hamileligimde yedigim kacinci dayak bilmiyorum

Senin güçlü bir kişiliğin yok. Psikolojin de iyi değil.
Ta kaç yıl önce aynı sorunlarla yakınmışsın. Bir adım atmıyorsun, neden burada bizim de sinirlerimizi bozuyorsun? Durumundan memnunsun madem

Kızın olana kadar neden ayrılmadın peki ? sırf ayrilmanana bahane olsun diye çocuk yapmışsın vallahi bravo.

İyi günlerde kullanın.

Düzelir tabii, kısmetse bir 50 sene sonra güçten kuvvetten düştüğünde artık dövemez muhtemelen, siz de rahata kavuşursunuz.

Haklısınız bence de anne babası ayrı olmasındansa annesine küfürler eden, döven, hamileyken bile döven, muhtemelen kendisini de dövecek bir babayla büyümesi iyidir.

Yalnız bebekken hassas oluyorlar, söyleyin çocuğunuza atacağı dayağın şiddetini ayarlasın da sakatlamasın.

Adam yillardir boyleymis kizin oldugunda da degismeyecek. Kizini omur boyu boyle bir adamin kizi olmaya mahkum etme. Ayril kendini de kurtar cocugunu da kurtar derim ben. Emin ol evde anneye siddet uygulayan, kufurler eden bir babayla yasamaktansa babasiz yasamak cok daha iyidir

Ben babasız büyüdüm bari kızım babasız büyümesin mantığını aklım almıyor. kızın babasız büyümesin de hayvanın tekiyle büyüsün ok.
Kimsin kimlerdensin necisin neler yaparsın bilmem ama en okumuşundan en cahiline dayak yiyen tüm kadınlara sesleniyorum, allah aşkına şu kocaları bi boşayın.

aslında kocasını sevmiyor.
elalem evleniyor diye evlenmiş.
muhtemelen elalem çocuk sahibi oldu diye gebe kaldı.
en korktuğu şey kocası değil elalem, kocasızlık, çocuksuzluk ve dul kalmak.
acayip bir zihniyet.
Yanlis tahmin bence grill im kocasi onu sevmiyor bence yazilarinda surekli ben evlenmeyi istedim cevrede baskisida vardi yaziyor
Bir yazisinda adam evlilik teklifi edip bu evlilik senin kabusun olacak demis daha ne desin
Muhtemelen herkes evleniyor elalem ne der evde kaldi demesinler ay o carpik bacak fikriye koca buldu ben gul gibi evdemi oturucam diye evlenmis adam da madem oyle iste boyle demis bile bile lades eskiden beri yapisi ortadaymis
Onca dayaga asagilamaya bosanmamis
Aile evinede gittiginde kocayim ben ister dover ister severim denmis kendi donmus gelmis
Sonra cocuk yapmis bu adamdan hemde simdide hamileyim dayak yiyorum ne kendine care ariyor nede baska birsey burada 3-5 kisi tüü boyu devrilsin Allah onu bildigi gibi yapsin deyince rahatliyor yada fake kendince kafada bir hikayesi var ara ara senaryoya ekleme yapiyor
Eger gerceksede Allah o yavrunun yuzune baksin gunahsiz kadersiz mis denir

Boşanmayacaksan ne diye konu açıyorsun Allah aşkına ya.
Millet burda kafa patlatıyor gözünü açmak için yok düzelir yok eskisi kadar ağır küfür etmiyor yok şöyle yok böyle.
İnsanları geriyorsun git kendi içinde yaşa madem!

Hata ediyosun bosanmamakla. Bak ben herkese kolay kolay bosan diyen biri değilim. Ama sen bosan. Seni en ufak seylerde bile sürekli döven bi adam bu farkinda misin? Ömrünü dayak yiyerek mi gecireceksin?

Çocuğum babasiz büyümesin diyorsun da babasinin yaninda cok mu saglikli büyüyecek cok mu mutlu büyüyecek?

Daha simdiden senin icinde bebegi olmasına ragmen döven adam dogduktan sonra o cocuga sevgi gösterebilir mi?

