Hamileliği birlikte bekleyelim mi ??

Herkese merhabalar.
8 aylık evliyim ama bir bebeğim olmasını çok istiyorum. Geçen ay ilk kez denedik ama sonuç negatifti.İnşallah bu ay iyi haberler verebilirim.Sizde benimle birlikte bekleyişinizi paylaşabilirsiniz.

merhabalar canım bende 6 aylık evliyim. bizde çokk istiyoruz bakalım bekleyelim hep beraber benim bat 2 nisan ve 2 gündür sadece bir kasık batması var başka hiç birşeyim yok acaba hamilemiyim diye düşünmüyor değilim pofffff

Herkese merhabalar.
8 aylık evliyim ama bir bebeğim olmasını çok istiyorum. Geçen ay ilk kez denedik ama sonuç negatifti.İnşallah bu ay iyi haberler verebilirim.Sizde benimle birlikte bekleyişinizi paylaşabilirsiniz.

adetim duzensiz takip edemiyorum(
Yumurtlama gunum surekli degisiyor

canım dr gittin mi düzensizliğin için?

bende üzüldüm devam ettiremediğim için zor geldi hergün yap iç peki canım sen nasıl uyguladın herkes farklı bişe diyo çünkü bu ay hasta olursam uygulamak istiyorum . sana zahmet yazarsan sevinirim günde kac kere falan filan

ayyy inşallah canım belki ilk güzel haberi sen verirsin bize :)

canım ben sana bildiğim kadarıyla tarif ediyim adetin bittikten 3-5-7 günlerinden birinde başlaya bilirsin.1.5 su bardağı suyu (hazır su olcak) kaynatıyorsun kaynadıktan sonra yemeklik normal beyaz soğanı 4 de bölüp kaynayan suya atıyosun 5 dakika kapağı kapalı kaynatıyosun.sonra ocaktan alıp ağzı açık 15 dakika dinlendiriyosun.ılık bir şekilde aç karnına günde 2 defa öğlen ve akşam içiyosun.her seferinde taze bir şekilde yapıyosun.zamanını kendine göre ayarlarsın ben sabah akşam yapıyodum çalıştığım için canım.ikincisinide bende pko var adetlerim düzensiz die yine ilk uygulamadaki gibi adetten sonra 15 gün yaptım sorcağın bişey olursa bildiğim kadarıyla yanıtlarım.

Bende hamişliği bekleyenlerdenim 9 aylık evliyim pko sorunum olduğu için arada düzensizlik yaşayıp ama yine de test yapanlardanım :) doktorumla şimdi klomen ve inofolice başladık ve kilo vermem gerek bu ay çok umutluyum umarım Rabbim herşeyin hayırlısını verir

Umudunu hiçbi zaman kaybetme tabiki ya.Umarım herşey gönlünce olur :)

soğan kurunun tadı nasıl? mide bulandırır yaaaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…