hamileliğimde eşimden ve benim alınganlığımdan dolayı stres:(

Bi an sinirlerime yenlip ayrılma kelimesi çıkıcak diye korkuyorum...

Yok canım o kadar da değil. Ağzınıza öyle kolay almayın o kelimeyi, sonra yalama olur.

Biraz trip at, kendini bu kadar ezdirme.

Aranizdaki Yas farkindan ve (sizi pek tanimiyorum lutfen yanlis anlamayin asla kirilmanizi istemem esinize takindiginiz tavirdan anladigim kadariyla)pasif tavirlarinizdan dolayi iliskinizde esiniz herseyi ben bilirim sen zaten hep yanlis yaparsin tavirlarina burunmus ve sanirim sizde su zamana Kadar buna imkan tanimisssiniz ama hamilelikten dolayi suan kaldiramiyosunuz.mesela esinizin eve ne lazim diye sormasina izin vermeyin arayin süt yogurt pekmez polen ne varsa almasini isteyin ben hamileyim iyi beslenmem lazim deyin,aksam geldigindede sadece süt icemek degil uzuntu ve stres te bebegin gelisiminde buyuk rol oynuyo bana ona gore davranirsan sevinirim deyin.bazi seyleri ondan once akil edin ki sizin kendi kendinize Dogru seyler yapabileceginizi gorsun.[/QUOTE]
Sorumsuzum ssnırım. Estağfurullah herşeye açığım tabiki yanlışları m densin.... birde öyle yap im....
Peki akşam surat 5 krşsa npyım... yınede bişi yokmuş gbi mi davranıyım. Beynim durdu resmen

Aranizdaki Yas farkindan ve (sizi pek tanimiyorum lutfen yanlis anlamayin asla kirilmanizi istemem esinize takindiginiz tavirdan anladigim kadariyla)pasif tavirlarinizdan dolayi iliskinizde esiniz herseyi ben bilirim sen zaten hep yanlis yaparsin tavirlarina burunmus ve sanirim sizde su zamana Kadar buna imkan tanimisssiniz ama hamilelikten dolayi suan kaldiramiyosunuz.mesela esinizin eve ne lazim diye sormasina izin vermeyin arayin süt yogurt pekmez polen ne varsa almasini isteyin ben hamileyim iyi beslenmem lazim deyin,aksam geldigindede sadece süt icemek degil uzuntu ve stres te bebegin gelisiminde buyuk rol oynuyo bana ona gore davranirsan sevinirim deyin.bazi seyleri ondan once akil edin ki sizin kendi kendinize Dogru seyler yapabileceginizi gorsun.[/QUOTE]
Sorumsuzum ssnırım. Estağfurullah herşeye açığım tabiki yanlışları m densin.... birde öyle yap im....
Peki akşam surat 5 krşsa npyım... yınede bişi yokmuş gbi mi davranıyım. Beynim durdu resmen

Yok canım o kadar da değil. Ağzınıza öyle kolay almayın o kelimeyi, sonra yalama olur.

Biraz trip at, kendini bu kadar ezdirme.
Kesinlikle... yıkıcı olmak istemiyorum.
Benimde bi huyum var tartışırız, o hiç yanaşmaz bn dayanamam tutamam kendmi sarılırım ona. Öyleyken bazenn soğuk davranmya devam etti mi daha çok sınırlenırım. Ama ondanda gerı alamam kendimi. Bu huyumu hiç sevmiyorum.

eşini hep mi böyleydi bilmiyorum ama benimceşimde hamileliğimin ilk zamanlarında onu ye bunu ye diye bana baskı yapıyordu.. bende midebulantısından birşey yiyemediğimi söylüyordum sanki adama bilerek yemiyorum demiş gibi geliyordu.. ben istemez miyim çocuğumun iyi gelişmesini değil mi ondan daha çok düşünüyorum sonuçta.. bide beni annemlere falanda şikayet ediyordu yemiyor bu diye babamda bigün oğlum kaynanan 9 ay bişey yemedi çok şükür sağlıklı doğdu hepsi bak dedi :) kayınbabama diyo yemiyor diye bende bu defa baba şuna bişey söyle yiyemiyorum dedikçe üstüme geliyor diyordum oda oğlum 3 ay sabret bi geçsin kızın şu halleri diyordu öyle böyle drken bu zamana geldik yani.. şimdi karışmıyor çünkü ben istiyorum süt al, ceviz kır vs.. hamilelilte insan çok farklı oluyor eşinde de aynı şekilde tabi.. sadece biraz zaman lazım bu günleriniz geçer umarım.. tabi eşinin daha önceden de böyle davranışları yoksa..

