• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliği nasıl anladınız (DESTEK MESAJLARI)

Yapacak mısınız test
Merhaba hanımlar ben Ocak ayında boş gebelikten dolayı düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum düşükten sonra 32 günde çıktı ben 12 Mayıs'ta adet oldum 23 Mayıs'ta da bazı nedenlerden dolayı beta baktırdım negatifti ama yumurtlama döneminden 3 gün önce baktirmisim bu ay da normalde reglime 6 gün vardı ama 27.gunde regl oldum yani regl olmadan 17 gün önce beta negatifti regl oldum bitti ama hala hamile olma ihtimalim olabilir mi yoksa döngüm eskiye döndüğü için mi bu kadar erken adet oldum fikileriniz nelerdir

Merhaba hanımlar ben Ocak ayında boş gebelikten dolayı düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum düşükten sonra 32 günde çıktı ben 12 Mayıs'ta adet oldum 23 Mayıs'ta da bazı nedenlerden dolayı beta baktırdım negatifti ama yumurtlama döneminden 3 gün önce baktirmisim bu ay da normalde reglime 6 gün vardı ama 27.gunde regl oldum yani regl olmadan 17 gün önce beta negatifti regl oldum bitti ama hala hamile olma ihtimalim olabilir mi yoksa döngüm eskiye döndüğü için mi bu kadar erken adet oldum fikileriniz nelerdir cevap verebilecek kimse yok mu

Leke geldi az önce pembe kahverengi peçeteye sildim sabah beri ağrım vardı ama geçmişti benim erken adetim gelmez imkansız gününde olur ve stres yapsamda gecikmeli olur 6 gün kaldı peçeteye sildim
Yerlesme kanamasi yasamadim yorum yapamiyorum ama azsa ve max 3 gun kahverengi ya da pembe sekildeyse yerlesme olabilir diyor internetre

selam kızlar adetim 6 gün geçti gecikmemin 1. günü kan verdim 1.09 çoktı halen hastalanmadım ve 2 haftadır sol kasığımda aşırı batma şeklinde ağrım var 1 defasında da açık pembe şeklinde bir kan geldi tırnak ucu kadar yerleşme olabilir mi acaba erken mi verdim ben kanı pozitife dönermi

İlk hamileliğimde adete 4 gün varken adet sancıları giriyordu adet olacağımı düşünüyordum ama olmayınca birkaç gün sonra test yapıp öğrendim. İkincide daha bilinçliydim yumurtlama günlerini değerlendirip beklemiştim ve adet günü silik çizgiyle öğrenmiştim. Ama adet olana kadar hep tek taraflı batmalar yaşadım, ara sıra kasıkta hafif sancım olurdu. Yani rahim bölgemde farklı bir his vardı ve hissediyordum.

İlk hamileliğimde adete 4 gün varken adet sancıları giriyordu adet olacağımı düşünüyordum ama olmayınca birkaç gün sonra test yapıp öğrendim. İkincide daha bilinçliydim yumurtlama günlerini değerlendirip beklemiştim ve adet günü silik çizgiyle öğrenmiştim. Ama adet olana kadar hep tek taraflı batmalar yaşadım, ara sıra kasıkta hafif sancım olurdu. Yani rahim bölgemde farklı bir his vardı ve hissediyordum.
Lekelenme devam ediyor pembe renkli az az bende test yaotım tabi gece ve çok su içtim bugün çok çiş yaptım yinede yaptım böyle oldu

Eklentiler

• IMG_9272.webp
    IMG_9272.webp
    5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_9268.webp
    IMG_9268.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 52
Umarım vardır bebek test yapınca güncelleyin
Benim lekelenme devam ediyor basıla ilk kez geliyor test yaptım sanki silik ama çok çiş yaptım çok su içtim bugün tabii

Eklentiler

• IMG_9272.webp
    IMG_9272.webp
    5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_9268.webp
    IMG_9268.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 51
H Hahahahaha idrar mı fazla kuruma mı anlamadım ama kenarı sararmış.. ilk 5 10 dk içinde mi çıktı
İdrar 3 damla bu testi ve saatler önce yaptım çoktan kurudu test zaten ben şimdi attım 4/5 aaat oldu yapalı da çizgi ne zaman çıktı bilmiyorum hiç yaptım koydum

H Hahahahaha sizi geçen aydan beri görüyorum her yorumda ihtimal vermiyorum sanmıyorum deyip konu açıyorsunuz test yapıp başında beklemiyorsunuz paranıza ve psikolojinize yazık.. elinizdeki laboquick diye düşünüyorum yüksek ihtimalle kurumadır yarın tekrarlayın. Lekeniz geldi madem başında bekleyin ihtimal vermiyorsanız hiç test yapmayın

Back
X