böyle hissetmek başta normal olabilir çünkü hamileliği hissedecek bişey yok ama 4 aydan sonra kıpırdamaya başladıkça karnın çıktıkça çok daha sevecek benimseyeceksin emin ol..
arkadaşlar konuyu açan arkadaşın bebeği çoktan doğmuştur daaa konuşmaya bile başlamıştır..tarihe dikkat derim ben :)ama tabii o arkadaş gibi olanlar için devam ettirdiyseniz bişey diyemem..
Sizinle aynı duyguları paylaşıyorum. Ben dd 5 haftalik hamileyim. Hala inanamıyorum öğrendiğim andan itibaren aklımı başka bir şeye veremiyorum. Ben 10 aylık evliyim. Eşim ile ikimizde çocuk istiyorduk ama aynı sizin dediğiniz gibi üç dört ay sonra düşünüyordum ben. Ama hep hayalim de bir çocuğum olduğunu düşünürdüm. Hep çocuğum olsun diye dua ederdim. Ben de bir deneme ile hamile kaldım. Resmen psikolojik buhran yaşıyorum devamli agliyorum. Şimdi olmasaydı diyorum.cocugumu sevememekten çok korkuyorum Bunu söylemekten çok utanıyorum. Siz şu anda Nasılsıniz sizin bu durum ne zaman sona erdi?ben şu an 10 hafta 3 günlük hamileyim ama daha ne bebeğimi benimsedim nede hamileliğe alışabildim .
1 bucuk yıllık evliyim planlayarak yaptık biraz erken oldu sanki 3-5 ay kalmam diye hesaplıyordum 2 seferde kaldım.pskologdanda yardım alıyorum ama fayda etmedi onun tavsiyesiyle böyle bir siteye üye oldum . ama bakıyorum herkes çok mutlu hamilelik yaşıyor benim gibi acaba olmasamıydı diyen yok. galiba benim hamileliğim değişik bir tek.
2 hafta sonra 2 li test yapıcam yinede sağlıklı olmasın istiyorum ama bir tarafım halen şüphede.
Bu duygular beni üzüyor yetersiz bir anne olucam diye korkuyorum yada çocuğumu sevemicem diye.
Sizinle aynı duyguları paylaşıyorum. Ben dd 5 haftalik hamileyim. Hala inanamıyorum öğrendiğim andan itibaren aklımı başka bir şeye veremiyorum. Ben 10 aylık evliyim. Eşim ile ikimizde çocuk istiyorduk ama aynı sizin dediğiniz gibi üç dört ay sonra düşünüyordum ben. Ama hep hayalim de bir çocuğum olduğunu düşünürdüm. Hep çocuğum olsun diye dua ederdim. Ben de bir deneme ile hamile kaldım. Resmen psikolojik buhran yaşıyorum devamli agliyorum. Şimdi olmasaydı diyorum.cocugumu sevememekten çok korkuyorum Bunu söylemekten çok utanıyorum. Siz şu anda Nasılsıniz sizin bu durum ne zaman sona erdi?
Çoğu aynı duyguları paylaşıyoruz. Ben de işten yeni ayrılmıştım çocuk için tam zamanı diyordu çevre ben de bunlardan etkilendim ve aynı şekilde benim yaşım ve eşimin yaşı geçmeden çocuk yapalım telaşına kapildim. Aynı karmaşık duygular bende de var. Bir daha calisamayacak mıyım? Kariyer hayatım bitecek mi? Artık eşimle hiç yalnız kalmicaz. Özel hayatımız asla eskisi gibi olmayacak. Ömrümün sonuna kadar herseyinden sorumlu olacağım bir birey olucak artık bu çok büyük bir sorumluluk değil mi ? Ben gerçekten buna kendimi hazır hissetmiyorum. Hamile oldugumu öğrenelim bugün 8 gün oldu, 8 gündür resmen bunalimdayim. Sen sanırım bu evreyi atlatmissin. Ne kadar güzel ben öyle olacak miyim ? Ya da olmak istiyor muyum onu da bilmiyorum. Sen ne kadar süredir evlisin ????Sana yaşadığım 4 eveden bahsedeyim. Hamilelik gerçekten garipmiş
1. Bana surekli cocuk istiyorsan hemen başla, uzun sürüyor tutması, yaşın geçiyor diye baskı yapıldı. Bende eşime baskı yaptım diyebilirim. Ve sonuç suan 6+5 hamileyim. Ilk test yaptığımda inanamadım. Cunku bebek icin karar vereli daha 3 hafta olmuştu. Hiç bir belirti yoktu. Kusma, başdönmesi, akıntı vs. Eşim çok güzel karşıladı. Ama içinden erken oldu dediğinden eminim. Çünkü birgün sonra "gelecek yıl tatile gidemicez yani" dedi. (Gurbetçiyiz)
2. Çocukları pek sevmem, evladımı sever miyim acaba diye düşünce sardı beni. İşim ne olcak? Bakıcı kim olcak? Heryere benimle mi gelecek... Böyle karmaşık duygular içindeyim.
