- 21 Kasım 2016
- 24
- 22
- 3
- 30
bende eskiden hep merak ederdim,kimi çıkar derdi kimi de çıkmaz...ama kardeşim hamile kaldığı ay yüzünde kocaman sapsarı bi sivilce çıkmıştı ama genelde adete yakın çıkan sivilce yumurtlama gününden bir kaç gün önce çıktı,ona belli etmedim ama içimden dedim hamile değil adet olacak,zaten yeni evlenmişti ve maşaallah gittiği ay hamile kaldı nur topu gibi de bi oğluşu oldu,ve o sivilceler boyutunu hafif küçülterek ama çoğalarak doğuma kadar devam etti,hemde her adet günü geldiğinde çıktı... hala da çıkıyor yani,sivilce çıkması hamile olmadığın anlamına gelmiyor,e cilt yağlıysa sivilce çıkmaya devam decek tabiKızlar regl öncesi gibi sivilceleri çıkıp hamile kalan varmı arabızda ?
olsun önümüzdeki aylara bakalım :) sizin bi sorununuz var mı?ne kadarlık evlisinizBende regl belirtisiymiş ama umudumuz başka aylara artık yorumunuz için teşekkürler :)Amine45
Allah kucaginiza da almayi nasip etsin rabbim o duyguyu bana ve isteyen herkese versinMerhaba arkadaslar bende hamileyim. bendeki belirtiler adet belirtilerine benzerdi fakat kesinlikle aynisi degil. Adetten once göguslerimde agri olurdu fakat simdi ise uclarinda hassaslik ve acı oldu. Adet agrilari yavas yavas gelirdi bunda ise aniden agri girip kisa surede geciyordu gun icinde surekli bu sekilde devam etti. Bu belirtiler adet tarihine bir hafta kala net olarak basladi. Adet tarihine iki gun kala test yaptim negatifti. Gecikmesinden 1 gun sonra testi tekrarladim pozitif
aminn canm insallah rabbim gönlune gore verir hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallahAllah kucaginiza da almayi nasip etsin rabbim o duyguyu bana ve isteyen herkese versin
Aynı sorunun cevabını ararken gördğm yorumunuzu aynıları bendede var adetime 10 gün var daha ama göğüslerim acıyor ve bel ağrısı siz hamilemisiniz acabaArkadaşlar merhaba benim normalde adete 1 hafta kala göğüslerim şiserdi şimdi ise 10 gün önceden başladı ucu acıyor ve damarlarım belli oluyor kasım ağrımdan bel ağrısından gazdan duramıyorum şuan 1 haftam kaldı adetime sizce hamilemiyim?
Canım bende de bel ağrısı ve sürekli bi akıntı vardı bazen beyazımsı kıvamlı bazen de su gibi ıslaktı. Çok şükür hamileyim şimdilik inşallah değerlerim yükselir ve inşallah sende hamilesindşrKizlar kimse cvp vermiycekmi hala o akintim var adet olmadim ve belimmde cok agriyo
Cnm gercektenmi ya ben gecen doktora gittim ilac yazdirmaya saglik ocagiydi akintiyi soyledim usutmuste olabilirsin dedi oyuzden dedim herhlde adet olcam ama hala adet olmadim belim odun yemis gibi agriyo goguslerom agriyo filan off idrar testi yapsamda erkendir cikmaz diyede yapmiyorum bira daha bekliyimCanım bende de bel ağrısı ve sürekli bi akıntı vardı bazen beyazımsı kıvamlı bazen de su gibi ıslaktı. Çok şükür hamileyim şimdilik inşallah değerlerim yükselir ve inşallah sende hamilesindşr
Biraz daha bekle canım akıntıyı üşütmüşte olabilirsin Ama bende yoğun akıntı vardı bel ağrım sırtım ağtıyodu sürekli hatta bende üşüttüm mü acaba çok dedim inşallah hamişsindir güzel haberlerini alırızCnm gercektenmi ya ben gecen doktora gittim ilac yazdirmaya saglik ocagiydi akintiyi soyledim usutmuste olabilirsin dedi oyuzden dedim herhlde adet olcam ama hala adet olmadim belim odun yemis gibi agriyo goguslerom agriyo filan off idrar testi yapsamda erkendir cikmaz diyede yapmiyorum bira daha bekliyim
Daha yeniyim kuzum ben bugün adet gecikmemin 4. Günü dün kan verdim yarın tekrar vericem inşallah yükselirAmin canim ins hamileyimdr senin kac aylik bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?