Kızın olana kadar neden ayrılmadın peki ? sırf ayrilmanana bahane olsun diye çocuk yapmışsın vallahi bravo.1. sayfaya ek
Herkese tsk ederim yorumlariniz icin.
Bide ben bunu eklemek istiyorum: biz 7 senedir seviliyiz ve bunun 3 senesi evliyiz.
Evlilikden önce basladi en agir küfürleri etmeye, evlendikten sonra küfürler cogaldi ve araya pisikolojik siddet girdi: sen cahilsin, kimse seni istemiyor, ailen arkanda degil falan filan...
Sonra ben esyalarimi aldim gittim annemin yanina. Özür diledi cok pismanim dedi, bidaha olmucak falan.. bende bosanmak istemiyordum, inandim. Geri döndüm.
Simdi küfürleri hala var ama o en agir olanlari söylemiyor, onun yerine beni dövüyor! Adamin sinir sistemleri cok ince ben bisey dedigimde. Hemen patliyor, yani ben zaten ben olamiyorum!!
Ailem benim arkamda durur! O adam ne kadar benim özgüvenimi almaya calissada ben herseyi tek basimada yaparim. AMA bende babasiz büyüdüm sayilirim, kizima birgün neden beklemedigimi aciklamak istemiyorum diye belkide düzelmesini umut ediyorum!
Adam yillardir boyleymis kizin oldugunda da degismeyecek. Kizini omur boyu boyle bir adamin kizi olmaya mahkum etme. Ayril kendini de kurtar cocugunu da kurtar derim ben. Emin ol evde anneye siddet uygulayan, kufurler eden bir babayla yasamaktansa babasiz yasamak cok daha iyidir1. sayfaya ek
Bide ben bunu eklemek istiyorum: biz 7 senedir seviliyiz ve bunun 3 senesi evliyiz.
Evlilikden önce basladi en agir küfürleri etmeye, evlendikten sonra küfürler cogaldi ve araya pisikolojik siddet girdi: sen cahilsin, kimse seni istemiyor, ailen arkanda degil falan filan...
Sonra ben esyalarimi aldim gittim annemin yanina. Özür diledi cok pismanim dedi, bidaha olmucak falan.. bende bosanmak istemiyordum, inandim. Geri döndüm.
Simdi küfürleri hala var ama o en agir olanlari söylemiyor, onun yerine beni dövüyor! Adamin sinir sistemleri cok ince ben bisey dedigimde. Hemen patliyor, yani ben zaten ben olamiyorum!!
Ailem benim arkamda durur! O adam ne kadar benim özgüvenimi almaya calissada ben herseyi tek basimada yaparim. AMA bende babasiz büyüdüm sayilirim, kizima birgün neden beklemedigimi aciklamak istemiyorum diye belkide düzelmesini umut ediyorum!
Yanlis tahmin bence grill im kocasi onu sevmiyor bence yazilarinda surekli ben evlenmeyi istedim cevrede baskisida vardi yaziyoraslında kocasını sevmiyor.
elalem evleniyor diye evlenmiş.
muhtemelen elalem çocuk sahibi oldu diye gebe kaldı.
en korktuğu şey kocası değil elalem, kocasızlık, çocuksuzluk ve dul kalmak.
acayip bir zihniyet.
1. sayfaya ek
Cefasini ben cektim bosanirim iyi olur sefasini baakalarimi sursun dio heraldeAilem arkamda diosun bosanmiosun neyapmaya calisiosn
1. sayfaya ek
inşallah faketir. hiçbir kadın bu kadar aptal olmaz, olamaz.Yanlis tahmin bence grill im kocasi onu sevmiyor bence yazilarinda surekli ben evlenmeyi istedim cevrede baskisida vardi yaziyor
Bir yazisinda adam evlilik teklifi edip bu evlilik senin kabusun olacak demis daha ne desin
Muhtemelen herkes evleniyor elalem ne der evde kaldi demesinler ay o carpik bacak fikriye koca buldu ben gul gibi evdemi oturucam diye evlenmis adam da madem oyle iste boyle demis bile bile lades eskiden beri yapisi ortadaymis
Onca dayaga asagilamaya bosanmamis
Aile evinede gittiginde kocayim ben ister dover ister severim denmis kendi donmus gelmis
Sonra cocuk yapmis bu adamdan hemde simdide hamileyim dayak yiyorum ne kendine care ariyor nede baska birsey burada 3-5 kisi tüü boyu devrilsin Allah onu bildigi gibi yapsin deyince rahatliyor yada fake kendince kafada bir hikayesi var ara ara senaryoya ekleme yapiyor
Eger gerceksede Allah o yavrunun yuzune baksin gunahsiz kadersiz mis denir
Artık olan olmuş da zaten anlasamadiginiz bir adamdan çocuk yapmaya kalkmakla büyük bir hata yapmışsınız.Sanki düzgün bir evlilik yasiyormussunuz gibi tanımadığınız insanlarla dışarıda olup yüzük takmamasina üzülüyorsunuz.Akliniz yerinde mi acaba?Tokatlar beyin travmasina sebep olmuş gibi.Bu adam eve gelse ne gelmese ne.Yuzuk takmasa da olur zaten evliliğe saygısı olmayan bir tip.Hamile bir kadını dövmek kültür göstergesi mi ki size cahil diyor?Ama bu adamla hala evli kalmak istemek bir cehalet göstergesi ,bunu da söylemeden gecemicem.Dogru okudunuz, hamileyim. 7 aylik olduk. Ve hamilelgim sürecinde tartisma üzerine tartisma, kavga üzerine kavga, sövme ve dövme.
