Hamileliği birlikte bekleyelim mi ??

yok canım çalışıyorum. eşime de süpriz olsun istiyorum o bilmemeli. gündüzleri halletmek gerekir ama umut etmek istemiyorum da bilmiyorum ne olacak.

bugün iki ayrı doktordan randevu aldım... şu ana kadar 2 doktora gittim şansımdan mıdır nedir hiç ilgilenmedi. son adet tarihimi bile sormadı... birazdan kan sonucum çıkacak umarım değerler iyi durumdadır. bana dua edin kızlar :)

Merhabalar,

Umutlarımızı kaybetmememiz lazım hiç bir zaman. Benim bat 12 Nisan, yani yarın. Heyecanlıyım açıkcası. Rahat olmaya, çok düşünmemeye çalışıyorum ama bir yere kadar yani, insan engel olamıyor.

Herkese bol şanslar

Belirti falan var mı canım benimde 14 nisan bende çok heyecanlıyım.Allah gönlümüze göre versin inş.

Belirti falan var mı canım benimde 14 nisan bende çok heyecanlıyım.Allah gönlümüze göre versin inş.

Biraz kasık ağrım var. Birde arada sağ bacağımda ağrı oluyor. Ağzımda metalik bir tad. Ama emin olamıyorum işte.
Erken gebelik belirtilerini okuya okuya kendimi etkiliyor da olabilirim. Çok da umutlanmak ve hayal kırıklığı yaşamak istemediğimden, biraz rahat davranmaya çalışıyorum.

Bu hafta sonu önemli ama :)

hayırlısı olsun inş canım hepimiz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…