- Konu Sahibi moonspell_
-
tebrik ederim :)
allahım olmayanlarada versin...
annem düğünde düğün diye diretiyor annemden korktuğum için aldırmak istiyorum. bugün ima ettim bana seni evlatlıktan reddederim falan dedi ... anne korkusuna cana kıyılır mı çıldırmak üzereyim
eşimde maddi yönden istemiyordu aldır demişti şimdi o yumuşadı aldır demiyor annemin korkusu kaldı içimde. 4 aylık evliyim. tayinle geldim memur olduğum için eş durumundan yararlanmak adına erken nikah yaptık dedik şimdi evlenelim düğünü yaza yaparız. ama annem düğün olmadan bebek olmasına ve dolayısıyla düğün iptaline çok kızacak . o kızacak diyede yavrumu bırakmak istemiyorum...
şuan tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu canımmmmm tebrik ederimmm
düğün hangi ayda olacak peki? mayıs haziran? ya kolay değil ama uygun olmasına masrafları kısmaya çalışın tatlım ahh bu aileler ahhhALLAH ım yardımcın olsun
yazın ramazan bayramı sonu olacaktı... bir şekilde annemi ikna edeceğiz artık. annemin kaprisi yüzünden bir cana kıyamam... millet çocuk diye ölürken allahın verdiği mucizeyi öldüremem. ne olur bana dua edin allahım isteyene tez zamanda versin olanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
canım bu ovulasyon testinde çift çizgi keşke gebelik olsaydı herseyden çok isterim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaaa ovulasyon testimiydi oinşallah 10-15 gün sonra gerçekte görürsün kırmızıları
inşallah çok isterim rabbim bizede nasip eder inşallah isteyn herkesin olur nisan bahar sevinciyle birlikte bebek sevincinide yaşatır :)
yaaa ovulasyon testimiydi oinşallah 10-15 gün sonra gerçekte görürsün kırmızıları
canım ne kadar dir bebs istiyorsn
biz yeni evliyiz ekim 27 de evlendik:) ama eşimle çocuk için daha geçen ay konuştuk. ama hiçç korunmadık sanırım bizim çalışmalar az oldu o yüzden bu ay bakalım deneyelim bi Rabbim belki 'OL' der ve olur:) bugün adetimin son günü ama kendimden şüpheleniyorum ya:) acaba diyorum:)annem ablama 4aylık hamileymiş hala adet oluyormuş ya acaba diyorum bende ve saçma sapan şeyler oldu bu ay bende
ben 5 aya girdim ama hala yok şu günlerde zaten tavuk gibi hissediyorum kendimi yumurtladim mi hala var mi falan :)) allah nasip ederse olur zaten de bizler biraz fazla takiyoruz galiba ya ama napalm elde değil ki
aynen öyle canım ama elde değilki biz takmasakta çevre maşallah bizden öncce bizi düşünüyor beni gören bebek yok mu falan saçma sapan sorularla dengemi al üst ediyor düşünmüyoruz diyorum ama ALLAH çok şükür hamd olsun
aynen bizde öyle diyoruz :)
şimdi sen boş durma :) sürekli çalışma yap tmm mıçokk çirkin oldu ama [/QUOT
canım bak şimdi dünde koyuydu bugün de koyu çalışmalara devam bugün sabah midem bulandı bugün acaba mi diyorum ama kötü tarafı hemsireyim yarın nobetim var malesef yarını atlamak zorunda kalcaz
canım bak şimdi dünde koyuydu bugün de koyu çalışmalara devam bugün sabah midem bulandı bugün acaba mi diyorum ama kötü tarafı hemsireyim yarın nobetim var malesef yarını atlamak zorunda kalcaz
pozitif bu hamilesin :)
pozitif bu hamilesin :)
ah canım çok iyisin ama bu ovulasyon testi keşke gebelik olsaydı :)
ah canım çok iyisin ama bu ovulasyon testi keşke gebelik olsaydı :)
daha önce görmemiştim pardon yaneyse o da olur inşallah diyelim :)
daha önce görmemiştim pardon yaneyse o da olur inşallah diyelim :)
ayy inşallah canım ya :) inşallah
CANIMMM HER GECENİN BİR SABAHI VARDIR:)ÇALIŞMALARA DEVAMMMMMMM BENDE BUGÜN BAŞLICAM TABİ YORGUNLUKTAN FIRSAT BULABİLİRSEK EŞİMDE BENDE ÇOKKK YOĞUN ÇALIŞIYORUZ AMA İNŞALLAH DİĞER ÇALIŞMAYA ZAMAN AYIRABİLİRİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?