Bana da supriz oldu hamileligim. Öğrendiğimde 6 haftalıktı ve öğrenmeden 1 gün önce ip atladım, diyet ve spor yapiyordum.ilaç da kullanıyordum. Vitamin folik asit falan da hiç almadım bilmediğim için. Sigara icmedim ama iceni taniyorum. Yani simdiye kadar sorun olsaydi olurdu rahat ol...ayrica zayiflayadabilirsin ilk trimestir. Hizli kilo vermek olmaz ama. Yavas yavas. 10 gunde 1 gibi .beslenme uzmanindan yardim alabilirsin.Zaten çoğu kişi kurmaktan zayıflıyor. Ben net 3 kilo verdim.Ama bunubyaparken su icmene, vitaminine proteinine dikkat edeceksin. Ac kalmadan zayoflayabilirsin. Ben 2. Trimestirdayim doktorum yeterli vitamini aldıktan sonra biraz kilo da verebileceğimi söyledi. Son 3 aya kadar

ben yuruyus yapiyorum her gun biraz.son zamanlarda kilo aldım ama pis bogazligimdan

karnin belirginlesmesine gelirsek bana hâlâ bakan hamilesin demez. 16.Haftadan sonra belirginleşmeye baslar bazılarında daha erken de olabilir geç te olabilir. bol giyinerek kapatabilirsin .ben keske 1. Trimestirda dikkatli beslenseydim de biraz daha kilo verseydim diye uzuldum. Doktorlar asla kilo almamizi istemiyor son aylara kadar. Yine de tavsiyem.bir beslenme uzmanından yardim alman. Hayırlı olsun