Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

Kizlar asilama yaptirdim bu ay gectimiz carsamba 5gun oldu yani ogunden beri kasik agrim var gecmedi biturlu bacaklarim belimde agrimaya basladi kizlar tutmadimi ki acaba ya

Kızlar ön tarafta yani kasıklarımın sağlı sollu iki yanında bi şey hissediyorum ya ağrı desem değil,çekilme gibi... ne olabilir adetlerim düzensiz ama bugün olmayı bekliyordum olmadım.adetlerimde belirti de yaşamıyorum normalde. Acaba hamilemiyim.. test aldım ama erken olur belki diye kıyamıyorum.. of ne yapsam.. bu çekilme hissi neden acaba.

Adet tarihime 3-4 gün kala göğüsteki kahverengi bölge kıpkırmızıydı büyümüştü ve aşırı hassastı dokunamıyordum südyen bile takamıyorum hala.
Adet günümde başlayan bir kasık ağrısı ve gaz sorunum olmuştu. Gece bile kaldırıyordu kasık ve gaz sancısı. Adet sancısından farklıydı sanki kaslarım çekiliyo gibiydi. Ve ara ara oluyodu sürekli değildi bu ağrılar.
Şu an üç gün geçti çok fazla halsizim sürekli gözlerim kapanıyor uykuluyum, belim ve sırtım yemek bile yapmamı engelleyecek kadar ağrıyo.
Sese karşı aşırı hassaslaştım. Yüksek ses duyunca midem kalkıyo.
En önemlisi hissetmek. Gerçekten hissediyorsun hamile olduğunu. iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim o zaman adet sancısının aynısını çekmeme rağmen merakımdan kan verdim betahcg 92 çıkmıştı bende hamileyim tamam demiştim ama hissetmiyordum hamile olduğumu ve bir hafta sonra kanamayla düştü.

Kizlar her ay buraya yazdim soyle belim agriyor boyle migdem bulaniyor ay leke geldi devami yok her ay da sonu husrandi regl oldum...Ve evlendikten sonra 1 bucuk yil da vajinismusla ugrastim...Ekim ayinda ovulasyon testi aldim (Mutlaka alın siddetle tavsiye ediyorum ).Reglm bitince sabah 10a kadar tuttum ilk idrarimla test yaptim cift cizgiyi gordugum 3 gun ust uste birliktelik oldu.Sonra reglme 1 hafta kala sadece gogsumde hassasiyet olustu onun disinda akintim artmadi.Belim agrimadi.Migdem bulanmadi.Gogus ucum kararmadi.Daha onceki ay yasadigim hic bi belirti yoktu.Oylesine bi test yaptim reglme 3 gun kala yine hamile degilimdir yapim de negatif ciksin bu ay da umidi kesim bari dedim.Yaptim testi ve unuttum 2 saat sonra lavaboya gittim ve silik cizgi gordum...Vee hamileydim sukurler olsun.Regl gunum gectikten sonra akintim basladi kupkuruydum.Gogys ucum hala kararmadi .Bulantilarim 6 haftalikken basladi hala devam ediyor .Belirtiler herkeste farklilik gosteriyor tabi benimki bunlardi.Ama sikintilar hamile kalinca da bitmiyor kizlar hep hayirlisini dilemek lazimmis Allah saglik versin gerisi olur.Rabbim isteyen herkese bekletmeden aratmadan en yakin zamanda nasip etsin :)

Kızlar merhaba. Bir ay önce iki haftada bir dostinex kullandım. Süt hormonum 37 idi. Bu ay tam gününde kahverengi lekelenme oldu sadece. Adetimin üçüncü günündeyim ve kan yok gibi. Hiç bir şekilde adet sancısı göğüs ağrım olmadı hatta adet olmadan önce açılan iştahım bile olmadı. Bu durumu yaşayan ya da bilgi verebilecek olan var mı?
Yerleşme kanaması diyenler vardı okudum ama bu kadar düz şekilde hamile olamam sanırım.

Merhaba herkese,1 senelik evliyim ve 3 aydir korunmuyoruz,bu sefer yumurtlama gunumu tam zamaninda degerlendirdik diye dusunuyorum:) ve yumurtlama gunumden sonraki 3. Gunden itibaren goguslerimde agri ve buyume basladi,daha once adetten 2-3 gun once baslar adet gunumde biterdi,bunun yaninda zaman zaman adet olacakmisim gibi karin ve bel agrim oluyor,adetime su an 10 gun var..acaba boyle bir belirti yasayan var mi? İsteyen herkese en kisa zamanda Allah bebis nasip etsin insallah

Merhaba canım hamileymiş misin peki benim de adete 10gün ve dört beş gündür müthiş bir gaz sancısı ve kasık ağrısı var adet olacak mışıl gibi ama sadece günde bir kere falan akıntı oldu.

