Hamileligi ne zaman soylediniz

Merhabalr. Ben yeni hamile oldugumu ogrendim. Ailelere hemen söylemeyeyim diye dusunuyroim
Eşimin ailesi farklı yerde zten. Bir de söylesek hemen yayacaklar sega sola. Bikac akrabasından hic haz etmiyorum.
16. Hafta ve üstü olunca söylemek istoyroum. Eşime de söyledim tmm dedi.
Siz bekleyip mi söylediniz hemen mi söylediniz?
Ben 13 ya da 14. Haftada söyledim

İnsan kötü tecrübeler yaşayınca hiç kimseye söylemek istemiyor.Ben mesela bu konuda iki kere sıkıntı yaşadım.Birincisinde 8.haftada kalbi duran ikiz gebeliğim oldu inanın o kürtaj burnumdan geldi.Hiç tanımadığım insanlar geçmiş olsun çocuğun niye olmuyor sorunun ne diye benim acımı yaşamama fırsat vermeyip hep akıl vermeye çalıştılar.Sonra yine gebelik oldu 3 ay söylemeyim dedim söylemedim de 3.ayda ailelere söyledik.Kayınvalidem daha o dakika sezaryen olma sakın deyip durdu 21.haftamda bebeğimin ayrıntılı ultrasonunda engelini gördük yaşamayacağı için ne yazık ki sezaryen olmak zorunda kaldım.yani sezaryen olma diye büyük konuşmalarının sonucunu ben yaşadım.Şimdi diyorum ki bir daha olursa doğurup kucağıma alana kadar bebeğim var demeyeceğim ve bir çöp bile almayacağım.Rabbim ne verirse en hayırlısını sağlıklısını versin

• Üzgünüm
Reactions: H M
Valla kizimi ogrendigimde 4 haftalikdi ucan kuş duydu duyan aradi Allah razi olsn duanizi eksik etmeyin dedim simdi kizim 7 yasinda 2.ye hamileyim yine 4 haftalikken ogrendim hemen ailelere soledik onlar herkese soledi kizim da arkadaslarina soledi komsularda ogrendi yine ayni sekilde duanizi eksik etmeyin diorm Allah a emanetler hic sakınmadim kalbimi Allah biliyo ve suna inanirim anne baba duasi boyle zmanda lazim
Ben de sizin gibiyim.. 🙃

Back
X