Hamileliği birlikte bekleyelim mi ??

moonspell_

...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
797
480
123
Herkese merhabalar.
8 aylık evliyim ama bir bebeğim olmasını çok istiyorum. Geçen ay ilk kez denedik ama sonuç negatifti.İnşallah bu ay iyi haberler verebilirim.Sizde benimle birlikte bekleyişinizi paylaşabilirsiniz.

Herkese merhabalar.
8 aylık evliyim ama bir bebeğim olmasını çok istiyorum. Geçen ay ilk kez denedik ama sonuç negatifti.İnşallah bu ay iyi haberler verebilirim.Sizde benimle birlikte bekleyişinizi paylaşabilirsiniz.

kaçıncı ayın kaçında evlendınn :) inşallah Allah gönlüne gore verır :)

Herkese merhabalar.

herkese merhabalar..

ben de 1,5 senelik evliyim..iki aydır deniyoruz ama sonuç negatif..umarım ben de bu ay güzel haberler veririm..

sen kaç yaşındasın :) 6 aydır bebek istiyormusunuz yeni mi karar verdiniz ?

merhaba kızlar bende bekleyenler arasındayım 8 aylık evliyim bende. bi düşük yaşadım , geçen ay denememiz başarısız geçti.bat a 7 gün kaldı. biraz umutsuzum ilk denememizde tutmuştu ama nedense düşükten 3 ay sonra ilk denemede tutmadı umarım bu ayy tutmuştur ve mutlu habrimi sizlerle paylaşırım, yarışmacı arkadaşlara başarılar

hmm en azından hamıle kalabıldıgını bılıyosun hayırlısı olsn ıns olur :) sana da basarılarrr

herkeze selam bende bekliyorum bu ay.gözdem bende temmuz ayında düşük yaşadım 3 aydır deniyoruz adet düzensizliğim oldu 2 aydır.bende soğan kürü denedim iyi geldi bu ay çok ümitliyim benimde adetim 8 nisanda zaman geçmek bilmiyor

ya benimde reglim cok düzensz soğan kürüne başladım 6 gün içip bıraktım , sen ne tür faydalarını gördün

herkese tekrar merhabalar,
Yoğundum giremedim kusura bakmayın.Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Pozitif düşünüp pozitif sonuçlar alacağız hep birlikte.

çok az kalmış canım inş. olumlu sonuç alırsın

ya benimde reglim cok düzensz soğan kürüne başladım 6 gün içip bıraktım , sen ne tür faydalarını gördün

çok faydasını gördüm canım bende pko vardı 1 ayda hemen hepsi gitti ayrıca son 2 aydır ilaçla adet görüyordum soğanı kullandığım ay kendiliğinden geldi adetim keşke yarım bırakmasaydın devam etseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…