Bi an sinirlerime yenlip ayrılma kelimesi çıkıcak diye korkuyorum...
Kesinlikle herşey doğrı. Bebeğe ve bnim beslenmeme çok dikkat ediyor , araştırıyor fln. Biraz alıngnlık üstüne terslynce sınırlendi.
Fakat bu ilişkim için böyle suçlu hep benim, ben yanlş bişi yapmsam o kızıp sınırlnmeZmiş. Sürekli hatalı sürekli dikkatsiz bnim . .. o yüzden nasıl evlendim diyor ya.
Önceden tepki vermezdım ama hamile likte hırçınlştım ve kendmi ezdırıyormş pskolojsinde hissedince ters tepki verıyorum.
Kesinlikle herşey doğrı. Bebeğe ve bnim beslenmeme çok dikkat ediyor , araştırıyor fln. Biraz alıngnlık üstüne terslynce sınırlendi.
Fakat bu ilişkim için böyle suçlu hep benim, ben yanlş bişi yapmsam o kızıp sınırlnmeZmiş. Sürekli hatalı sürekli dikkatsiz bnim . .. o yüzden nasıl evlendim diyor ya.
Önceden tepki vermezdım ama hamile likte hırçınlştım ve kendmi ezdırıyormş pskolojsinde hissedince ters tepki verıyorum.
Kesinlikle... yıkıcı olmak istemiyorum.Yok canım o kadar da değil. Ağzınıza öyle kolay almayın o kelimeyi, sonra yalama olur.
Biraz trip at, kendini bu kadar ezdirme.
Evet hamilelikte insan hassas olur ama inan bana bu onla alakalı diil
eşin gerçekten çok agresif davranıyo
sanki kendi doğucak sen ilmiyormusun temizligi,yemen gerektiğini,ilgili görünmeye çalışmış ama olmamış bu
eşimde bana sürekli süt iç yemek ye vır vır dır dır başımın etini yedi 9 ay ama tatlılıkla yaptı çogu batmadı yane
eşin yanlış yapıyo
Sorumsuzluk degil aslinda bu biraz karakter meseleside kimi kadin erkegi bi adim onde tutar karismasina kizmasina biraz daka firsat tanir kimiside benim gibi erkege kafa tutar mesele eve gelen Usta olayinda esim beni oldursede ben o teli acip adamla konusmalarimi falan hayatta dinletmem bana guvenmiyomusun 10 yasinda cocuk gibi elimde tel .beni millete rezil mi edicen diye kiyameti koparirdim ama o telin acik kalmasini istemis ve sizde yapmissiniz bilmem anlatabildimmi:44:siz alttan aldikca o tepenize eder
eşini hep mi böyleydi bilmiyorum ama benimceşimde hamileliğimin ilk zamanlarında onu ye bunu ye diye bana baskı yapıyordu.. bende midebulantısından birşey yiyemediğimi söylüyordum sanki adama bilerek yemiyorum demiş gibi geliyordu.. ben istemez miyim çocuğumun iyi gelişmesini değil mi ondan daha çok düşünüyorum sonuçta.. bide beni annemlere falanda şikayet ediyordu yemiyor bu diye babamda bigün oğlum kaynanan 9 ay bişey yemedi çok şükür sağlıklı doğdu hepsi bak dedi :) kayınbabama diyo yemiyor diye bende bu defa baba şuna bişey söyle yiyemiyorum dedikçe üstüme geliyor diyordum oda oğlum 3 ay sabret bi geçsin kızın şu halleri diyordu öyle böyle drken bu zamana geldik yani.. şimdi karışmıyor çünkü ben istiyorum süt al, ceviz kır vs.. hamilelilte insan çok farklı oluyor eşinde de aynı şekilde tabi.. sadece biraz zaman lazım bu günleriniz geçer umarım.. tabi eşinin daha önceden de böyle davranışları yoksa..
Bebek isteyen oydu... tam tersi hazır olmadığımızı düşünen bndimbebek fikrine alışamadımı acaba
bencede eşiniz çok duyarsız, kendinizi suçlu hissettirmesine izin vermeyin..
Bebek isteyen oydu... tam tersi hazır olmadığımızı düşünen bndim
Malesef acı gerçekler farkındayım en baştan saşak gbi tartışmaktan korkup alttan aldım.... aptalım aslında doğru dıyo , kendim etim kendin buldum. Meyvelerini alıyoru m şimdide
Eşiniz sanki burnundan soluyor güzellikle konusmayi bilmiyor mu..
Bence anlayisli bile olmussunuz.. Tahammülü yok gibi esinizin... Daha öncesinde yada suregelen bir sorununuz mu var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok oda değil. . . Kızsa mesela beraber olma isteği ond olup bn de istesmde bnle beraber olmaz öyle sinirlenir.bebğiniz için cinsel pehriziniz varsa eşinizi bu da gergin yapmış olabilir
Gnellikle evet. Ya tamam hak veriyorum bnde ona o bana hep beklentisi ile geliyo bn onun istediği gbi olmayınca tam tersi.....genel olarak iliskiniz hep boylemi esiniz cok baskici onu ye, bunu giy,sunla konus kim olsa bunalir ama kocanizda babanizda olsa erkeklerin hayatiniza burnunu bu Kadar sokmasina izin vermeyin .23 yasindasiniz akli melaikeleinizde yerinde kendi kararlarinizi kendinizde verebilirsiniz bunu neden kocaniza birakiyosunuzhaa kocanizi ice Sayin demiyorum ortak seyler olur kafaniza takilan bisey olur fikrini zikrini sorarsiniz ama dedigim gibi esiniz sizin adiniza herseyi dusunup sizi yonetmek istiyo resmen ki disari cikicaz yok rahat giyin yok bilmem ne diyo ne giyersem giyerim Adam iste sizin kiyafetinizi bile dusunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?