Cocugumun pisikolojisi simdiden bozuldu bencebende hormonlardanmi ne artik kendime aci aci bitiremiyorum, gözlerim aglamakdan sis.
Hamileligimden öncede cok kavga ederdik ama bari simdi hamilelgimde biraz sakinlesir diyordum. Adam gitikce daha kirici ve agressiv oldu.
Huzurumu bozma ikide bir diyor, ve ben onun huzuru icin kendimi degistirmeye calisiyorum. Ama napsam faydasi yok. Disarda, arkadaslarin yaninda, tek basimiza nerde olursak olalim, onun hosuna gitmedigi bi kelime edersem bagirip cagiriyor hemen, küfür bile kulaniyor sokak ortasinda. Bazen insanlarin bize nasil bakdigini hisediyorum. Sonra bana surat asiyor, benimle konusmuyor. Yine ben ortami yumusatirmaya calisiyorum.
Bir aydirda yüzük kulanmiyoruz. Tam bir ay önce yüzüme öyle bi tokat attiki, 5 gün yüzümde parmak izleri kaldiAma ben kulanmasam bile, benim gittigim yer belli, oldugum ortam belli. Ama o bu son zamanlarda her hafta sonu disarda, tanimadigim bilmedigim insanlarla ve yüzügünü takmiyor artik.
Sordugumda bana cahilsin diyor. Bende biliyorum yüzük takarak evlilik kurtalirmiyor ama öyle agrima gidiyorki.. Bari hamileligimde biraz altan ala bilseydi diyorum.
Cocuk doguncada bisey degismicek bence. O zaman isi de birakicam onun eline bakicam. Cagresizim yani. Napicam bilmiyorum.
5. sayfada bi ek var onuda okuyun lütfen
pislik adam elleri kırılsın.acız o senı ve cocugunu dövüyor.bebek dogsa onuda dövecek evliliğin sonu yok ya bugun ya yıllar sonra baba evıne gıdersın canım.bence hamıleyım kocamdır ihtiyacım var deme olsun kendın buyut bosa o adamı geriye dönüs yok.Dogru okudunuz, hamileyim. 7 aylik olduk. Ve hamilelgim sürecinde tartisma üzerine tartisma, kavga üzerine kavga, sövme ve dövme.
Cocugumun pisikolojisi simdiden bozuldu bencebende hormonlardanmi ne artik kendime aci aci bitiremiyorum, gözlerim aglamakdan sis.
Hamileligimden öncede cok kavga ederdik ama bari simdi hamilelgimde biraz sakinlesir diyordum. Adam gitikce daha kirici ve agressiv oldu.
Huzurumu bozma ikide bir diyor, ve ben onun huzuru icin kendimi degistirmeye calisiyorum. Ama napsam faydasi yok. Disarda, arkadaslarin yaninda, tek basimiza nerde olursak olalim, onun hosuna gitmedigi bi kelime edersem bagirip cagiriyor hemen, küfür bile kulaniyor sokak ortasinda. Bazen insanlarin bize nasil bakdigini hisediyorum. Sonra bana surat asiyor, benimle konusmuyor. Yine ben ortami yumusatirmaya calisiyorum.
Bir aydirda yüzük kulanmiyoruz. Tam bir ay önce yüzüme öyle bi tokat attiki, 5 gün yüzümde parmak izleri kaldiAma ben kulanmasam bile, benim gittigim yer belli, oldugum ortam belli. Ama o bu son zamanlarda her hafta sonu disarda, tanimadigim bilmedigim insanlarla ve yüzügünü takmiyor artik.
Sordugumda bana cahilsin diyor. Bende biliyorum yüzük takarak evlilik kurtalirmiyor ama öyle agrima gidiyorki.. Bari hamileligimde biraz altan ala bilseydi diyorum.
Cocuk doguncada bisey degismicek bence. O zaman isi de birakicam onun eline bakicam. Cagresizim yani. Napicam bilmiyorum.
5. sayfada bi ek var onuda okuyun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?