- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi moonspell_
-
CANIMMM HER GECENİN BİR SABAHI VARDIR:)ÇALIŞMALARA DEVAMMMMMMM BENDE BUGÜN BAŞLICAM TABİ YORGUNLUKTAN FIRSAT BULABİLİRSEK EŞİMDE BENDE ÇOKKK YOĞUN ÇALIŞIYORUZ AMA İNŞALLAH DİĞER ÇALIŞMAYA ZAMAN AYIRABİLİRİZ
bende dıyorum kı yrın nöbetım ya acaba gece gec saatte mı calısmaya devam etsekk :)
bende dıyorum kı yrın nöbetım ya acaba gece gec saatte mı calısmaya devam etsekk :)
canım hergün olmasın sperm kalitesi için bence bekle ama yarın nöbetin var bugün olsun yarın olmasın. yani bigün durup bigün yaparsanız daha iyi olur ki zaten sperm 72 saat canlı kalabiliyor ona göre yani ayarlarsın
pozitif bu hamilesin :)
canım ama ovulasyon testi bukeşke olsa gerçekten ama olacak ALLAH IN İZNİYLE
canım hergün olmasın sperm kalitesi için bence bekle ama yarın nöbetin var bugün olsun yarın olmasın. yani bigün durup bigün yaparsanız daha iyi olur ki zaten sperm 72 saat canlı kalabiliyor ona göre yani ayarlarsın
evet ya sende haklısınn sonra ayın 11 de devamm :)
daha önce görmemiştim pardon yaneyse o da olur inşallah diyelim :)
İNŞALLAH
evet ya sende haklısınn sonra ayın 11 de devamm :)
EWWWEEEET CANIMMM DEVAMMM:)))
canım ben şimdi gördüm çift cizgiyi çok mutluyum anlatamam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrikleeerrr :) çok mutlu olmalısın. İnşallah hepimiz bunu yaşarız.
Ben 7 yıllık evliyim. Bir hamilelik geçirdim ve ne yazıkki doğumdan 1 gün sonra bebeğimizi kaybettik.
1 ay önce çalışmalara tekrar başladık. Benim bat 12 nisan, az kaldı ve inşallah tutturmuşuzdur diyorum. Gerçi çok fazla umutlanmakta istemiyorum herkes gibi.
Sana çook güzel ve rahat bir hamilelik diliyorum. Allah o güzelliğe kavuşmanı sağlıklı şekilde nasip etsin.
Bizler çalışmaya devam :)
cnm y bn ovulasyn testınde gordumm cıft cızgıyıı keske gebelık olsaydı
Olsun :) erken tebrik ettik diyelim. Okudumda, herkes gebelik testi sonucu zannetmiş benim gibi ve tebrik etmiş. Ehh artık bu kadar tebrik ve olumlu dileğinde yardımı olur herhalde.
Bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım ve ona göre planladık ilişkileri. Güzel sonuca hızlı ulaşan bir çok insan var, bizde onlardan oluruz inşallah. İyi düşünelim, pozitif olmak lazım
arkadaşlar pazar günü öğrendim hamile olduğumu...en son adet tarihim 15 şubattı. ancak 24 marta kadar hep negatif çıktı hem kan hem idrar... hatta doktora gittim tarlusal verdi adet söktürücü. ayrıca bilmediğim için bel filmi çektirmiştim.tarlusal bitti hala adet olamayınca test yaptım ve pozitif çıktı... yalnız şu film olayından çok korkuyorum... bilmeden film çektiren var mı herhangi bir sorun oldu mu ne olur yardımcı olun...
cnm cok ozur dılrem ama nasıl bı planlma yaptın???? bıraz ayıp oldu ama
Eki Görüntüle 1059916 kızlar bat 11 nisan daha 2 gün var böle bişi çıktı. bozuk mu yoksa hamilemiyim bilemedim..
baska test alip tekrar dene silik cizgide pozitif oluyo
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canım bugün alma şansım yok artık 2gün daha bekliycem nabıyım...
Amaç çocuk sahibi olmak, bu işin ayıbı yok artık :)
sat 19 mart idi. ilişkileri bu tarihten sonra 13. gün. 15. gün ve 17. gün olarak yaptık. Bu arada ovulasyon testi ile de kontrol yaptım.
Test 15. gün çift koyu çizgi gösterdi.
1 yıl önceki hamileliğimde ovulasyon testi yapmamıştım. O zaman ilişkileri son adet tarihini referans alarak 10. 12. 14. 16. ve 18. gün olarak planlamıştık ve bu planla 2 ay sonra hamileydim.
İnşallah yine o mutluluğu yaşarız. Herkese şans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?