seni anlamayı o çok isterdim ama anlamıyorum iananki. ben bebek sahibi olmak için 4 yıldır uğraşıyorum... ne sıkıntılar ne iğnelr ne aletler geldi geçti vücudumdan. vucüdumdan çok ruhum sıkıntı çekti. keşke ben olsaydım yerinde diyorum birçok anne için. ama olmayınca olmuyor. ne mutlu sana rabbim sana nasip etmiş dünyanın en güzel şeyini....eminim onu kucağına aldığında dünyanda onadan başka bişi olmayacak o kadar çok seveceksinki onu başka kimse onun yerini dolduramayacak... allahım sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın inşallah....
unutma ne insanlar var senin gibi anne olmak isteyen...amacım seni kırmak değil sadece elindekinin kıymetini bilmen için anlattım bunları.....
ben şu an 10 hafta 3 günlük hamileyim ama daha ne bebeğimi benimsedim nede hamileliğe alışabildim .
1 bucuk yıllık evliyim planlayarak yaptık biraz erken oldu sanki 3-5 ay kalmam diye hesaplıyordum 2 seferde kaldım.pskologdanda yardım alıyorum ama fayda etmedi onun tavsiyesiyle böyle bir siteye üye oldum . ama bakıyorum herkes çok mutlu hamilelik yaşıyor benim gibi acaba olmasamıydı diyen yok. galiba benim hamileliğim değişik bir tek.
2 hafta sonra 2 li test yapıcam yinede sağlıklı olmasın istiyorum ama bir tarafım halen şüphede.
Bu duygular beni üzüyor yetersiz bir anne olucam diye korkuyorum yada çocuğumu sevemicem diye.
ben şu an 10 hafta 3 günlük hamileyim ama daha ne bebeğimi benimsedim nede hamileliğe alışabildim .
1 bucuk yıllık evliyim planlayarak yaptık biraz erken oldu sanki 3-5 ay kalmam diye hesaplıyordum 2 seferde kaldım.pskologdanda yardım alıyorum ama fayda etmedi onun tavsiyesiyle böyle bir siteye üye oldum . ama bakıyorum herkes çok mutlu hamilelik yaşıyor benim gibi acaba olmasamıydı diyen yok. galiba benim hamileliğim değişik bir tek.
2 hafta sonra 2 li test yapıcam yinede sağlıklı olmasın istiyorum ama bir tarafım halen şüphede.
Bu duygular beni üzüyor yetersiz bir anne olucam diye korkuyorum yada çocuğumu sevemicem diye.
bende 5 haftalık hamileyim senininle aynı duyguları paylasıyorum daha cok erkendi gibi geliyor korkularım var alısamadım umarım en kısa zamanda bu durumu kabulleniriz.
Bu duygular beni üzüyor yetersiz bir anne olucam diye korkuyorum yada çocuğumu sevemicem diye hayirli ugurlu olsun
senin psikolojin normal degil eminim nasil konusuyosun sen ya sitede oku bakalim hamile kalmak isteyenleri falan olumu goze aliyo insanlar simdi senin istemedigin bebege sahip olmak icin bencede sende bi acayiplik var ben 5 haftalik hamileyim ya butun askimi veriyorum simdiden esime asigim ve bu askin meyvasini aldik sen ya esini sevmiyosun yada kendine hic guvenin yok evlenmeseydin ozaman esini dusun bide erkekler daha cok ister bayanlardan esine haksizlik yapiyosun haline sukur et otur yerinde
ben destek olmaya calisiyorum ya bi insan bebegini niye sevmez yada niye alisamaz esim yuzunden demis esinin istemedigini yada hevesi yok diye yazmamiski nerden bileyim demi ben gayet anlayisli bir insanim ve oylede anne olcam yazdiklarim sadece ona dairdi seni neden bukadar kasti anlamadim cidden hem ben kotu bisey demedimki kendi yazdiklarini yorumladim istersen tekrar bi oku yazdiklarini anlamamisin sanirim canim dikkatli oku herkes mutlu olur umarim Allah yar ve yardimciniz olsun ins nedeyimki baskasizde hamileymişsiniz o yüzden fazla yazmıyorum.ama gerçekten ayıpbaşkasına böylemi yardım ediyorsunuz.hiç yazmayın daha iyi.yazdıklarınızın insanı kırmaktan başka ne faydası olabilirki.hiç mi okumadınız yazılanları.size aşk çocuğunuzla mutluluklar. bu arada başkalarının duygularına saygı duymayı öğretir annelik umarım...
canim esin hevesli degilse seni tabiki uzer ve istememe duygusu yaratir ama dua et sen ins esinde ustune titrer nedeyim cunku bugunlerde es destegi onemli yani hayirli saglikli olur ins kotu dusunme canim hersey yoluna girer merak etme sen bebegine baglan ve anne dedigini dusun yurudugunu kostugunu sen Allah a sigin yeter yoluna girer ins hersey gonlence olsunben şu an 10 hafta 3 günlük hamileyim ama daha ne bebeğimi benimsedim nede hamileliğe alışabildim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?