- Konu Sahibi moonspell_
-
vardır rabbimin bir bildiği üzülme sen canım
Hayırlısı olsun... İnşallah nisan ayı güzel bereketli gelmiş olur :)
elbette öyle ama insan yinede bir tuhaf oluyor. Dr gittin mi sen hiç canım. Ben gittim ve folik asit verdi kullanıyorum 2 aydır bakalım kısmet canım elbet birgün rabbimHamişliği nasip eder bizede
2 aydır bebek düşünüyoruz canım onun öncesinde gitmiştim hiç bi problemim yok.Sonrasında bebek düşünmeye başlayınca bende folik asit kullanıyorum
soğan kurunun tadı nasıl? mide bulandırır yaaaa:44:
slm cnm bızde 1 senedır ıstıyoruz pco hastasıyımmm ınsallahhh bebeımıze kavusuruzzHerkese merhabalar.
8 aylık evliyim ama bir bebeğim olmasını çok istiyorum. Geçen ay ilk kez denedik ama sonuç negatifti.İnşallah bu ay iyi haberler verebilirim.Sizde benimle birlikte bekleyişinizi paylaşabilirsiniz.
ohhhh çok güzel maşallah bendede bişe yok tertemizyumurtalıklarım rahmim kullanalım folik asiti bebişlerimiz sağlıklı olsunlar:))))
slm cnm bızde 1 senedır ıstıyoruz pco hastasıyımmm ınsallahhh bebeımıze kavusuruzz
evet canım inşallahhh bu ay çok umutluyum bakalım hayırlısı :)
merhba canım en kısa sürede allah gönlündekini verir umarımm,sevgiler.
slm cnm bızde 1 senedır ıstıyoruz pco hastasıyımmm ınsallahhh bebeımıze kavusuruzz
arkadaşlar merhaba3 ay önce doktora gittim pco lu olduğumu öğrendim kızkende vardı o nedenle çok kilo aldım doktorum şuan bir sorun görünmüyor hamile kalabilirsin dedi ancak yumurtalarımda yağlanma başlamış çalıştığım için kilo veremiyorum çocugum olmayacak diye korkuyorum şuan adetliyim 2 gün oldu bitince çalışmalara başlayacam işe yeni başladığım için hemen hamile kalmak istemiyordum ama artık iş hiç umrumda değil gebe kalmam için ne yapmam lazım ihtimallerin yüksek olduğu bi zaman dilimi var mı sizler daha bilgilisiniz benide bilgilendirirseniz sevinirim:18:
bugün adet olmam gerek ama çok ilginç hiç akıntım falan yok kupkuru ya çokkk şaşırdım neden böyleyim diye yokkksaaaa
Arkadaşlar merhaba3 ay önce doktora gittim pco lu olduğumu öğrendim kızkende vardı o nedenle çok kilo aldım doktorum şuan bir sorun görünmüyor hamile kalabilirsin dedi ancak yumurtalarımda yağlanma başlamış çalıştığım için kilo veremiyorum çocugum olmayacak diye korkuyorum şuan adetliyim 2 gün oldu bitince çalışmalara başlayacam işe yeni başladığım için hemen hamile kalmak istemiyordum ama artık iş hiç umrumda değil gebe kalmam için ne yapmam lazım ihtimallerin yüksek olduğu bi zaman dilimi var mı sizler daha bilgilisiniz benide bilgilendirirseniz sevinirim:18:
ayyy çok heyecanlıı inşallah hamilesindir canımmm :))))
akşam eşim ya yarın olmazsan diye sordu diğre gün olurum dedim ya diğer günde olmazsan dedi güldüm sarıldı bana
yooo canım ilk gün biraz değişik geliyo ama alışıyosun birden içmen gerek nefes almadan valla ben bebişim olsunda zehir içerim soğan suyu ne ki
bugün adet olmam gerek ama çok ilginç hiç akıntım falan yok kupkuru ya çokkk şaşırdım neden böyleyim diye yokkksaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?