hamileligimde yedigim kacinci dayak bilmiyorum

Kendine gel ! Seni dovuyor da karnında kızı var,kendi kızı.Bu nasıl bir baba olabilir?Çocuğun çok yaşamaz zaten.Madem otokontrolu olmayan asabi bir tip,bebek agladiginda duvara çarpıp veya sus diye sallayıp öldürecek çocuğu.Haaaa ama mahkemede bile kurtarmaya çalışırsın bunu sen.Bir anlık sinirle yaptı aslında yavrusunu çok seviyordu diye.Kafanda bir adam ve evlilik yaratmissin.Gercekteki adam ve evliliğin hayalindeki gibi değil.U Y A N !

Babali her gün annesi ezilen dayak yiyen asagilanan küfür edilen bir ortamdansa babasiz huzurlu güven içinde hiç değilse psikolojisi normal bir şekilde büyüsün.
Kızınıza acıyın.
Bu babadan ne öğrenebilir ne görebilir.
Sonra kızınız ergen olduğunda seçimi sizin gibi kendini aşığılayan doven söven bir eş sevgili adayı olur.
Kızınızında sizin gibi mi olmasini istiyorsunuz.
İşinizde varmiş ne güzel kendi geçiminizi saglarsınız.
Yapmayın bunu en ufak bir seyr bile tahammülu olmayan bir adam bebegin aglamasina huysuzluguna nasil tahammül edecek.
Ya kalkıp bebeğe zarar verecek yada insafa gelip neden aglatıyosun bebeği diye size tekrar zarar verecek.insan hayatı bu kadar ucuz mu siz bu kadar degersizmisinz de kendinizi bu adama layık görüyorsunuz
Kendiniz için degilse kızınız için uzaklasin bir an evvel o evden

Diğer konularını da okudum

5 aylık evliyim sözel şiddet uyguluyor eşim

10 aylık evliyim dayak atmaya başladı

Bilmem kaç yıllık evliyim her b..... var ben yine de çocuk yaptım çünkü kendim hakarete şiddete doyamadim birazda çocuğum bunları yaşasın istedim.

Şu anda ülkemiz de 38 şehit var istanbulun ortası kan gölü biz burada tee sevgili olduğundan beri her türlü şeye maruz kalan ama evlenen bununla yetinmeyip çocuk yapan ama mesleği ve ailesi yanında olduğu halde sadece buraya konu açmaktan ileri gidemeyen bir kadına sayfalarca dil dokuyoruz.

Şu anda ihtiyacımız olan tek şey bence akıllı ve güçlü kadınların yetiştirdiği evlatlar.

O yüzden buraya seri halinde konu acmak yerine boşanmak için çaba harca lütfen.

Düzelmez

Hamileyken bile defalarca dayak yemeniz sizin suçunuz kocadan çok, bence. Sizin gibilere bir gram acımıyorum da, bir de bataklık gibi hayatınıza bebeler dahil etmiyor musunuz, insanı çıldırtan o. Allah o çocuğun yüzüne bakar da kurtarır o hayattan umarım.

Insallah

Cok uzuluyorum boyle seylere. bosanan kadinlarin yorumunu okuyorum hicbiri pisman degil aksine cocuk dogduktan sonra bosanip da keske daha erken bosansaydim cocugum o psikopatla buyumeseydi diye pismanlar. lutfen su an bosanmiyorsan bile ailenin yanina git o s*****siz heriften uzak dur. Cocuk dogunca ona da zarar verecek. su an anne karnindaki yavruya bile acimiyor bu adam. kendi evladi bu ya. cocuk dogduktan sonra aglayacak zirlayacak gazi olacak... gece uyutmayacak.. hasta olacak.. bu zorluklara katlanabilecek mi? bunlara tahammul edebilecek mi?

Biz kadinlar biraz aptal oluyoruz yahu adam evlenmeden rengini belli etmiş buna ragmen evlenmişsin sonra dozunu artırmış bir de ödül verir gibi hamile kalmissin
Bir akrabamızın gelini kocasi defalarca dayak atmasina hapse girmesine uyuşturucu kullanması na aldatmasına ragmen 4 cocuk verdi bu adama neymiş çocuklari seviyormuş vs vs
Ben eşim in tum ısrarlarına ragmen 2. Bebeği yapmıyorum dayak vs de yok
Güvenim in sarsmasi yetti.