Merhaba canım hamileymiş misin peki benim de adete 10gün ve dört beş gündür müthiş bir gaz sancısı ve kasık ağrısı var adet olacak mışıl gibi ama sadece günde bir kere falan akıntı oldu.
Evet canim hamileymisim:)suphelerimde yanilmadim..kendimide cok kaptirmadim uzulmeyeyim diye en kesin yaniti kan testi veriyor ,idrar testlerim pozitif cikmasina ragmen kan testi olmadan inanamamistim

Evet canim hamileymisim:)suphelerimde yanilmadim..kendimide cok kaptirmadim uzulmeyeyim diye en kesin yaniti kan testi veriyor ,idrar testlerim pozitif cikmasina ragmen kan testi olmadan inanamamistim
Peki kan testini ne zaman yaptırdın yani benim daha 9gün var kan testi için erken mi

selamlar, benimde yumurtlamadan sonra bacağa vuran bel ve kasık ağrım oldu, geçti onlar, ara ara ince batmalar oluyo, göğsümde hiç hassasiyet yok, normal regl öncesini yaşıyorum, 4 günüm var regle, ama zannetmiyorum, yaşım biraz büyük, amh düşüktü benim

Bende göğüslerim büyüdü ama öyle büyük bir hassasiyet yaşamıyorum kaşınıyor.. Kasık ağrım bel ağrım oluyor uykuya düşkünlük fazla yok ama erken yatıyorum önceden 2 den önce uyumazdım şimdi 11 dedi mi uyuyorum.. Gaz şişkinliği gibi şişkinlik oldu karnım sanki su toplamış gibi.. Bu bulgular kişiye göre değişiyor demekki herkeste aynı şeyler olacak diye bir kural yok.. 6 *2 günlük hamileyim yolk sac göründü alttan muayene yi kabul etmedim 7 hafta kalp atışını duymaya gideceğim.. Herşey normal görünüyor dedi doktor.. İnşallah sonuna kadar da böyle gider

Ateş basması
Bulantı
Baş dönmesi
Adete 7-8 gün kala öğrendim

kızlar mrb benim yumurtlamadan 4 gün sonra başlayan göğüs hassasiyeti ki normalde 2 gün önce başlar çok üşüme var kasığıma bi kere bıçak saplanır gibi oldu ve başım çok ağrıyor regle 5 gün var nedense belirtilerde göğüs ilk defa olduğu için bu ay var gibi hissediyorum

Merhabalar. Lütfen biri benimle tecrübelerini paylaşabilir mi? Yumurtlamadan 2 3 gün sonra sümüksü yapıda akıntım başladı ilerleyen günlerde sıvı akıntıya dönüştü hiç bu kadar çok olmazdı. Yine yumurtlamadan 2 3 gün sonra acayip bir şekilde göğüslerim ağrımaya başladı ve şişti normalde adete 1 hafta kala olur. Bel ağrısı ve kasıklarımda ve karnımda iğne batar gibi batmalar oldu. Sıvı akıntım çoğaldı. Adet oldum falan sanıyorum geldiğinde. Garip olan göğüs ağrısını bel ağrısını hep adet olacağım hafta yaşarım şu an adet olmama 6 gün var ve hala bu saydığım belirtiler devam ediyor. Psikolojik olduğunu hiç zannetmiyorum çünkü geçen ayın ortasında bu bekleyişten yorulduğum için oluruna bırakmıştım. Ve bu ay hiç kendimi dinlememiştim. Fikrini paylaşan olursa çok sevinirim.

İnşallah gebesindir kardeşim. Kafana takma hiçbir şeyi. Düşünme. Aklını meşgul et regl zamanına kadar. Biliyorum zor ama gez, dolaş, kitap oku, bitmiş bir diziye başla ki bütün bölümleri bir haftada izleyebilesin :)
Ben de yeni hamileyim. Çatlamadan sonra yumurta akı gibi bir sıvı oldu. Bu ay da olmadı galiba, deyip üzüldüm ama tatilde olduğum için çok da takmadım. Size tavsiye ettiklerimi yaptım. Rabb'im sizi de sevindirsin inşallah.

Söylediklerinde çok haklısın. Bundan 1,5 ay önce o kadar çok yorulduğumu hissettimki artık bırakıyorum zamana dedim ve bunu gerçekten hissettim. Aylardır kafama taktığım için geciken adetim kendimi rahatlatmamla birlikte geçtiğimiz ay tam günümde oldum. Ve ilk defa bu ay ovulasyon zamanında belirtiler yaşadım yani yumurtlama dönemimde olduğumu vücudumda hissettim. Aslında stres yaparak vücüdumuza ne kadar büyük etki ediyormuşuz onu anladım. Ama işte yumurtlamadan sonra değişen belirtiler olunca insan bir acaba mı diyor :) ne kadar akışına da bıraksan içinde bir bebek olması fikri insanı mutlu ediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…