hamileligimde yedigim kacinci dayak bilmiyorum

kiziniz dogunca biraz buyusun onu da dovecek ama bu ruh hastasi..
kizinizin onunde dayak yiyeceksiniz,kufur yiyeceksiniz,sanmayin ki kizi oldu diye duzelecek.
aileniz arkanizdaysa ne demeye cekiyorsunuz bu ayiyi?
hamile kadini doven adam mi olur? insan bile degil o yaratik kusura bakmayin.

O çocuk ileride babasından nefret ettiği kadar katlandığınız için sizi de suçlayacak o zaman ne diyeceksiniz?

Bahane bulmayın kendinize. Kendinizi istediğiniz kadar yakın, dayak yiyin, hastanelik olun. Ama o karnınızdaki yavruya bunları yaşatmaya hakkınız yok!

Şu düzelir mantığının da hastasıyım. Nerde görülmüş dayakçı adamın melaikeye döndüğü? Adam psikopat işte, siz de pek normal sayılmazsınız.

Ayrıca sevdiğiniz birinin sizi sevmemesi, aşağılaması, dövmesi zorunuza gitmiyor mu? En ağırı bunların en yakınınzdan gelmesi değil mi?

Bu arada kızınız inşallah normal bir birey olursa neden ruh hastası babamdan boşandın, onun kum torbası olsaydın demez herhalde.

Babam eşiniz gibi biri olsaydı eminim annemin beni ve kendini ondan kurtarmasına sevinirdim. Belki anlayacak yaşa gelene kadar zorlanırsınız ama babasından şiddet görmesinden çok daha iyi. Neden bu adama baba dedirttin bana derse ne diyeceksiniz?

Çocuğuna SEN HAMİLEYKEN YEDİĞİM DAYAĞIN HADDİ HESABI YOK hikayesi sence dahamı güzel gelicek??

Allah nasıl biliyosa öyle yapsın o adamı hamile bir kadına eşine nasıl vurur insan ailenize söyleseniz yada kadın sığınma evine yerleşseniz sizin için de zor olur bi anda herşey ama kurtulun o adamdan

Sen bir psikologa git ,bu adam neden duzelsin ki zaten beter durumdasiniz ,birde cocuk yapmissin ,
Ayrilmamak icin bahanende cocuk,cocuguda dovsun diye mi bekliyorsun ,
Koca meraklisi diyorlar senin gibisine ,seni birakir giderse ya da oldururse ayrilirsin belli ,

Nasıl ya? gerçektenmi?

Ayrıl ya hamile kadın dövülür mü.onu bırak insan dövülür mü. Bi de sürekli. Senin bi tane hayatın var. Kurtar o hayatı

Keşke hiçbirimiz kendimizi bu kadar kötü kandıramasak. Bir hayatımız olduğunu hatırlayıp ona göre davranabilecek olgunluğu göstersek.

bu adam düzelmez çocuğunu da döver senide daha şiddetle döver hz hatice bile çocuklarını dayattan kurtarıp efendimize sarılmış sen çalışıyorsun ayakta dur önce çocuğun babası değil evin değişecek tek hala babası olcak mutlu ortamda yaşıcak her anne baba ayrılabilir düzelmiyen dünyada tek deilsin

"Kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün" denmiş ama hanımefendi çocuğu düşünseydi eğer, zaten en başta böyle bir evlilikte hamile kalmazdı, kimse kusura bakmasın çocuğu falan düşündüğü yok, çocuk zaten kocayı yola getirme ( aklınca) aracıydı, ama o da olmadı, o yüzden başka yöntemler deneyecek boşanmak zaten bir seçenek değil belliki

Gecen bi konu vardi bdv de. Cocuguma iyi annr olamadim diye. 20 kusur senelik evlilikte cocugu icin bir suru seye katlanmis kadin. Cocugu 19 yasina gelince annesini karsisina alip bu adama niye katlaniyosun demis. Icinde kalan cocukken yasadigi seyleri soylemis. Suanda da babasindan nefret ettigini soyluyodu konu sahibi.

Siz cocugunuza iyilik yapmiyorsunuz. Doven soven pislige bir de dovup sovebilecegi cocuk veriyosunuz. Siz hamileyken acimayan cocuguna acir mi saniyosunuz?

Yani şaka gibisiniz

Bile bile lades.

Ne bekliyordunuz ? Mutlu bir evlilik mi?Adamda kabahat yok.Kendini göstermiş siz kabul etmişsiniz.

Yetmemiş bir de çocuk yapmışsınız.Ama adam aşama kaydetmiş.En ağır küfürleri bırakmış dayağa geçmiş.

Çocuğunuzun size soracağı tek hesap bile bile niye evlendin, bu adamdan niye çocuk yaptın olur.

Hala sabrediyorum diyorsun.İyi halt ediyorsun.Hemen 2.yi de doğur belki düzelir.Olmadı ailecek küfür işitir

dayak yersiniz.Burada bir sürü genç kız var.Senin yaptığını yapan anneleri yüzünden böyle babayla büyümek

zorunda kalan hayattan nefret eden.

çocuk olmadan da dayak yiyormuşsun düzelir diye çocuk yapmışsın.. 2.ciyi yap bari düzelir belki..
aslında kocasını sevmiyor.
elalem evleniyor diye evlenmiş.
muhtemelen elalem çocuk sahibi oldu diye gebe kaldı.
en korktuğu şey kocası değil elalem, kocasızlık, çocuksuzluk ve dul kalmak.
acayip bir zihniyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…