- Konu Sahibi moonspell_
-
Herkese merhabalar.
8 aylık evliyim ama bir bebeğim olmasını çok istiyorum. Geçen ay ilk kez denedik ama sonuç negatifti.İnşallah bu ay iyi haberler verebilirim.Sizde benimle birlikte bekleyişinizi paylaşabilirsiniz.
Herkese merhabalar.
8 aylık evliyim ama bir bebeğim olmasını çok istiyorum. Geçen ay ilk kez denedik ama sonuç negatifti.İnşallah bu ay iyi haberler verebilirim.Sizde benimle birlikte bekleyişinizi paylaşabilirsiniz.
merhaba kızlar bende bekleyenler arasındayım 8 aylık evliyim bende. bi düşük yaşadım , geçen ay denememiz başarısız geçti.bat a 7 gün kaldı. biraz umutsuzum ilk denememizde tutmuştu ama nedense düşükten 3 ay sonra ilk denemede tutmadı umarım bu ayy tutmuştur ve mutlu habrimi sizlerle paylaşırım, yarışmacı arkadaşlara başarılar
adetim duzensiz takip edemiyorum(
Yumurtlama gunum surekli degisiyor
çok faydasını gördüm canım bende pko vardı 1 ayda hemen hepsi gitti ayrıca son 2 aydır ilaçla adet görüyordum soğanı kullandığım ay kendiliğinden geldi adetim keşke yarım bırakmasaydın devam etseydin
merhabalar canım bende 6 aylık evliyim. bizde çokk istiyoruz bakalım bekleyelim hep beraberbenim bat 2 nisan ve 2 gündür sadece bir kasık batması var başka hiç birşeyim yok acaba hamilemiyim diye düşünmüyor değilim pofffff
sen kac yasındasın :) yanı evet pek takmıyrm
ayyy inşallah canım belki ilk güzel haberi sen verirsin bize :)
inşallah canımbirazdan test alcam umarım kırmızıları görürüm
güzel haberlerini bekliyorum canım çıkmassada üzülme daha vakti var bazen bi gün önceden negatifken bir gün sonra pozitif çıkabiliyormuş :)
ben 22 yaşındayım :)
bende üzüldüm devam ettiremediğim için zor geldi hergün yap içpeki canım sen nasıl uyguladın herkes farklı bişe diyo çünkü bu ay hasta olursam uygulamak istiyorum . sana zahmet yazarsan sevinirim günde kac kere falan filan
güzel haberlerini bekliyorum canım çıkmassada üzülme daha vakti var bazen bi gün önceden negatifken bir gün sonra pozitif çıkabiliyormuş :)
testimi yaptım canım yokk negatif kısmet artık napalım
Bende hamişliği bekleyenlerdenim 9 aylık evliyim pko sorunum olduğu için arada düzensizlik yaşayıp ama yine de test yapanlardanım :) doktorumla şimdi klomen ve inofolice başladık ve kilo vermem gerekbu ay çok umutluyum umarım Rabbim herşeyin hayırlısını verir
çok faydasını gördüm canım bende pko vardı 1 ayda hemen hepsi gitti ayrıca son 2 aydır ilaçla adet görüyordum soğanı kullandığım ay kendiliğinden geldi adetim keşke yarım bırakmasaydın devam etseydin
Umudunu hiçbi zaman kaybetme tabiki ya.Umarım herşey gönlünce olur :)
Bende evleneli 2 yıl olacak nerdeyse
3 aydır çocuk istiyoruz inşallah bu ay olur
Hayırlısı olsun... İnşallah nisan ayı güzel bereketli gelmiş olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?