Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

ben hamileliğimi öğrenmeden önce tüm adet belirtilerimi gördüm,öğrendikten bir süre sonra göğüsler acımaya ve büyümeye başladı,yoğurtlu şeylerden tiksindim.

benım adetıme 9 gun var..yogurdu cok severdım ama sımdı yıyesım gelmıyor..sofra hazırlarken hevesle yogurt koyuyorum yerım dıye,yemek arasında kokusunu alınca yıyemıcemi anlıyorum..
cok garıp..! ama hamıle oldugumu hıc sanmıyorum..gerı cekılme yontemıyle ilişkimiz oluyo..4 ocakta bellı olur ama buyuk ıhtımal adet olurum..!! onumuzdekı ay dusunuyoruz ınşallah..

bende paylaşayım ozaman bende 16 haftalık hamileyim ilk belirti olarak adetim yaklaşmasına yakın 1 kaç gün vardı işten dönerken otobüs bekliyodum beklerken yol ayaklarımın altından kayıyordu sanki çok şaşırdım ozamana kadar hiç başdönems diye birşey yaşamamıştım sonra beni hiç araba tutmaz her arabaya bindğimde kusacak gibi oluyodu çabuk yorulmaya başladım. adet ünümde kanamam oldu tabi bu ayda olmadı diye hayal kırıklığı sonra bir tuhaflık olduğunu farekettim az ve kahverengi geiyodu 3. gün bütün cesaretimi toplayıp test yaptım ve pozitif. ama bunca ay hamilemiyim diye aradığım tüm belirtilerin hiç birini yaşamadım. göğüslerde acı,gerginlik şişme,iştahta artma vs vs vs bunların hiç biri olmadı. yani kızlar herkeste değişiyo bende böle okuyup okuyup kendimde belirti arıyodum. umarım en kısa zamanda sizde bu en güzel haberi hayırlısıyla alırsınız....

kızlar belirtilerimide yazayım sizlerede yardımcı olsun
benim ilk belirtim sol kasık ağrısıve bacağıma vuruyodu ve çok kötü kokan idrardı üşüttüm sanmıştım tahlil yaptırdım iltihap çıkmadı ve çok sevindim
son 1 aydır göğüslerimde deli gibi kaşıntı vardı ama 1 hafta önce büyüdüler ve kaşıntı bitti
ateş ölçme yöntemini yeni öğrendiğimden beri ateşimi ölçüyorum her daim 37 nin üstünde
menapozlular gibi ateş basması yaşıyorum yüzüm ve sırtım alev alev yanıyo
2 gündür başım dönüyo
mide bulantısı baş ve bel ağrısı bende hep vardı onları saymıyorum
eşim son zamanlarda çok sinirlisin diyodu
karnımda bi şişlik var eğilince falan çok rahatsız ediyodu
en samimi arkadaşım korunmayı bıraktığım gün rüyasında erkek bebeğim olduğunu görmüş(benim için çok önemliydi)
annem istihare rüyasına yatmış oda görmüş
bide farkında olmadan eşimin eli sürekli karnıma gidiyodu

bende iç anlamadım nasıl olduğunu.hatta olurum diye pedimi bile almıştım.adet günüm geldi olmadım strestendir dedim aradan 3 gün geçti tek belirtim dışarda dolaşırken sanki düşücek gibi oluyordum başım dönüyodu sanki ama akıntım falan yoktu..adet olamadan önce işen ve acıyan gögüslerim şişmemiş ve acımıyordu.adetim 3 gün geçti ve idrar testinde öğrendim hamileliğimi.şükürler olsun rabime....allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

adet olacakmış gibi belirtiler oluyo ilk önce o yüzden çok erken dönemde anlamak mümkün değil ben beta hcg baktırarak öğrendim adet günüm geçmemişti henüz,bulantı şikayetim hiç olmadı çok şükür ama arada başım dönüyodu çalışırken garip gelmişti bana,hiç olmazdı çünkü,bir de ciddi göğüs ağrısı biber sürülmüşçesine ağrıyo hala,biraz da iştah artışı oldu bende sanki oaralar.bunlar dışında bende fazla bir fark olmadı hala stabilim daha 7.haftadayım zaten bundan sonra da bi sıkıntı olmaz inşallah,Rabb'im her isteyene nasip etsin sağlıklı bebişler