3. Herşeyi geçtim sonuçta erken veya geç oldu şükür, sevindik filan derken eşim OĞLUM diye karnımı sevmeye başladı. Tabi bu bende stres yaptı ya, bebek KIZsa? İnternetten olmadık uyduruk denemeler yaptım. Çoğunluk kız çıkıyor. Ya kız olursa sevinmezse, ya elalem? Çünkü duyan herkes oglun olacak diyor. Belirtileri söyleyince ooo ozaman kız diyorlar. Aslını sorarsan kimse bişey bilmiyor.
4. Zaman geçiyor ve hala kasık sancılarım dışında hiçbir belirti yok. Çok ilginç ama boş gebelik stresi yaşıyorum şuan.
Eko randevum çok geç ve beklemek zorundayım. İlk uc evre umurumda bile değil.Çünkü biran önce bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyorum.
Ben bu sitede huzur buldum. Bazı bilgili insanlar güzel yazılar yazıyor. Hem moral oluyor hem de zaman eğlenceli geçiyor. Dileğimizi Allah hemen kabul etmiş ve bize hediyesini sunmuş. Bize de şükretmek düşüyor.
iki yildir evliyim. :) seni cok iyi anliyorum. esimle ev keyfimiz baskaydi. sessiz ve sakin bir hayati seviyorduk. gezmeyide severiz hatta motosiklete biner gezerdik. ama simdi hersey geride kalacak. uykusuz geceler varmis. sevinelim mi uzulelim mi garip bir duygu.Çoğu aynı duyguları paylaşıyoruz. Ben de işten yeni ayrılmıştım çocuk için tam zamanı diyordu çevre ben de bunlardan etkilendim ve aynı şekilde benim yaşım ve eşimin yaşı geçmeden çocuk yapalım telaşına kapildim. Aynı karmaşık duygular bende de var. Bir daha calisamayacak mıyım? Kariyer hayatım bitecek mi? Artık eşimle hiç yalnız kalmicaz. Özel hayatımız asla eskisi gibi olmayacak. Ömrümün sonuna kadar herseyinden sorumlu olacağım bir birey olucak artık bu çok büyük bir sorumluluk değil mi ? Ben gerçekten buna kendimi hazır hissetmiyorum. Hamile oldugumu öğrenelim bugün 8 gün oldu, 8 gündür resmen bunalimdayim. Sen sanırım bu evreyi atlatmissin. Ne kadar güzel ben öyle olacak miyim ? Ya da olmak istiyor muyum onu da bilmiyorum. Sen ne kadar süredir evlisin ????
Evet haklisin ben de bu şekilde düşünmeye çalışıyorum ama ara ara çok karamsar düşüncelere kapiliyorum, o dönemlerde ağlama krizleri geliyor. Eşim normalde de çok sakin anlayışlı biridir. Ama ben aglayinca artık o da farklı şekilde tepki vermeye başladı. İnşallah ben de alisacagim. Sanırım hayatımın tamamen değişecek olmasi beni çok korkutuyor. Eşimle olan hayatım tamamen değişecek ve ayrıca bundan sonra çalışma hayatım nasıl sekillenecek? Düşündükçe düşünüyorum. Bir kadının başına gelecek en güzel şey bu olmalı ama ben sevincini yasiyamiyorum en çok bu uzuyor beni bu hafta perşembe doktor kontrolüm var, psikolojik durumundan bahsetmeyi düşünüyorum. Mesajın için çok teşekkürler, beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel.iki yildir evliyim. :) seni cok iyi anliyorum. esimle ev keyfimiz baskaydi. sessiz ve sakin bir hayati seviyorduk. gezmeyide severiz hatta motosiklete biner gezerdik. ama simdi hersey geride kalacak. uykusuz geceler varmis. sevinelim mi uzulelim mi garip bir duygu.
tabi geri cikmayacagima gore anne olma duygusuna da alismaya calisiyorum. bir yil sonra hamile olsam ne olcakti ki... Bu sureci yeni yasamaya basliyor olurdum. oysaki bir yil sonra bebegimiz 3 aylik olur. okulada bir yil erken baslarboyle rahat konusmamin arkasinda tabiki esim var. bana moral veriyor. sende bu konu hakkinda esinle konusm,ali ve onunda dusuncelerini ogrenmelisin. Boylece birinci evreyide atlatirsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?