Ay canim ins ya sag salim dunyaya gelsin tosbikDaha yeniyim kuzum ben bugün adet gecikmemin 4. Günü dün kan verdim yarın tekrar vericem inşallah yükselir
İnşallah canım benim Rabbim sanada nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallahAy canim ins ya sag salim dunyaya gelsin tosbik
Benimde kasiklarimda o stmadan oluyo biseyler geziyo gibi tuaf bi his hamilemisinizBenim karnimin azcik asagisinda pit pit die seyirme oldu bide gogus ucu cvresinde kabarcik oldu adetim 1 hafta gecince safhos gibi bas donmem oldu
4 aylik kizim var dogum yaptimda bu belirtiler cogu kiside oluyo bide gogus uclari karariyo biraz rengiBenimde kasiklarimda o stmadan oluyo biseyler geziyo gibi tuaf bi his hamilemisiniz
Allah bagislasin bel agrisi oldumu peki benim adet zamani belim binde bir agrirdi hep karin agrisi cekerdim simdi belim kopuyo sanki bide yumurtlama akintisindan gelio adet zamani hic gelmemisti ilk kez oluyo4 aylik kizim var dogum yaptimda bu belirtiler cogu kiside oluyo bide gogus uclari karariyo biraz rengi
evet oldu kalcama dogru bi an bicam yemis gibide oluyo bazen tutulmus gibi bazen sizi seklinde hamileligim boyunca cektim o agriyk anlik geliodu ama akintiyi pek hatrlayamadim yanlis olmasin amaAllah bagislasin bel agrisi oldumu peki benim adet zamani belim binde bir agrirdi hep karin agrisi cekerdim simdi belim kopuyo sanki bide yumurtlama akintisindan gelio adet zamani hic gelmemisti ilk kez oluyo
Allah razi olsun rabbim sanada nasip etsin gecikme varmi sende pekiAllah bagislasin bel agrisi oldumu peki benim adet zamani belim binde bir agrirdi hep karin agrisi cekerdim simdi belim kopuyo sanki bide yumurtlama akintisindan gelio adet zamani hic gelmemisti ilk kez oluyo
Canim kandami öğrendin hyrli olsun ben bisey sorucam benim adetim 2 gun grcti dun gece idrar testi yaptim ve cisimde beyaz tortular vardi oda hamilelik belirtisi yaziyo bu sitede sende bi denermisin beyaz tortu geliyomu diye2-3 haftalık heNüz.. Göğüs ucu sızlamalarım kasık ve rahim batmalarım var, gaz şişkinlik üşüme ve avuç kuruması ... Kan değerlerim düşük değil ama üşüyorum sürekli :)
Yok ilk idrarın sabah kalktığında beyaz tortulu değil de, normalden daha koyu ve daha kokulu çıkıyo :)Canim kandami öğrendin hyrli olsun ben bisey sorucam benim adetim 2 gun grcti dun gece idrar testi yaptim ve cisimde beyaz tortular vardi oda hamilelik belirtisi yaziyo bu sitede sende bi denermisin beyaz tortu geliyomu diye
Canim banada haber verirsin ins bebison sagliklidir allahin izniyle korkma cok duydum ben o tarlusali kullanip hamile olani adet takvimi var laydtimer adi orfa sohbette var kizlar anlatiyodu boyle bi olay olduydu korkma canimYok ilk idrarın sabah kalktığında beyaz tortulu değil de, normalden daha koyu ve daha kokulu çıkıyo :)
Benim öğrenme biçimi çok karışık :)
9 gün adet gecikmesiyle gittiğim doktorda karından ultrasonda da kanda da hiçbirşey görünmüyor, adet söktürücü veriyor 4 gün kullan 10 gün içinde adetin gelmezse tekrar gel diyor.
4 günde bitirdim ilacı. 10 gün beklemeden 2. Gününde göğüs ucu sızlamalarımın normal adet dönemindeki sızılarından farklı olduğundan şüphe ederek eczaneden idrar testi alıyorum silik çizgili pozitif çıkıyor.
Hemen doktora geri gidiyorum niye geldin 10 gün demedim mi ben sana diyor kızıyor. Evde test yaptım pozitif çıktı dedim, kuruntu yanlıştır Dedi karından ultrasona yatırdı yine birşey yok. Kan baktı sanmıyorum birşey olduğunu ilacın etkisinden senin göğüs ucu sızın dedi. Doktor cinnet sebebi :) kanda 31,15 çıkınca şaşırdı çok yeni minicik bir bebeğin var dedi :) sağolun ya dedim, kuruntularım iyi ki varmış o ilacı kullandığım için umarım zarar olmamıştır. Bugün tekrar kan verdim 31,15 yükseldiyse sağlıkla ilerliyordur bakalım hayırlısı keseyi görünceye kadar ben endişeli olurum -_-
57,8'e yükselmiş 2 gün sonra bugün de vereceğim Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanim banada haber verirsin ins bebison sagliklidir allahin izniyle korkma cok duydum ben o tarlusali kullanip hamile olani adet takvimi var laydtimer adi orfa sohbette var kizlar anlatiyodu boyle bi olay olduydu korkma canim
Olabilir bekle biraz, benim 9 gün adet gecikmesinde bile negatif çıkmıştı :)Arkadaslar meraba lütfen yardımci olun yeni evliyim ve korunmuyoruz yumurtlama dönemimde 2 gun deneme yaptik. 3 gun sonrasi kasiklarimda agri oldu ve akintim basladi goguslerimdede sislik var . Kadin doguma gittim acile hamilelikten suphelenmedigi icin alttan baktilar ve ultrasonla baktilar. Doktor rahim duvarinda kalinlasma var hamile olabilirsin dedi ve kan testi istedi korunmadigim icin gecen aydan suphelenerek. Ama beta hcg 1.87 cikti hamile degilsin ama adet donemini bekleyelim dikkat et dedi. Ve daha 1 hafta var adet donemimde kasik agrim gecmedi. Ve cok halsiz hissediyorum kendimi. Sizce hamile olabilir miyim ?
Yaptır tabiki çıkarkızlar ben hala adet olmadım 12gün geçtı sizce kan testi yaptırayımmı 6gün geçınce yaptırmıstım negatifti şimdi varyada yok cıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?