Hamileliği birlikte bekleyelim mi ??

canım ben şimdi gördüm çift cizgiyi çok mutluyum anlatamam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrikleeerrr :) çok mutlu olmalısın. İnşallah hepimiz bunu yaşarız.

Ben 7 yıllık evliyim. Bir hamilelik geçirdim ve ne yazıkki doğumdan 1 gün sonra bebeğimizi kaybettik.
1 ay önce çalışmalara tekrar başladık. Benim bat 12 nisan, az kaldı ve inşallah tutturmuşuzdur diyorum. Gerçi çok fazla umutlanmakta istemiyorum herkes gibi.

Sana çook güzel ve rahat bir hamilelik diliyorum. Allah o güzelliğe kavuşmanı sağlıklı şekilde nasip etsin.

Bizler çalışmaya devam :)

Ben26.5.13 de evlendim. İlk defa bebiş denemesi yaptık ve sonucu bekliyorum çok heyecanlıyım.

cnm y bn ovulasyn testınde gordumm cıft cızgıyıı keske gebelık olsaydı

cnm y bn ovulasyn testınde gordumm cıft cızgıyıı keske gebelık olsaydı

Olsun :) erken tebrik ettik diyelim. Okudumda, herkes gebelik testi sonucu zannetmiş benim gibi ve tebrik etmiş. Ehh artık bu kadar tebrik ve olumlu dileğinde yardımı olur herhalde.

Bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım ve ona göre planladık ilişkileri. Güzel sonuca hızlı ulaşan bir çok insan var, bizde onlardan oluruz inşallah. İyi düşünelim, pozitif olmak lazım

cnm cok ozur dılrem ama nasıl bı planlma yaptın???? bıraz ayıp oldu ama

Bende en son 6subatta adrt gordum ondan sora olmadim hic pko var bende ona bagladim ilk bastan testler hep negatif cikiyo umutlanmalimiyim hala olmadim😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm cok ozur dılrem ama nasıl bı planlma yaptın???? bıraz ayıp oldu ama

Amaç çocuk sahibi olmak, bu işin ayıbı yok artık :)
sat 19 mart idi. ilişkileri bu tarihten sonra 13. gün. 15. gün ve 17. gün olarak yaptık. Bu arada ovulasyon testi ile de kontrol yaptım.
Test 15. gün çift koyu çizgi gösterdi.

1 yıl önceki hamileliğimde ovulasyon testi yapmamıştım. O zaman ilişkileri son adet tarihini referans alarak 10. 12. 14. 16. ve 18. gün olarak planlamıştık ve bu planla 2 ay sonra hamileydim.

İnşallah yine o mutluluğu yaşarız. Herkese şans diliyorum

canım bendede dun de cıft cızgı bugunde cıft cızgı aynı koyulukta cıktı ama ben dun calısma yptım bugunde calısma yapcamm yarınn calıstım ıcınn ara 11 de tekrar ınsalah bızımkıde tutar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…