- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
meleginiz icin cok uzuldum. umarim en kisa zamanda sizin burdan ikinci hamilelik belirtilerinizi okuyabiliriz...
Forumda hamilelik belirtileri uzerine yeteri kadar topik olsa da sadece gercekten hamile olanlarin yazdigi belirtileri bir yerde toplamak faydali olur diye dusundum...Eger buraya sadece hamileligi kesinlesen ya da daha once hamilelik yasamis olanlar yazarsa cok makbule gecer...
merhaba arkadaşlar. ben yeni üyeyim. bazı karşılaştığım durumlar var.. sanki hamileyim gibi hissediyorum.. bazen aşırı şekilde üşüyorum. meme uçlarım acıyor ve idrarımda beyaz tortular var. adet günüm bu gün tam 5 gün geçti. akıntımda var ama az. 3 aylık evliyim. eşim ve ben çok çocuk istiyoruz. inş. şüphelerimde haklıyımdır. Allah isteyen herkese versin. ama bi yandanda merak ediyorum. bunlar hamilelik belirtilerimi?? yoksa psikolojikmi ??
Bu topigi actiktan tam bir ay sonra bana da nasip olacakmis demek ki buraya yazmak
Dilegim bebegini bekleyen tum anne adaylari en kisa ve en guzel zamanda ogrenirler hamile olduklarini...
Belirtilerime gelince...
Belirtisizlik..Evet, gercekten hic belirti yasamadim, hala daha yasamiyorum...4-5 gun once evde idrar testi ile farkettim gebelik suphesini...Her zaman illa o cift cizgiyi gorecegim diye sekliden sekile giren ben bu defa cok zorlanmadim sekli gormek icin. (gerci benim kullandigim testde + isareti cikiyordu)...idrarimi tutp aksama dogru bir daha yaptim, yine arti...sokun verdigi etkiyle kendi kendime gulmeye bile baslamistim...sonra ertesi gun yine test, daha sonraki ertesi gun yine..her defasinda renkler koyulasti...sat 13 aralik idi...en son dijital test yaptim ve ondan da olumlu sonuc aldim. bulundugum yerde kan tahlilini zorunlu olmadiklari surece yapmadiklari icin gittigim klinikte de yine idrar testi uygulandi....5 gun sonra yine gidecegim, yine idrar testi yapilip renk karsilastirilmasi yapilacakmis...eger renkte azalma olursa kan tahlili yapacaklarmis...sonra duruma gore doktora yonlendireceklermis...
Tum bebisler biran once annelerine kavusur insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?