- 14 Mart 2025
- 1.111
- 160
- 38
- 25
- Konu Sahibi Hahahahaha
Lekelenmem oldu benim bugün ondan umutlandım birazBenimde 20 Haziran inşallah ikimizde hamileyizdir canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekelenmem oldu benim bugün ondan umutlandım birazBenimde 20 Haziran inşallah ikimizde hamileyizdir canım
Merhaba hanımlar ben Ocak ayında boş gebelikten dolayı düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum düşükten sonra 32 günde çıktı ben 12 Mayıs'ta adet oldum 23 Mayıs'ta da bazı nedenlerden dolayı beta baktırdım negatifti ama yumurtlama döneminden 3 gün önce baktirmisim bu ay da normalde reglime 6 gün vardı ama 27.gunde regl oldum yani regl olmadan 17 gün önce beta negatifti regl oldum bitti ama hala hamile olma ihtimalim olabilir mi yoksa döngüm eskiye döndüğü için mi bu kadar erken adet oldum fikileriniz nelerdirYapacak mısınız test
Merhaba hanımlar ben Ocak ayında boş gebelikten dolayı düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum düşükten sonra 32 günde çıktı ben 12 Mayıs'ta adet oldum 23 Mayıs'ta da bazı nedenlerden dolayı beta baktırdım negatifti ama yumurtlama döneminden 3 gün önce baktirmisim bu ay da normalde reglime 6 gün vardı ama 27.gunde regl oldum yani regl olmadan 17 gün önce beta negatifti regl oldum bitti ama hala hamile olma ihtimalim olabilir mi yoksa döngüm eskiye döndüğü için mi bu kadar erken adet oldum fikileriniz nelerdir cevap verebilecek kimse yok mu
Yarın yapmayı planlıyorumYapacak mısınız test
İnşallah hamilesinizdir bizede haber veriinYarın yapmayı planlıyorum![]()
Çok aminİnşallah hamilesinizdir bizede haber veriin
Yerlesme kanamasi yasamadim yorum yapamiyorum ama azsa ve max 3 gun kahverengi ya da pembe sekildeyse yerlesme olabilir diyor internetreLeke geldi az önce pembe kahverengi peçeteye sildim sabah beri ağrım vardı ama geçmişti benim erken adetim gelmez imkansız gününde olur ve stres yapsamda gecikmeli olur 6 gün kaldı peçeteye sildim
Ya başıma ilk kez geliyor kasıklarımda da batma var az önce yine 2/3 damla geldiYerlesme kanamasi yasamadim yorum yapamiyorum ama azsa ve max 3 gun kahverengi ya da pembe sekildeyse yerlesme olabilir diyor internetre
Lekelenme devam ediyor pembe renkli az az bende test yaotım tabi gece ve çok su içtim bugün çok çiş yaptım yinede yaptım böyle olduİlk hamileliğimde adete 4 gün varken adet sancıları giriyordu adet olacağımı düşünüyordum ama olmayınca birkaç gün sonra test yapıp öğrendim. İkincide daha bilinçliydim yumurtlama günlerini değerlendirip beklemiştim ve adet günü silik çizgiyle öğrenmiştim. Ama adet olana kadar hep tek taraflı batmalar yaşadım, ara sıra kasıkta hafif sancım olurdu. Yani rahim bölgemde farklı bir his vardı ve hissediyordum.
Benim lekelenme devam ediyor basıla ilk kez geliyor test yaptım sanki silik ama çok çiş yaptım çok su içtim bugün tabiiUmarım vardır bebek test yapınca güncelleyin
Canım pek belli olmuyor ama sabah ilk idrarla tekrar yap net olarak belli olurLekelenme devam ediyor pembe renkli az az bende test yaotım tabi gece ve çok su içtim bugün çok çiş yaptım yinede yaptım böyle oldu
Zaten çıkması bile mucize ben 2 L su içtim bufun 10 kere çişe çıktım silik bile çıkması mucize bakalımCanım pek belli olmuyor ama sabah ilk idrarla tekrar yap net olarak belli olur
İdrar 3 damla bu testi ve saatler önce yaptım çoktan kurudu test zaten ben şimdi attım 4/5 aaat oldu yapalı da çizgi ne zaman çıktı bilmiyorum hiç yaptım koydumH Hahahahaha idrar mı fazla kuruma mı anlamadım ama kenarı sararmış.. ilk 5 10 dk içinde mi çıktı
Çünkü çıkmasını düşünmedim ben o kdr çiş ve şu içtim ihtimal vermediğim için 2 dk bekledim sonra bıraktım ben adet günümü bekleyeceğimH Hahahahaha kuruma olma ihtimali var böyle bi zamanda bırakıp niye giderseniz başında beş dk bekleyin![]()