• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliği nasıl anladınız (DESTEK MESAJLARI)

H Hahahahaha sizi geçen aydan beri görüyorum her yorumda ihtimal vermiyorum sanmıyorum deyip konu açıyorsunuz test yapıp başında beklemiyorsunuz paranıza ve psikolojinize yazık.. elinizdeki laboquick diye düşünüyorum yüksek ihtimalle kurumadır yarın tekrarlayın. Lekeniz geldi madem başında bekleyin ihtimal vermiyorsanız hiç test yapmayın
Hayır elimdeki Laboquick değil..
psikolojik gayet iyi ihtimal vermediğim her ay regl oldum gördüğünüz gibi bu ay da vermiyordum ama bu lekelenme olunca ihtimal vermeye başladım herkes vücudunu bilir iyi akşamlar

H Hahahahaha ihtimal vermiyordum testi bırakıp gittim dediğiniz için ihtimal vermediğinizi düşündüm 😅😅😅 ihtimal veriyorsanız başında bekleyin bizde sizin sabah akşam ihtimal vermiyorum deyip ihtimal verdiğiniz anda testi bırakmanıza şaşırmayalım 😅 her yorumda her konuda alaksız şekilde kendinizi anlatıp ihtimal vermediğinizi yazıyorsunuz psikolojiniz iyiyse tabi ki ne mutlu bize 😅 regl olunca buralardan kaybolup yumurtlama haftanızdan sonra günlük 5 6 konu açıp ihtimal vermiyorum demeniz beni derinden etkiliyor umarım en kısa süre içerisinde gebelik haberi alırsınız Buda yerleşme kanamasıdır içten diliyorum gerçekten 🙏🏻 iyi akşamlar efenim

arkadaşlar dört aydır çocuk istiyorum üç ay olmadı bu dördüncü ayın elimden geldiğince değerlendirmeye çalıştım ama çok fazla değerlendirmedim çünkü umudumu kaybetmiştim daha sonrasında adetime altı gün kaldı 20 Haziran test vs hiçbir şey yapmadım çünkü iki sabahtır o kadar halsiz ve adet olacakmış agrilariyla uyandigim için umudumu tabii ki de yitirdim daha fazla çünkü eminim ki adet olacağım ama şunu da çok duydum adet sancısı çektiğimde hamile olduğumu öğrendim diyen de çok duyduğum için yine umudumu yitirmemeye çalışıyorum iki gün bel ağrısı yaşadım geçti dün aşırı şiddetli bacak ağrısı yaşadım çok şükür geçti iki sabahtır da dediğim gibi böyle adet oldum olacağım belde halsizlik yorgunluk bıkkınlık yani bunlar adet öncesinde de olan şeyler göğüs desen sağa tarafta bir ağrı var sadece lekelenmemiş kanamam hiçbir şey olmadı teste yapmadım belki pazartesi yaparım ama nedense adet olacakmış gibi hissediyorum böyle olanlar var mı yani asla anlamadım ama hamileymişim diyenler veya işte adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim diyenler ya da şiddetli ağrılarım vardı ama kanamam gelmedi hamileymişim diyenler varsa aranızda yani lütfen yazabilir mi
Bende regl belirtileri gibiydi hamilelik belirtisi. Özellikle sol kasık agrısı sık yaşadım

H Hahahahaha ihtimal vermiyordum testi bırakıp gittim dediğiniz için ihtimal vermediğinizi düşündüm 😅😅😅 ihtimal veriyorsanız başında bekleyin bizde sizin sabah akşam ihtimal vermiyorum deyip ihtimal verdiğiniz anda testi bırakmanıza şaşırmayalım 😅 her yorumda her konuda alaksız şekilde kendinizi anlatıp ihtimal vermediğinizi yazıyorsunuz psikolojiniz iyiyse tabi ki ne mutlu bize 😅 regl olunca buralardan kaybolup yumurtlama haftanızdan sonra günlük 5 6 konu açıp ihtimal vermiyorum demeniz beni derinden etkiliyor umarım en kısa süre içerisinde gebelik haberi alırsınız Buda yerleşme kanamasıdır içten diliyorum gerçekten 🙏🏻 iyi akşamlar efenim
İçimdekileri söylemek istediklerimi baştan sona kadar birebir dile getirmişsiniz cidden helal olsun ağzınıza sağlık. Yani ben de uzun zamandır gözlemliyorum dediğiniz gibi her ay yumurtlamadan sonra aynı muhabbetler, sürekli aynı muhabbetten 50 tane konu, her konunun altına insanlar sormadan sürekli kendisini anlatması bir de en önemlisi her ay ihtimal vermiyorum insanlar öyle söylüyor umudum yok değerlendiremedim demesi. Çocuk istemesi bunun için heyecanlanması falan çok normal bence ama bunu dürüst bir şekilde yansıtmayıp insanlardan fayda sağlamayı çalışması da cabası. Özlem hanım okuyorsanız bu yazdığımı eğer birisinin konusunun altına “bence sen çok kafaya takıyorsun bu kadar takılma falan” gibi bir şey yazmıştınız başkasına verdiğiniz bu tavsiyeye öncelikle kendiniz uyarsanız sizin için daha az stresli ve güzel şeyler olur bence. Ben de yorum yapan arkadaşım gibi iyi dileklerimi iletiyorum umarım en kısa zamanda gönlünüzden geçenlere kavuşursunuz.

Gecikme var mıydı bir de testin markası ne
Hayır adetime 5 gün var başıma ilk kez böyle bişey geldi ben 12 yıldır adet oluyorum ne lekelenme yaşadım ne erken adet ilk kez oldu bende acaba yerleşme mi dedim kaset test

Hayır adetime 5 gün var başıma ilk kez böyle bişey geldi ben 12 yıldır adet oluyorum ne lekelenme yaşadım ne erken adet ilk kez oldu bende acaba yerleşme mi dedim kaset test
Çok varmış adetinize çok silik bir çizgi var gibi ama markası artımedse inanmayın hep silik çıkarıyor umarım vardır sizin

Back
X