü yapıda akıntım başladı ilerleyen günlerde sıvı akıntıya dönüştü hiç bu kadar çok olmazdı. Yine yumurtlamadan 2 3 gün sonra acayip bir şekilde göğüslerim ağrımaya başladı ve şişti normalde adete 1 hafta kala olur. Bel ağrısı ve kasıklarımda ve karnımda iğne batar gibi batmalar oldu. Sıvı akıntım çoğaldı. Adet oldum falan sanıyorum geldiğinde. Garip olan göğüs ağrısını bel ağrısını hep adet olacağım hafta yaşarım şu an adet olmama 6 gün var ve hala bu saydığım belirtiler devam ediyor. Psikolojik olduğunu hiç zannetmiyorum çünkü geçen ayın ortasında bu bekleyişten yorulduğum için oluruna bırakmıştım. Ve bu ay hiç kendimi dinlememiştim. Fikrini paylaşan olursa çok sevinirim.
Söylediklerinde çok haklısın. Bundan 1,5 ay önce o kadar çok yorulduğumu hissettimki artık bırakıyorum zamana dedim ve bunu gerçekten hissettim. Aylardır kafama taktığım için geciken adetim kendimi rahatlatmamla birlikte geçtiğimiz ay tam günümde oldum. Ve ilk defa bu ay ovulasyon zamanında belirtiler yaşadım yani yumurtlama dönemimde olduğumu vücudumda hissettim. Aslında stres yaparak vücüdumuza ne kadar büyük etki ediyormuşuz onu anladım. Ama işte yumurtlamadan sonra değişen belirtiler olunca insan bir acaba mı diyor :) ne kadar akışına da bıraksan içinde bir bebek olması fikri insanı mutlu ediyor :)İnşallah gebesindir kardeşim. Kafana takma hiçbir şeyi. Düşünme. Aklını meşgul et regl zamanına kadar. Biliyorum zor ama gez, dolaş, kitap oku, bitmiş bir diziye başla ki bütün bölümleri bir haftada izleyebilesin :)
Ben de yeni hamileyim. Çatlamadan sonra yumurta akı gibi bir sıvı oldu. Bu ay da olmadı galiba, deyip üzüldüm ama tatilde olduğum için çok da takmadım. Size tavsiye ettiklerimi yaptım. Rabb'im sizi de sevindirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?