- 8 Nisan 2010
- 293
- 229
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 32. Gün hcg de olcturdum cuma gunumerhaba canımm benim de gebelik istiyorum ve bata 8 gün var.. beraber bekleyelimm![]()
Benim 32. Gün hcg de olcturdum cuma gunu
Hcg 26 çıktı canim![]()
Sevinemiyorum ama ya çünkü daha öncede 32 çıkıp regl oldumHcg 26 çıktı canim![]()
Sevinemiyorum ama ya çünkü daha öncede 32 çıkıp regl oldum
Insallah istediğimiz gibi olur herşey..yarın gidecem dra bakalım test ister yine muhtemelen bakalım artiomuyaaaa süper cooook sevindimmmmm![]()
insallah daha da artar degerin guzel bi hamilelik gecirirsin
Sende ne belirtiler var yada varmikotu düşünme canımm bu defa guzel olucak de ve pozitif ol
Insallah istediğimiz gibi olur herşey..yarın gidecem dra bakalım test ister yine muhtemelen bakalım artiomu
Sende ne belirtiler var yada varmi
Daha profesyonel takilmissincanım ben ovulasyon testi ile takip yaptım bu ay pikin 9. gunumdeyim.. dun cok siddetli kasık agrım ve gögüs hassasiyetim vardı ama bugun azaldı hatta gun içinde yoktu.. başka da bişi hissetmiyorum canım
8 aydır bekleyenlerdenim bende adetim düzensiz olduğu için her an bir umutla yaşıyorum ama sonu hüsran![]()
Insallah ya herkes kavuşsun bebeğine..canım ben 2 yıldan beri bekliyorum vardır her seyde bi hayır sabredicez insallah sonu güzel olucak inanıyorumadetlerin düzensiz ise sana ovulasyon testini öneririm yumurtlama takibi için..
Daha profesyonel takilmissinbenimde düzenli sayılmaz 30-35 gün arasında degisiyor
Rabbim sabır versin hepimize inşallah tez zamanda alırız kucağımıza.canım ben 2 yıldan beri bekliyorum vardır her seyde bi hayır sabredicez insallah sonu güzel olucak inanıyorumadetlerin düzensiz ise sana ovulasyon testini öneririm yumurtlama takibi için..
amiin cok cooook amiiinInsallah ya herkes kavuşsun bebeğine..