Kızlar ben 2 kere ikiz hamileliği yaşadım..En büyük belirtim uykuya olan aşırı eğilimimdi..Göğüslerimde öyle aman aman bir şişlik ya da ağrı sızı falan olmadı..Çok hafif bir hassaslık vardı sadece...Bir de dışardan gelen seslere karşı çok duyarlı olmuştum..Yerimden sıçrıyordum ani ses duyduğumda....
Kasıklarımda da batmalar oluyordu...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu sefer bi değişiklik yaptık adetim bittiğinde başladık düne kadar 1 gün arayla ilişkiye girdik
yani 21.güne kadar ilişkiye girmiş oldum ve şuan adetimin 22.günü 5 6 günüm kaldı adet olmama akıntım halen devam ediyor sanki yumurtlama devam ediyormuş gibi öyle yapış yapış bi akıntı işte
ve sol kasığımda baya belirgin iğne batması gibi sancı var dokunduğum zamanda gögüs uçlarım çok acıyor ve diğer belirtiler.......bildiğimiz hepsi mevcut.
şimdi bu akıntı acaba gebe kaldığımımı gösteriyor yoksa çokmu erken.

merhaba arkadaşlar. ben yeni üyeyim. bazı karşılaştığım durumlar var.. sanki hamileyim gibi hissediyorum.. bazen aşırı şekilde üşüyorum. meme uçlarım acıyor ve idrarımda beyaz tortular var. adet günüm bu gün tam 5 gün geçti. akıntımda var ama az. 3 aylık evliyim. eşim ve ben çok çocuk istiyoruz. inş. şüphelerimde haklıyımdır. Allah isteyen herkese versin. ama bi yandanda merak ediyorum. bunlar hamilelik belirtilerimi?? yoksa psikolojikmi ??

canım hamile olblrsin tbii 5 gün geçti diosun bence bi kan testinde baktırmalısın derim bnnn işl. hamlsndr bn senn gibi 5 gün sabredemezdm bilee :)

izin günümü beklemek zorundayım. şu anda test alacak yada kan tahlili yaptıracak bi yer yok.. meraktan site abonesi oldum. kendim anlayabilirmiyim acaba diye :) tabi napsam test kadar net olmaz oda bi kesin :))

canım birde şu testi desene sabah ilk idrarını cam bi bardağa yap doldur ama tam cam kenarına koy 2 saat beklet bi bulut görceksin eğer üstünde durursa bulut gebesin durmazsa değilsin.
bende bunu kk öğrendim gecen ay yaptım hep dibe çöktü hamile değilim zaten.

Bende yazam barii
İlk önce adet olacakmış gibi kasık ağrıları başladı
Daha sonra 5 ay geçmeyecek olan bulantı ve kusma ...

Bu topigi actiktan tam bir ay sonra bana da nasip olacakmis demek ki buraya yazmak
Dilegim bebegini bekleyen tum anne adaylari en kisa ve en guzel zamanda ogrenirler hamile olduklarini...
Belirtilerime gelince...
Belirtisizlik..Evet, gercekten hic belirti yasamadim, hala daha yasamiyorum...4-5 gun once evde idrar testi ile farkettim gebelik suphesini...Her zaman illa o cift cizgiyi gorecegim diye sekliden sekile giren ben bu defa cok zorlanmadim sekli gormek icin. (gerci benim kullandigim testde + isareti cikiyordu)...idrarimi tutp aksama dogru bir daha yaptim, yine arti...sokun verdigi etkiyle kendi kendime gulmeye bile baslamistim...sonra ertesi gun yine test, daha sonraki ertesi gun yine..her defasinda renkler koyulasti...sat 13 aralik idi...en son dijital test yaptim ve ondan da olumlu sonuc aldim. bulundugum yerde kan tahlilini zorunlu olmadiklari surece yapmadiklari icin gittigim klinikte de yine idrar testi uygulandi....5 gun sonra yine gidecegim, yine idrar testi yapilip renk karsilastirilmasi yapilacakmis...eger renkte azalma olursa kan tahlili yapacaklarmis...sonra duruma gore doktora yonlendireceklermis...
Tum bebisler biran once annelerine kavusur insallah...

ay ne güzel tebrik ederim şimdiden konunu açtığından beri takip ediyordum bana da umut oluyordu paylaşımlar darısı başımıza inşallah ...sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah ...Allah isteyen herkese nasip etsin çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…