Onu da dövecek ilerde. Psikolojisini bozacak. Belki ilerde cocugun sana "bu adamdan neden bosanmiyorsun" diye kızacak.

Sana koca olmus mu ki bu adamdan, cocuguna baba olsun?

Adam seni dövüyor belki de birgün öldürecek elinde kalacaksin, sen hala yüzük takmıyor diye onu sorun ediyorsun.
Kara yerin dibine taksin yüzüğü.

Git darp raporu al ondan sonra annenin evine git. Bosanma davasini da ac, hatta siddetten dolayi tazminat davasi da ac, avukat sana haklarını anlatir zaten.
Bebege annen bakar sen de bi işe girer çalışır ayaklarinin üstünde durursun.
En azindan dayak yemeden yaşarsın.

Benimde kızım var,kocam bana seninkinin onda birini yaşatsa,tekmeyi basarım!!!!!kızımı asla böyle bir baba ile büyütmem aslaa!!!

Not:babam vardı ama aynı senin kocan gibi bir babaydı.dayak,aldatma,küfür,hakaret.
Annemin mutsuzluğu ile büyüdük.
Sonuç:en ağır depresyonları geçirdim ergenliğimde.
Evlenme kararını çoooook zor aldım.
Ya bu adam bana,babamın anneme yaşattıklarını yaşatırsa korkusu hiç çıkmadı içimden.evliliğimin 5.yılı ve ben daha yeni korkularımı yendim.

Senin kızında aynı benim gibi yıllarca babasının annesine uyguladığı şiddetin etkileri ile yaşayacak.

Babasız büyüt ama şiddet içeren bi ailede büyütme.

Ben bunu gercekten anlayamıyorum . Bu denli gereksiz fedakarlik başta sizi daha sonra cocugunuzu zaten olumsuz etkileyecek. Oncelikle siz mutlu olmalısınız ki, daha sonra çocuğunuzu mutlu edebilesiniz. Siz o ailede o ortamda mutlu olabilecek misiniz de çocuğunuza bunu yansitabileceksiniz?? Ya da sahte mutluluk ortamini cocugunuz anlamayacak mi hissetmeyecek mi saniyorsunuz?

Uçaklarda bile önce kendi oksijen maskenizi takin, sonra çocuğunuza müdahale edin deniyor. Insan kendinden bu kadar vazgeçmemeli. Bahaneler uretmemeli. Emin olun ileride cocugunuz "Annecim bana hamileyken seni doven babamdan neden bosandin, neden seni doverken gormeme izin vermedin" demeyecek.

inşallah faketir. hiçbir kadın bu kadar aptal olmaz, olamaz.

Bu sizin durumunuz tamamen psikologluk..Bu bağımlılık körü körüne o da kendine güvensizlikten kaynaklanıyor. Siz değerlisiniz kadınsınız bi silkinin

Artık olan olmuş da zaten anlasamadiginiz bir adamdan çocuk yapmaya kalkmakla büyük bir hata yapmışsınız.Sanki düzgün bir evlilik yasiyormussunuz gibi tanımadığınız insanlarla dışarıda olup yüzük takmamasina üzülüyorsunuz.Akliniz yerinde mi acaba?Tokatlar beyin travmasina sebep olmuş gibi.Bu adam eve gelse ne gelmese ne.Yuzuk takmasa da olur zaten evliliğe saygısı olmayan bir tip.Hamile bir kadını dövmek kültür göstergesi mi ki size cahil diyor?Ama bu adamla hala evli kalmak istemek bir cehalet göstergesi ,bunu da söylemeden gecemicem.

pislik adam elleri kırılsın.acız o senı ve cocugunu dövüyor.bebek dogsa onuda dövecek evliliğin sonu yok ya bugun ya yıllar sonra baba evıne gıdersın canım.bence hamıleyım kocamdır ihtiyacım var deme olsun kendın buyut bosa o adamı geriye dönüs yok.

Umarim fakedir. degilse ye dayagini otur arkadasim bizi uzme buralara yazip. siz cozum istemiyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…