- 18 Temmuz 2014
- 427
- 284
- 53
Kendine gel ! Seni dovuyor da karnında kızı var,kendi kızı.Bu nasıl bir baba olabilir?Çocuğun çok yaşamaz zaten.Madem otokontrolu olmayan asabi bir tip,bebek agladiginda duvara çarpıp veya sus diye sallayıp öldürecek çocuğu.Haaaa ama mahkemede bile kurtarmaya çalışırsın bunu sen.Bir anlık sinirle yaptı aslında yavrusunu çok seviyordu diye.Kafanda bir adam ve evlilik yaratmissin.Gercekteki adam ve evliliğin hayalindeki gibi değil.U Y A N !1. sayfaya ek
Herkese tsk ederim yorumlariniz icin.
Bide ben bunu eklemek istiyorum: biz 7 senedir seviliyiz ve bunun 3 senesi evliyiz.
Evlilikden önce basladi en agir küfürleri etmeye, evlendikten sonra küfürler cogaldi ve araya pisikolojik siddet girdi: sen cahilsin, kimse seni istemiyor, ailen arkanda degil falan filan...
Sonra ben esyalarimi aldim gittim annemin yanina. Özür diledi cok pismanim dedi, bidaha olmucak falan.. bende bosanmak istemiyordum, inandim. Geri döndüm.
Simdi küfürleri hala var ama o en agir olanlari söylemiyor, onun yerine beni dövüyor! Adamin sinir sistemleri cok ince ben bisey dedigimde. Hemen patliyor, yani ben zaten ben olamiyorum!!
Ailem benim arkamda durur! O adam ne kadar benim özgüvenimi almaya calissada ben herseyi tek basimada yaparim. AMA bende babasiz büyüdüm sayilirim, kizima birgün neden beklemedigimi aciklamak istemiyorum diye belkide düzelmesini umut ediyorum!
Düzelmez1. sayfaya ek
Bide ben bunu eklemek istiyorum: biz 7 senedir seviliyiz ve bunun 3 senesi evliyiz.
Evlilikden önce basladi en agir küfürleri etmeye, evlendikten sonra küfürler cogaldi ve araya pisikolojik siddet girdi: sen cahilsin, kimse seni istemiyor, ailen arkanda degil falan filan...
Sonra ben esyalarimi aldim gittim annemin yanina. Özür diledi cok pismanim dedi, bidaha olmucak falan.. bende bosanmak istemiyordum, inandim. Geri döndüm.
Simdi küfürleri hala var ama o en agir olanlari söylemiyor, onun yerine beni dövüyor! Adamin sinir sistemleri cok ince ben bisey dedigimde. Hemen patliyor, yani ben zaten ben olamiyorum!!
Ailem benim arkamda durur! O adam ne kadar benim özgüvenimi almaya calissada ben herseyi tek basimada yaparim. AMA bende babasiz büyüdüm sayilirim, kizima birgün neden beklemedigimi aciklamak istemiyorum diye belkide düzelmesini umut ediyorum!
InsallahHamileyken bile defalarca dayak yemeniz sizin suçunuz kocadan çok, bence. Sizin gibilere bir gram acımıyorum da, bir de bataklık gibi hayatınıza bebeler dahil etmiyor musunuz, insanı çıldırtan o. Allah o çocuğun yüzüne bakar da kurtarır o hayattan umarım.
+1000"Kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün" denmiş ama hanımefendi çocuğu düşünseydi eğer, zaten en başta böyle bir evlilikte hamile kalmazdı, kimse kusura bakmasın çocuğu falan düşündüğü yok, çocuk zaten kocayı yola getirme ( aklınca) aracıydı, ama o da olmadı, o yüzden başka yöntemler deneyecek boşanmak zaten bir seçenek değil belliki
haklisiniz+1000
hiç inanmıyorum daha yeni evliyken dayak yemeye başlayan kadınların çocuğunu çok sevdiğine ve onun için kocasına katlandığına
insan çocuğunu çok sevse annesini dayak yerken göreceğinde çocukta oluşacak travmalar düşünür çocuk yapmaktan vazgeçer o kızın 13 yaşına geldiğinde eve 5 dk geç geldiğini gören babasının kızını nasıl tekmeleyeceğini küfürler edeceğine düşünür çocuk yapmaktan vazgeçer
bu kadar sinirli bir hırbonun beş yaşına gelmiş biraz yaramazlık yapan çocuğuna da güzel güzel konuşarak eğitmeye çalışmayacağını ağzının üstüne yapıştıracağını düşünür vazgeçer çocuk yapmaktan
zaten burada şiddet gördüm affettim normal zamanda çok eyi yazan kadınlarında Allah bilir çocukları ne kadar dayak yiyor da tepki görmekten korkup yazmıyorlar
çocuğuna babasızlık yaşatmak istemezmişmiş
sanki ilk küfürleri yediğinde zaten hamileymiş gibi sanki daha önce gökten düşen melake bir adammışta kendisi hamile kaçınca içine yaratık kaçmış adamın
bilmiyordun hiç de dayak yememiştin değil mi bu çocuğa yaparken
küçücük çocukları bile isteye dayağa mutsuz evliliğe mahkum edin sonra o çocukları suçlayın evliliği bitiremiyoruz diye bütün yükü onların omuzlarına koyun
aynı söylediklerim yiyecek ekmek bulamazken beş çocuk yapanlara da geçerli
Fake olmasini tercih ederim sahsen:)Bence konu gercek degil cunku cevap yazmaya tenezzül etmiyor bir nevi kendine eglence yapıyor
Sana vuran adam müsveddesi kızına da vurur,döver,söver.Zannediyor musun çok iyi baba olacak kızını üzmeyecek?Asıl ileride kızın sana neden bekledin neden bu adamla evli kaldın diyecek.Biraz mantıklı ol ve kaç bu adamdan kurtul.1. sayfaya ek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?