Hamileliği birlikte bekleyelim mi ??

düğün hangi ayda olacak peki? mayıs haziran? ya kolay değil ama uygun olmasına masrafları kısmaya çalışın tatlım ahh bu aileler ahhh ALLAH ım yardımcın olsun

düğün hangi ayda olacak peki? mayıs haziran? ya kolay değil ama uygun olmasına masrafları kısmaya çalışın tatlım ahh bu aileler ahhh ALLAH ım yardımcın olsun

yazın ramazan bayramı sonu olacaktı... bir şekilde annemi ikna edeceğiz artık. annemin kaprisi yüzünden bir cana kıyamam... millet çocuk diye ölürken allahın verdiği mucizeyi öldüremem. ne olur bana dua edin allahım isteyene tez zamanda versin olanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

AMİNN CANIM DUALARIM SENİNLE SEN KENDİNE VE BEBİŞİNE DİKKAT ET YETER

canım bu ovulasyon testinde çift çizgi keşke gebelik olsaydı herseyden çok isterim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaaa ovulasyon testimiydi o inşallah 10-15 gün sonra gerçekte görürsün kırmızıları

yaaa ovulasyon testimiydi o inşallah 10-15 gün sonra gerçekte görürsün kırmızıları

inşallah çok isterim rabbim bizede nasip eder inşallah isteyn herkesin olur nisan bahar sevinciyle birlikte bebek sevincinide yaşatır :)

inşallah çok isterim rabbim bizede nasip eder inşallah isteyn herkesin olur nisan bahar sevinciyle birlikte bebek sevincinide yaşatır :)

aminnnn canım inşallah (inşallah diyelimki Rabbim inşa etsin) ben 3 gündür çörek otu_ tarçın_ bal yiyorum güzel bi karışım yaptım:) herşeyde vardır bir hayır napalım

canım ne kadar dir bebs istiyorsn

biz yeni evliyiz ekim 27 de evlendik:) ama eşimle çocuk için daha geçen ay konuştuk. ama hiçç korunmadık sanırım bizim çalışmalar az oldu o yüzden bu ay bakalım deneyelim bi Rabbim belki 'OL' der ve olur:) bugün adetimin son günü ama kendimden şüpheleniyorum ya:) acaba diyorum:) annem ablama 4aylık hamileymiş hala adet oluyormuş ya acaba diyorum bende ve saçma sapan şeyler oldu bu ay bende

ben 5 aya girdim ama hala yok şu günlerde zaten tavuk gibi hissediyorum kendimi yumurtladim mi hala var mi falan :)) allah nasip ederse olur zaten de bizler biraz fazla takiyoruz galiba ya ama napalm elde değil ki

aynen öyle canım ama elde değilki biz takmasakta çevre maşallah bizden öncce bizi düşünüyor beni gören bebek yok mu falan saçma sapan sorularla dengemi al üst ediyor düşünmüyoruz diyorum ama ALLAH çok şükür hamd olsun

aynen bizde öyle diyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…