Sorumsuzluk degil aslinda bu biraz karakter meseleside kimi kadin erkegi bi adim onde tutar karismasina kizmasina biraz daka firsat tanir kimiside benim gibi erkege kafa tutar mesele eve gelen Usta olayinda esim beni oldursede ben o teli acip adamla konusmalarimi falan hayatta dinletmem bana guvenmiyomusun 10 yasinda cocuk gibi elimde tel .beni millete rezil mi edicen diye kiyameti koparirdim ama o telin acik kalmasini istemis ve sizde yapmissiniz bilmem anlatabildimmi:44:siz alttan aldikca o tepenize eder

Tatlılıkls yapıyo sanırım bıraz diretiyorum ona. Amanhamileyken bnmle evlendiğine pişman olmasını sinirden desede demesin en azından bu durumdayken demesin. Bu bebek için çok endeşilenıyo. Et balık vs devöem duzeli beslnmzdim şimdi elimden glni yapıyorum. Ama midem çok bulanıyo....
Ya korkuyorum bi gün allah göstermesin bebeğime bişi olsa suçlusuda ben olcm diye

Malesef acı gerçekler farkındayım en baştan saşak gbi tartışmaktan korkup alttan aldım.... aptalım aslında doğru dıyo , kendim etim kendin buldum. Meyvelerini alıyoru m şimdide

bencede eşiniz çok duyarsız, kendinizi suçlu hissettirmesine izin vermeyin..

Inşallah geçer.
Hamilelik öncesindede var. Son zamanlarda biraz daha iyi hatta çok iyi mutfağı toplmsı. Yemği önüme gtrmesi faşan derken ... üç gün önce başladı sinirlenmeye bugünde bu kpnular derken sinirler im boşaldı içinden çukılmaz bır durumdaymışım gbi hissettim.

Eşiniz sanki burnundan soluyor güzellikle konusmayi bilmiyor mu..
Bence anlayisli bile olmussunuz.. Tahammülü yok gibi esinizin... Daha öncesinde yada suregelen bir sorununuz mu var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Malesef acı gerçekler farkındayım en baştan saşak gbi tartışmaktan korkup alttan aldım.... aptalım aslında doğru dıyo , kendim etim kendin buldum. Meyvelerini alıyoru m şimdide

genel olarak iliskiniz hep boylemi esiniz cok baskici onu ye, bunu giy,sunla konus kim olsa bunalir ama kocanizda babanizda olsa erkeklerin hayatiniza burnunu bu Kadar sokmasina izin vermeyin .23 yasindasiniz akli melaikeleinizde yerinde kendi kararlarinizi kendinizde verebilirsiniz bunu neden kocaniza birakiyosunuzhaa kocanizi ice Sayin demiyorum ortak seyler olur kafaniza takilan bisey olur fikrini zikrini sorarsiniz ama dedigim gibi esiniz sizin adiniza herseyi dusunup sizi yonetmek istiyo resmen ki disari cikicaz yok rahat giyin yok bilmem ne diyo ne giyersem giyerim Adam iste sizin kiyafetinizi bile dusunuyo

Düüşündüğümde yok. Eşim ailesinede böyledir. Orda haklıdır hepsini düşünür ama onlar eşime öyle davranmaz o yüzden tartışır.babasındn daha baskıcıdır dyim...
Benim sorumsuz dikkatsiz becereksiz aklını kullanamayan, küçücük bir iyilikte hemen şımaran vs. Ona karşı bencil ve nankör olduğumu der durur... hatta jardeşten anadn babadan bişi görmedim ki eşten göreyim ne bahtım karaymış diye der hep

Gnellikle evet. Ya tamam hak veriyorum bnde ona o bana hep beklentisi ile geliyo bn onun istediği gbi olmayınca tam tersi.....

sorun sizde değil ki neden özür diliyorsunuz? bu kadar duyarsız bi adam olabilir mi pes doğrusu insan hamile karısına böyle mi davranır... bence bi süre bırakın burnu sürtsün hiç muhattap olmayın o gelip özür dilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…