Hamileliğim ve saçma utanmam

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
Arkadaşlar ya hamile olduğumu babam öğrendi ama cok gıcık hisler içindeyim, kendimi nedense igrenc hissediyorum ben ailemden bağımsız bir kişiliğe sahibim bilmiyorum neden ama onları cok sevmeme rağmen bir türlü kendimi kasmasan duramıyorum babamın yanında. Sanki bu bebeği onlar istiyor diye yapmışım hissi var ve bu da beni sinir ediyor. Saçma saçma hislerim var, ailemle hiç birşey paylaşmayı sevmiyorum cunku beni anlamadıklarını düşündüm hep düşünce yapımız pek ayni olmadı, yanı ne kıyafet ne gezme hiç bir zaman ozgur olamadım ben ailemin yanında her biseyim yanlış anlaşılır asagilanirdi. Sonrası bir ayrıldım evden pir ayrıldım evlenene kadar. Cok daralıyorum beni anlayanınız var mi? İliskimde de zaten aşırı kıskançlık problemleri var ve kendimi hapsolmuş hissediyorum.

Baba olarak uzaklasmayi basarmisken dede olup yine hayatında daha fazla yeri olacak korkusu mu var? Esin yeteri kadar mudahilken baban ailen de daha fazla konuşacak korkusu mu?

Neden utandin hala anlamadim. Baban hamileligini eni sonu dogum yaptigin dada ogrenecekti yani.

Evde özgürlüğün yok diye, babanın hamile olduğunu öğrenmesini, yani senin ilişkiye girmiş olduğunu bilmesini istemiyorsun?

Çok normal, çünkü seni kısıtlamışlar.

Baba olarak uzaklasmayi basarmisken dede olup yine hayatında daha fazla yeri olacak korkusu mu var? Esin yeteri kadar mudahilken baban ailen de daha fazla konuşacak korkusu mu?
Aslında korkum yok sadece gerginim eşimle problemlerimi anlamak istemeyecekler ve hamile olmam onlar icin yeterli güya adam böyle eve bağlanacak. Ama sorunlarım onları pek ilgilendirmeyecek bunlar beni sinir ediyor iste

Ev
Evde özgürlüğün yok diye, babanın hamile olduğunu öğrenmesini, yani senin ilişkiye girmiş olduğunu bilmesini istemiyorsun?

Çok normal, çünkü seni kısıtlamışlar.
evet galiba zamanındaki baskılar yizunden kendimi böyle igrenc hissediyorum. Su an ayrılsam yine en kötüsü ben olurum bu da beni sinir ediyor mahalle baskısı saçma saçma seyler

Neden utandin hala anlamadim. Baban hamileligini eni sonu dogum yaptigin dada ogrenecekti yani.
Bilmiyorum belki de utanmadan ziyade sinir olmam, evliligimdeki huzursuzluğumu önemsemeyip çocuk olunca koca benle iyi olacak saçmalığını düşünmeleri. Cok karışık.

Sanırım anlar gibi oldum;

eşinizle problemleriniz var, bebeğiniz olduğu için ailenizin bu problemleri görmezden geleceğini düşünüyorsunuz
Arada bebek olduğu için konuşma hakları olduğuna inandıklarını düşünüyorsunuz..
???

Eşinizle sorununuz sadece ikinizi bağlar zaten. Kim ne düşünürse düşünsün bebeğiniz siz istediniz diye karnınızda öncelikle tabi Allahın izniyle. Yani babanız ne düşünürse düşünsün. Eşle ilgili ne gibi sorunlar var ki. Aslında sıkıntınızı ben hala anlayabilmiş değilim desem.

Evet ve Bebek olunca herşey düzelir düşünceleri ve bu rahatlıkları bana batıyor galiba. Yanı bir gün ayrılma kararı alsam yine ayni sorunlar beni bekleyecek saymadiklari kalmayacak bana.

İlişkim deyince ondan sordum. Sanki evli olunca arada ilişki olmuyo Babanın bilmesi mi seni kasıyor?
İlişkim deyince ondan sordum. Sanki evli olunca arada ilişki olmuyo Babanın bilmesi mi seni kasıyor?
:) evet babamın bilmesi ve Bebek olunca sanki hayat benim icin muhteşem olacak sanmaları problemlerimi görmezden gelmeleri...

Eşim benim geçmişimi bile bile yanı geçmişteki deli dolu hayatımı bile bile benimle evlendi ama şimdi bunlar dünyanın en büyük sorunu... bu yüzden işitmediğim hakaret kalmadi. Aileme açamıyorum ona hak verecekler diye ama sorunlarım olduğunu biliyorlar. Ailemi cok seviyorum ama beni hiç bir zaman anlayamadılar.

:) evet babamın bilmesi ve Bebek olunca sanki hayat benim icin muhteşem olacak sanmaları problemlerimi görmezden gelmeleri...
En iyisi sen onları görmezden gel. Kısıtlanma yaşayan tüm kızlar bunu hisseder. Ben de çok hissettim. Ama şöyle düşün. Sonuçta seni de öyle yaptılar.

En iyisi sen onları görmezden gel. Kısıtlanma yaşayan tüm kızlar bunu hisseder. Ben de çok hissettim. Ama şöyle düşün. Sonuçta seni de öyle yaptılar.
Haklısın. Onların Mutlu olmaları beni cok mutlu ediyor ama benim mutsuzluğuma katlanmam gerektiğini düşünmeleri beni çok üzüyor. Her evlilikte sorun olur ama sonsuza dek sorun olsa da sabret diyorlar ya iste bu beni hep yanlız olmay itti. Kız evlat evlendir kurtul mantıgi beni daha da ters olmaya itti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…