Bu bir binanın yapılışı gibi: Önce sağlam bir temel oluşturmak, sonra da o binayı renklendirmek, canlandırmak gerekiyor. Temel sağlam değilse, bir gün mutlaka yıkılacaktır.
Çocukları biz yetişkinler kendi isteklerimiz için dünyaya getiriyoruz. Bunu yaparken hiç olmazsa sakin, huzurlu ve mutlu bir ortamda doğma imkânı sağlamalıyız. Daha doğmadan çocuğunuza kurtarıcı rolü vermek hiç adil değil.

Dayak yiyorsunuz, özgüveniniz kalmamış, aldatılacaksınız da muhtemelen. Ama boşanmıyorsunuz. Bu adamın öfke kontrol problemi var yaırn bir gün çocuğunuzu da dövebilir, neden dövmesin? Hamileyken bile dayak yiyorsunuz sonuçta. Mutsuz bir evlilikte, mutsuz bir çocuk yetiştireceksiniz, annesinin dayak yediğini görecek. Büyüyünce o da böyle pasif olup eşinden dayak yiyebilir. Bu ihtimalleri göze almanız lazım boşanmayacaksanız.

hamileyken bile dayak yiyorsun ve bahanen kızım babasız büyümesin. sanki boşansan çocuğu babasına hiç göstermeyeceksin. hadi kendini kandırıyorsunda bizlere yapma bari. şuna dayağımı yiyip çocuğu büyütecem desene. kim ne kadar mesaj yazarsa yazsın nafile senin niyetin yok.

+1000
hiç inanmıyorum daha yeni evliyken dayak yemeye başlayan kadınların çocuğunu çok sevdiğine ve onun için kocasına katlandığına
insan çocuğunu çok sevse annesini dayak yerken göreceğinde çocukta oluşacak travmalar düşünür çocuk yapmaktan vazgeçer o kızın 13 yaşına geldiğinde eve 5 dk geç geldiğini gören babasının kızını nasıl tekmeleyeceğini küfürler edeceğine düşünür çocuk yapmaktan vazgeçer
bu kadar sinirli bir hırbonun beş yaşına gelmiş biraz yaramazlık yapan çocuğuna da güzel güzel konuşarak eğitmeye çalışmayacağını ağzının üstüne yapıştıracağını düşünür vazgeçer çocuk yapmaktan
zaten burada şiddet gördüm affettim normal zamanda çok eyi yazan kadınlarında Allah bilir çocukları ne kadar dayak yiyor da tepki görmekten korkup yazmıyorlar

çocuğuna babasızlık yaşatmak istemezmişmiş
sanki ilk küfürleri yediğinde zaten hamileymiş gibi sanki daha önce gökten düşen melake bir adammışta kendisi hamile kaçınca içine yaratık kaçmış adamın
bilmiyordun hiç de dayak yememiştin değil mi bu çocuğa yaparken
küçücük çocukları bile isteye dayağa mutsuz evliliğe mahkum edin sonra o çocukları suçlayın evliliği bitiremiyoruz diye bütün yükü onların omuzlarına koyun

aynı söylediklerim yiyecek ekmek bulamazken beş çocuk yapanlara da geçerli

haklisiniz

burada okudum inşallah denildiği gibi İsviçre de yaşıyorsunuzdur hanımefendi
ve sizi dayak yerken gören bir komşunuz falan ihbar ederde çocuğu alırlar sizin elinizden
yoksa daha doğmadan tüm hayatını karartacaksınız

bir insan sado mazo eğilimleri olabilir kocası dayak atmakdan kendisi de dayak yemekten hoşlanabilir ama o ortama çocuk getiremez

Konu sahibinin umurunda bile degil!bakin ugramiyor bile,halinden memnun olan burda dil dokenlere sinir harbi yasayanlara oluyor +ben gercekten sinirden dislerimi sıkıyorum suan!!

Sana vuran adam müsveddesi kızına da vurur,döver,söver.Zannediyor musun çok iyi baba olacak kızını üzmeyecek?Asıl ileride kızın sana neden bekledin neden bu adamla evli kaldın diyecek.Biraz mantıklı ol ve kaç bu adamdan kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…